Προγνωστικά… προβλημάτων και 2.60

Scorakias

Προγνωστικά στοιχήματος στο Copa Africa και την αναμέτρηση Καμερούν - Κομόρες έχει στη στήλη της Δευτέρας ο Scorakias με απόδοση 2.60.

Καλημέρα στους φίλους και τις φίλες της στήλης Scorakias. Ξεκινάμε την εβδομάδα σήμερα Δευτέρα με Copa Africa και αισιοδοξία, μετά το… στραπάτσο της Παρασκευής στην Ιταλία με τη Βερόνα και τη Μπολόνια.

Έχουμε και λέμε, Καμερούν – Κομόρες στο πρόγραμμα, παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Αήττητο, έχοντας δύο νίκες και ένα χηνάρι το Καμερούν, προκρίθηκε ως πρώτο από τον όμιλο. Μάλιστα, έχει βατό έργο στο πρώτο μετά τους ομίλους και… εξηγούμαι.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Οι Κομόρες διαθέτουν κυριολεκτικά ένα τσουβάλι προβλήματα. Θα έπρεπε να χαίρονται που προκρίθηκαν ως μία από τις καλύτερες τρίτες στη φάση των «16», στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελική φάση Copa Africa, αλλά δεν τους αφήνουν τα προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα:

  • Τραυματίας ο τερματοφύλακας Μποϊνά.
  • Με κορωνοϊό οι άλλοι δύο τερματοφύλακες.
  • Οχτώ θετικοί ποδοσφαιριστές ακόμη, πλην δηλαδή των κίπερ.
  • Θα αγωνιστεί δίχως κανονικό τερματοφύλακα.

Και για να κατανοήσετε ακριβώς την κατάσταση θα πρέπει να διαβάσετε τις δηλώσεις του προπονητή τερματοφυλάκων: «Ο ρόλος μου στις τελευταίες προπονήσεις είναι να βρω έναν τερματοφύλακα μεταξύ των παικτών του ρόστερ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της προπόνησης και ενός επίσημου αγώνα».

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Τι κρατάμε στα προγνωστικά Scorakias λοιπόν; Το εξαιρετικό over 2,5 στο δεύτερο ημίχρονο σε απόδοση 2.60. Εξάλλου, ο φορ του Καμερούν, Βινσέντ Αμπουμπακάρ «κυνηγάει» ρεκόρ γκολ και έχει πετύχει ήδη πέντε τέρματα. Λογικά θα βγει πρώτος σκόρερ, αλλά θα πετύχει κάποιο ιστορικό ρεκόρ στο θεσμό;

Θα δώσει απαντήσεις και ο ίδιος και έχει την ευκαιρία κόντρα στις Κομόρες να σημειώσει ακόμη και χατ – τρικ.

Μονό
21:00
Καμερούν - Κομόρες
Over 2,5 στο 2ο ημίχρονο
2.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις