ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πληθώρα επιλογών με γνώμονα την Super League 2

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πληθώρα επιλογών με γνώμονα την Super League 2

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πληθώρα επιλογών με γνώμονα την Super League 2

Προγνωστικά Τετάρτης

Προγνωστικά Τετάρτης: Ο Nikolas Kappa εφορμάει με βάση το κουπόνι της Super League 2, αλλά και μικρότερες αγορές, όπως πάντα με στατιστική.

Χαιρετώ το κουβανέζικο πλήθος! Τετάρτη σήμερα με πολλές αναβολές στο εγχώριο πρόγραμμα, παρ’ όλα αυτά κάτι κατάφερα να ξεχωρίσω. Όπως πάντα η διαλογή αυτή γίνεται με τη βοήθεια της αγαπημένης μου στατιστικής. Πάμε στα προγνωστικά Τετάρτης χωρίς πολλά πολλά. Δεσμεύομαι δε να μην είμαι μακροσκελής!

Παράλειψη των μπουκ και over.. αγνοείται

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Τετάρτης με το ΞάνθηΑπόλλων Λάρισας, με τη γηπεδούχο να έχει δικαίως το προβάδισμα στο σετ των αποδόσεων. Όμως εμείς θα κινηθούμε με στατιστική μιας και η συγκυρία το επιτρέπει. Το σετ αποδόσεων στα γκολ, εμφανώς αγνοούν τις σταθμίσεις με βάση τους αντιπάλους. Εδώ υπονοείται ότι οι μπουκ και οι εταιρείες που εξάγουν τις αποδόσεις, αναγκαστικά τις υπολογίζουν βάσει κάποιων συγκεκριμένων κριτηρίων. Σε αυτά τα κριτήρια δεν συγκαταλέγεται η «ποιότητα» των αντιπάλων. Συνεπώς, τόσο η Ξάνθη, όσο και η Καβάλα όταν αντιμετωπίζουν ομάδες μακριά από την δυναμική τους, «ανοίγουν» στο σκορ. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσω το ασιατικό over 2 στο 1.57.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Το έργο «over αγνοείται» λογικά παρακολουθούν συχνά στο εγχώριο πρωτάθλημα της Ζάμπια. Στην αναμέτρηση Ζανάκο ΦΚΓκρίν Έγκολς, λοιπόν συμβαίνει το εξής, σε 11 παιχνίδια εντός έδρας οι μεν και εκτός έδρας οι δε, αμφότεροι δέχτηκαν περισσότερα από 1,5 γκολ σε ποσοστό 18%. Εξίσου χαμηλά είναι και τα αντίστοιχα ποσοστά  για την επίτευξη περισσότερων από δυο τερμάτων. Δικαίως, δικαιολογώ, δικαιώνοντας τον εαυτό μου επιλέγοντας το σημείο του ασιατικού Under 2,25 σε απόδοση «ημιδιπλασιασμού», ελπίζοντας οι Πράσινοι αετοί να πετάξουν χαμηλά σήμερα. Καλό μοιάζει και για ισοπαλία το συγκεκριμένο, αλλά δεν το προτείνω για γερό ποντάρισμα. Αν θέλει όμως κάποιος να φτιάξει κάποιο ελπιδοφόρο συστηματάκι, νομίζω θα χώραγε…

Πληθώρα επιλογών με γνώμονα την Super League 2

Καβάλα για τρίποντο, παιχνίδι με γκολ στη Βέροια

Η Καβάλα, μέσα στις γιορτές πραγματοποίησε ως γνωστόν μια σωρεία μεταγραφών με σκοπό την παραμονή. Έκτοτε, έχει κάνει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στα δυο τελευταία παιχνίδια λίγο έλειψε να φύγει με το πολυπόθητο τρίποντο, όμως στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ισοφαρίστηκε στο 93ο λεπτό, ενώ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’ δεν μπόρεσε να βρει το τέρμα της νίκης, καθώς είχε ισοφαρίσει από το 68ο λεπτό. Για την ομάδα των Τρικάλων γνωστό είναι ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Νιάρος και Μπαράτα, καθώς ο πρώτος είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του. Από το πλευρό των Καβαλιωτών, ο Χαντιντάτζι φαίνεται αποφασισμένος πως δεν θα συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από την δεκάδα. Η μισή νίκη της Καβάλας νομίζω είναι αρκετά ελκυστική στο 1.57.

Σε αρκετά φιλικό κλίμα θα διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ Βέροιας και Απόλλων Πόντου. Συνηθίζονται τα υψηλά σκορ και τα αμφίτερμα παιχνίδια στα έως τώρα παιχνίδια. Η επιλογή «Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες ή over 2.5» συναλλάσσεται στην τιμή 1.52, αρκετά ελκυστική στα μάτια μου επίσης. Ελκυστική για να ταιριάξω τη μισή νίκη της Καβάλας.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Ισχυρές στατιστικές ενδείξεις 

Προχωράμε στα προγνωστικά Τετάρτης με μια επιλογή από Primera Division RFEF Division 1. Το ματς που θα μας απασχολήσει δεν είναι άλλο από το Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα – Ιντερνασιονάλ ντε Μαδρίδ. Εκεί υπάρχει το εξής στατιστικό, Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα σε 10 εντός έδρας παιχνίδια σκοράρει στο 80% περισσότερα από 1,5 γκολ. Αντίστοιχα δέχεται από ένα γκολ σε ποσοστό 70%, κοινώς 7/10. Η Ιντερνασιονάλ, σκοράρει σε αντίστοιχα υψηλό ποσοστό, πλησίον του 70%.

Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο οι μπουκ κοστολογούν τόσο χαμηλά το ασιατικό over 2 στο 1.70.

Βολικό «Χ» στο τελευταίο 

Τελευταία αγωνιστική για τον Α’ όμιλο του ασιατικού κυπέλλου γυναικών και το παιχνίδι Κινεζική Ταϊπέι – Ιράν, έχει κάτι ιδιαίτερο. Σε περίπτωση ισοπαλίας περνούν αμφότερες στην επόμενη φάση. Η Ταϊπέι ως δεύτερη, που είναι ούτως ή άλλως, ενώ το Ιράν ως μια από τις δυο καλύτερες τρίτες. Αυτό συμβαίνει καθώς η διοργανώτρια Ινδία αποσύρθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Στο θεσμό αυτό υπάρχει το μέτρο της προαγωγής στην επόμενη φάση των δυο τρίτων καλύτερων των ομίλων. Στους υπόλοιπους ομίλους, Βιετνάμ και Ταϋλάνδη, θα τελειώσουν στην σχετική βαθμολογία των καλύτερων τρίτων με μηδέν βαθμούς, μιας και ανεξάρτητα από τις νίκες που μπορεί να κάνουν, οι βαθμοί με τους τέταρτους των ομίλων δεν πιστώνονται στη σχετική βαθμολογία. Επομένως με ισοπαλία σήμερα το Ιράν διασφαλίζει την θέση του στον επόμενο γύρο.

Βεβαίως, λόγω του γεγονότος ότι ασχολούμαστε με γυναικείο παιχνίδι, το ποντάρισμά μας θα είναι σχετικά μικρό. Αυτό καθώς πάντα τα γυναικεία παιχνίδια έχουν αρκετή διαφορά δυναμικότητας και ίσως κρύβουν εκπλήξεις!

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.22
15:00
Ξάνθη - Απόλλων Λάρισας
Over 2 AH
1.57
15:00
Ζανάκο ΦΚ - Γκρίν Έγκολς
Under 2,25 AH
1.55
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 2.38
15:00
Καβάλα - Τρίκαλα
1 (-0,25 ΑΗ)
1.57
15:00
Βέροια - Απόλλων Πόντου
Goal/goal ή over 2,5
1.52
BET: 10 units
Μονό ρίσκου
16:00
Κινεζική Ταϊπέι (Γ) - Ιράν (Γ)
Χ
4.55
BET: 5 units
Μονό
20:00
Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα - Ιντερνασιονάλ ντε Μαδρίδ
Over 2 AH
1.70
BET: 22 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις