Κόρνερ του 1.85 στη Σκωτία

προγνωστικά στοιχήματος

Μικρό το πρόγραμμα σήμερα, με μια επιλογή στο πρωτάθλημα Σκωτίας θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά Τετάρτης.

Λίγα τα παιχνίδια αυτές τις ημέρες, με τα μεγάλα πρωταθλήματα να διακόπτουν και τους παίκτες να ξεκουράζονται από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τη σκληρή συνέχεια που έρχεται. Το πρωτάθλημα στην Σκωτία συνεχίζει κανονικά, με εμβόλιμη, μάλιστα, αγωνιστική. Προγνωστικά στοιχήματος στη Σκωτία λοιπόν.

Ντέρμπι ανάμεσα στην 3η Χαρτς και τη 2η Σέλτικ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αμφότερες σε καλό μομέντουμ, δεδομένη η παρουσία τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος (θέσεις 1-6). Οι γηπεδούχοι παίζουν ελεύθερα και ελπίζουν για το καλύτερο, και γιατί όχι και κάποια υπέρβαση (π.χ. 2η θέση). Η Σέλτικ πέρσι έχασε τον τίτλο μετά από εννιά συνεχόμενες επιτυχίες και φέτος φιλοδοξεί να ανέβει και πάλι στο θρόνο της.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στα του παιχνιδιού, μοναδική πιθανή απουσία για τους γηπεδούχους, αυτή του Τζον Σούταρ, που απουσίασε και από το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πολύ σημαντική είναι η – εκτός απροόπτου – επιστροφή του επιθετικού Μπόις, ο οποίος στο παιχνίδι κυπέλλου σκόραρε δις.

Όσον αφορά τη Σέλτικ, ο αρχηγός της, Κάλουμ Μαγκρέγκορ είναι εκτός λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι κυπέλλου, ενώ εκτός βρίσκονται και οι Αμπάντα και Ιντεγκούτσι.

Το συγκεκριμένο είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν με υψηλό ρυθμό. Κάθε μια θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους και θα κυνηγήσει το παιχνίδι. Τα κόρνερ αποτελούν σημαντικό στοιχείο στις αναμετρήσεις της Σέλτικ (ειδικότερα με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς) και το ίδιο πιστεύω πως θα γίνει και απόψε. Η Χάρτς στην έδρα της είναι πολύ πιο ελεύθερη και παίζει με άλλον αέρα. Εάν το παιχνίδι εξελιχθεί όπως είναι λογικό, με βάση τις δύο ομάδες, τότε το over 10,5 κόρνερ θεωρώ πως έχει μεγάλη τύχη να επαληθευθεί.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:45
Χαρτς - Σέλτικ
Over 10,5 κόρνερ
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις