Στις ποδοσφαιρομάνες…

Στις ποδοσφαιρομάνες...

Μάχη με το πρόγραμμα δίνουμε καθημερινά πλέον, ώστε να αλλιεύσουμε τις καλύτερες και πιο κερδοφόρες επιλογές. Τα παιχνίδια έχουν λιγοστέψει και πολλά από αυτά είναι στοιχηματικά αδιάφορα. Αλλάζουμε κατεύθυνση σήμερα, κοιτώντας προς Ελβετία και… Νησιά Φερόε.

Θα ξεκινήσω από την ποδοσφαιρικά (και όχι μόνο) πιο αναπτυγμένη Ελβετία. Η τελευταία Ξαμάξ υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιουνγκ Μπόις, για την οποία κάθε νίκη είναι μονόδρομος, στην πορεία της προς τον τίτλο. Δέχεται στενό μαρκάρισμα από την Σεντ Γκάλεν, αλλά συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα και με νίκη θα φτάσει στο +5. Δε νομίζω πως η τελευταία Ξαμάξ θα ανακόψει την πορεία της και γι’ αυτό ποντάρω στο διπλό του 1.40.

Συνέχεια με ένα πρωτάθλημα που γνωρίζουμε λίγοι. Πάμε στα Νησιά Φερόε, στην χώρα όπου οι ερασιτέχνες κέρδισαν κάποτε τους επαγγελματίες της εθνικής Ελλάδας. Στο συλλογικό επίπεδο, σήμερα έχουμε ντέρμπι στην πρωτεύουσα της χώρας. Η 2η Τορσάβν ΗΒ αντιμετωπίζει την 4η Β36 Τορσάβν. Αφού βγάλαμε άκρη με τα ονόματα, είδαμε πως στις δύο ομάδες αρέσουν τα πολλά γκολ, έχοντας πετύχει 30 και 39 γκολ η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη αντίστοιχα. Και αυτό σε 12 αγωνιστικές. Έχοντας παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως τα περισσότερα ντέρμπι της χώρας ξεκινάνε με γκολ εκατέρωθεν. Σκοράρουν και οι δύο με λίγα λόγια. Και σε συνδυασμό με τα στατιστικά των ομάδων, καταλήξαμε στην επιλογή του over 2,5 στο 1.60.

Δυάδα (απόδοσης 2.24)

21:00 Τορσάβν ΗΒ – Β36 Τορσάβν: Over 2,5 (1.60)

21:30 Ξαμάξ – Γιουνγκ Μπόις: 2 (1.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις