Με δύο μονά στο Αυστραλιανό Όπεν

Προγνωστικά τένις

Στα προγνωστικά τένις της ημέρας θα πάμε με στήριξη του καλύτερου ίσως σέρβερ στον κόσμο αλλά και με το over στα games στο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά.

Χαιρετούμε όλους τους φίλους του koubanezos! Φτάσαμε πλέον στον 4ο γύρο του Australian Open και αισίως μπήκαμε στην δεύτερη εβδομάδα του μεγάλου τουρνουά. Τα προγνωστικά τένις μας τις προάλλες δικαιώθηκαν κατά το ήμισυ καθώς ένα κακό service game του Ναδάλ οδήγησε στο χαμένο σετ τελικά μη δικαιώνοντας την πρόβλεψη για το 3-0 του Ράφα ενώ στην άλλη μας επιλογή δικαιώθηκε η πρόβλεψη μας για κούραση του Καράτσεφ η οποία συνετέλεσε στο under ταχύτητας στο σερβίς του.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Σήμερα στα προγνωστικά τένις θα δούμε επιλογές από τον αγώνα του Αμερικανού Μαξίμ Κρεσί εναντίον του Ντανίιλ Μεντβέντεφ και από αυτόν του Στέφανου Τσιτσιπά εναντίον του επίσης Αμερικανού Τέιλορ Φριτζ.

Στον πρώτο αγώνα θα επιλέξουμε κόντρα στην κλασσική μας επιλογή για under των αντιπάλων του Ντανίιλ Μεντβέντεφ λόγω του αντιπάλου που αντιμετωπίζει ο Ρώσος. Ο Κρεσί είναι αυτή την στιγμή από τους καλύτερους σέρβερ στον κόσμο καθώς εντυπωσιάζει με την σταθερότητα του και τα υψηλά νούμερα άσων που καταγράφει. Έχει επαναφέρει στην μόδα το serve & volley για να κλείνει γρήγορα τους πόντους ενώ ρισκάρει αρκετά και στο δεύτερο σερβίς καθώς υπάρχουν φορές που είναι ακόμα πιο γρήγορο από το πρώτο του!

Βλέποντας το line των άσων του Κρεσσί στο 10,5 θα επιλέξουμε το over στην πολύ καλή τιμή του 2.05 που βρίσκουμε στην πλατφόρμα του Stoiximan.

Στον άλλο αγώνα που θα εξετάσουμε στα προγνωστικά τένις σήμερα έχουμε τον Τσιτσιπά που προσπαθεί να ξεπεράσει αφενός τον τραυματισμό του που οδήγησε στην εγχείρηση στον αγκώνα και αφετέρου την πεσμένη ψυχολογική του κατάσταση που οδήγησε σε κάποια κακά αποτελέσματα προς το τέλος της περσινής σεζόν. Απέναντι του θα βρει έναν ταλαντούχο και φορμαρισμένο τενίστα που αποτελεί μια από τις ελπίδες του Αμερικάνικου τένις στο να δουν ξανά μετά από καιρό έναν παίκτη τους στο τοπ5. Ο Τσιτσιπάς με εξαίρεση το ματς του 1ου γύρου έχασε σετ στα δύο επόμενα και απέναντι στον Μπαέζ αλλά και απέναντι στον Περ. Ο Φριτζ έρχεται από μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Άγκουτ όπου έχανε με 2-1 αλλά κατάφερε και το γύρισε σπάζοντας το σερβίς του πολύπειρου Ισπανού συνολικά 10 φορές!

Σούπερ προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Η επιλογή μας λοιπόν από αυτόν τον αγώνα θα είναι να δούμε πάνω από 39,5 games και την βρίσκουμε στην Winmasters στην τιμή του 1.87!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Μονό
05:00
Κρέσι - Μεντβέντεφ
Κρέσι over 10,5 συνολικοί άσοι
2.05
BET: 15 units
Μονό
10:00
Φριτζ - Τσιτσιπάς
Over 39,5 games
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις