Προγνωστικά με κόρνερ στο Εδιμβούργο έως 5.30

Προγνωστικά

Προγνωστικά κόρνερ στο Εδιμβούργο και στην αναμέτρηση Χαρτς - Σέλτικ έχει ο Luca Toni στη στήλη της Τετάρτης, με σημεία έως 5.30.

Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους της στήλης! Εξαιρετικός ο απολογισμός το Σαββατοκύριακου που προηγήθηκε, με 4 στις 5 σωστές προβλέψεις και 90 μονάδες καθαρού κέρδους για τη στήλη μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στοχευμένα και μεθοδικά και πάμε να δημιουργήσουμε κέρδος εκ νέου με προγνωστικά κόρνερ από την Premiership της Σκωτίας και συγκεκριμένα το ντέρμπι της Χαρτς με τη Σέλτικ στο Εδιμβούργο.

Χαρτς – Σέλτικ

Σε εξαιρετική κατάσταση οι «καρδούλες» που τρέχουν νικηφόρο σερί 4 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη Σέλτικ με την ψυχολογία στα ύψη. Η τρίτη θέση φαίνεται σχεδόν εξασφαλισμένη για το σύνολο του Ρόμπι Νίλσον και δειλά δειλά αρχίζει και κοιτάζει ψηλότερα. Ορισμό της έδρας λαιμητόμου αποτελεί το «Τάινκαστλ», εκεί όπου η Χαρτς καταγράφει απολογισμό 7-3-1 (20-8 συντελεστής τερμάτων). Πιάνει υψηλή απόδοση η Χαρτς στο σπίτι της και αγωνίζεται με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αυτό θα επιδιώξει και κόντρα στη Σέλτικ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

9 νίκες στα 10 τελευταία για τη Σέλτικ του Άντζε Ποστέκογλου σε όλες τις διοργανώσεις, μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα στο νέο έτος και είδε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς να μειώνεται στους 4 πόντους. Σημαντικές ενισχύσεις για τους «καθολικούς», με τον πολλά υποσχόμενο νεαρό στράικερ Τζόνι Κένι, αλλά και τους τρεις διεθνείς Ιάπωνες (Ιντεγκούτσι, Χατάτε,Μαέντα) που μπορούν να πλαισιώσουν άμεσα τον λατρεμένο σαμουράι της εξέδρας Φουρουχάσι! Αναμένεται να καταθέσει ψυχή στο χορτάρι του «Τάινκαστλ» η Σέλτικ, άπαντες ετοιμοπόλεμοι, θα ματώσουν για τη νίκη.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Το σημείο κλειδί στην εν λόγω αναμέτρηση δεν είναι άλλο από τα κόρνερ. Αρχικά παρατηρούμε την εντός έδρας συμπεριφορά της Χαρτς, που κερδίζει 6,09 και παραχωρεί 4,36 ανά αγώνα και στη συνέχεια την εκτός έδρας επίδοση της Σέλτικ σε κόρνερ, με 9,09 κερδισμένα και 3,64 παραχωρούμενα ανά αγώνα. Αν κάποιος μπει στη διαδικασία να εξετάσει τη μεταξύ τους παράδοση θα διαπιστώσει το εξής:

  • Σέλτικ – Χαρτς 13-6
  • Σέλτικ – Χαρτς 14-1
  • Χαρτς – Σέλτικ 6-5
  • Σέλτικ – Χαρτς 7-4
  • Σέλτικ – Χαρτς 10-6

Στις 5 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις σημειώθηκαν πάνω από 10 κόρνερ και σε 4 από τις 5 φορές η Σέλτικ είχε τα περισσότερα ομαδικά.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Επίσης οι 5 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Σέλτικ σε επίπεδο Premiership είχαν τις εξής καταγραφές σε κόρνερ:

  • Σεντ Τζονστον – Σέλτικ 3-9
  • Σεντ Μίρεν – Σέλτικ 3-16
  • Ρος Κάουντι – Σέλτικ 4-7
  • Νταντί Γιουνάϊτεντ – Σέλτικ 1-12
  • Νταντί – Σέλτικ 2-13

Επειδή μιλάμε για φύσει επιθετική ομάδα που θα κυνηγήσει λυσσαλέα τη νίκη, εκτιμώ ότι και πάλι θα έχουμε μια από τα ίδια και επιλέγω το combo Σέλτικ νικήτρια κόρνερ & over 9,5 σε τιμή 2.12 στο Pamestoixima.gr.

Ακόμη, λόγω του ότι και η Χαρτς επιδεικνύει αξιόμαχο αγωνιστικό προφίλ εντός έδρας και αρκετά υψηλή παραγωγικότητα σε κόρνερ, θα επιλέξω και τα over 10,5 συνολικά κόρνερ αγώνα στα προγνωστικά στοιχήματος, με το 1.84 της Novibet να αποτελεί την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Τέλος θα κλείσω με ένα φανμπετάκι στα 15+ κόρνερ αγώνα σε τιμή 5.30 στη Stoiximan, καθώς αν ξεπεραστούν τα 10 σχετικά νωρίς δεν θέλει και πολύ για να ξεφύγει η κατάσταση.

Μονό
21:45
Χαρτς - Σέλτικ
Σέλτικ νικήτρια κόρνερ & over 9,5 κόρνερ
2.12
BET: 25 units
Μονό
21:45
Χαρτς - Σέλτικ
Over 10,5 κόρνερ
1.84
BET: 40 units
Fun bet
21:45
Χαρτς - Σέλτικ
15+ κόρνερ
5.30
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις