Ειδικά Euroleague και Γερμανικά αγαπημένα

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Ξεκίνημα εβδομάδας και ο Παναγιώτης Δογαντζής ασχολείται με Euroleague και BBL. 

Καλημέρα σε όλους. Μετά από μία εξαιρετική εβδομάδα θα δώσουμε συνέχεια στα προγνωστικά μπάσκετ με επιλογές από τη Euroleague και τη BBL.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Μπράουνσβάιγκ vs Όλντενμπουργκ

Η Μπραουνσβάιγκ πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μπαϊρόιτ καθώς, ηττήθηκε με 92-94. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με buzzer beater γκολ-φάουλ του Ανίμ. Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και δείχνει να επηρεάστηκε πάρα πολύ από τον τραυματισμό του ηγέτη Αμέιζ.

Από την άλλη, η Όλντενμπουργκ συνεχίζει να παραπαίει και μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που εμφάνισε. Έχει 9 σερί ήττες. Η πιο πρόσφατη ήταν στην έδρα των Μέρλινς με 86-97. O Τάι Οντιάσε ήταν εξαιρετικός με 16 πόντους.

Εκτίμηση: Η Όλντενμπουργκ έτσι όπως παίζει μάλλον χαιρετάει την οχτάδα. Αν θέλει να έχει ελπίδες πρέπει να κερδίσει σήμερα. Ρόστερ ποιοτικότερο έχει ,και βρίσκει έναν αντίπαλο που δεν είναι καλά αυτή τη στιγμή. Το διπλό της Όλντενμπουργκ θα μπει στα προγνωστικά μπάσκετ μας.

ΥΓ: Πάμε πάλι στα ειδικά παικτών. Σήμερα θα ασχοληθώ με τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι το over 14,5 πόντοι του Σκότι Γουίλμπεκιν στην αναμέτρηση της Μακάμπι με την Άλμπα. Ο Αμερικανός (με τούρκικο διαβατήριο) γκαρντ έχει την ποιότητα να ξεμπουκώσει επιθετικά αφού, θα βρει μπροστά του μία από τις χειρότερες άμυνες της διοργάνωσης. Η άλλη επιλογή είναι το over 6,5 πόντοι του Πουαριέ στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ούνιξ. Η ρωσική ομάδα δέχεται αρκετούς πόντους στο δεύτερο ροτέισον των αγώνων της από τους ψηλούς των αντιπάλων της. Ο Πουαριέ έχει ποιότητα να κάνει ζημιά αφού, θεωρητικά, θα λείπουν τα βαριά χαρτιά της Ούνιξ σε αυτό το διάστημα. Τέλος θα πάρουμε και μία fun bet επιλογή. Ο Τζον Μπράουν είναι φορμαρισμενος και στις δύο μεριές του γηπέδου. Το να κάνει ένα κόψιμο το βρίσκουμε σε απόδοση 6.50! Τα αθλητικά προσόντα του μπορούν από μόνα τους να μας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Μονό
20:00
Μπραουνσβάιγκ - Όλντενμπουργκ
2 (+3,5)
2.08
BET: 15 units
Ειδικό
21:05
Μακάμπι - Άλμπα 
Ουίλμπεκιν over 14,5 πόντοι
1.90
BET: 10 units
Ειδικό
21:45
Ρεάλ - Ούνιξ
Πουαριέ over 6,5 πόντοι
1.80
BET: 10 units
Fun Bet
21:45
Ρεάλ - Ούνιξ
Τζ. Μπράουν over 0,5 κόψιμο
6.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις