Με «κολόνα» τη Λίβερπουλ και μπροστάρη τον Όντεγκααρντ

προγνωστικά

Μετά τα χθεσινά ταμεία, ο Βασίλης Βασιλείου επιστρέφει με Κυριακάτικα προγνωστικά από την αγαπημένη του Αγγλία.

Σίγουρα θα μπορούσα και καλύτερα χθες, αν εμπιστευόμουν απόλυτα την Βίλα ως έπρεπε και δεν έπαιζα με τα γκολ ή αν η Σαουθάμπτον έτρωγε ένα γκολάκι ακόμα… Δεν πειράζει, πάλι με κέρδος έκλεισε το Σάββατο, με 6/10 σημεία να επαληθεύονται! Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά που ξεχώρισα.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Premier League: Με μπροστάρη τον Όντεγκααρντ – Πελάτισσα η Πάλας

Αποκλεισμός από το League Cup για την Άρσεναλ και έτσι ο μόνος στόχος της πλέον είναι η έξοδος στο Champions League! Πολύ χαμηλά προσφέρεται ο άσος, απέναντι σε μια Μπέρνλι που προέρχεται από αγωνιστική απραξία. Κάτι σε 2 με 3-0 μου κάνει η αναμέτρηση, αλλά επειδή… Άρσεναλ είναι δε θα το ρισκάρω σε τόσο χαμηλές αποδόσεις. Αντιθέτως, το 1.90 του να έχει σουτ στην εστία ο Όντεγκααρντ μου κάνει περισσότερο «κλικ» και θα το επιλέξω, αν φυσικά ξεκινήσει ο Νορβηγός. Στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ, για όσους θυμούνται, τον είχα εμπιστευθεί και με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Πιστεύω πως σήμερα θα βρει τους χώρους για να το επαναλάβει, κόντρα σε χειρότερη άμυνα, όπως αυτή των «κλάρετς».

Να μειώσει τη διαφορά από τη Σίτι θέλει η Λίβερπουλ, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την… πελάτισσα Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ», εκεί όπου πέρυσι έβαλαν…7! Εννέα σερί νίκες μετρούν οι «κόκκινοι», κόντρα στην ομάδα του Βιεϊρά, με την παράδοση να δείχνει over. Στο 1.58 το διπλό, στο 1.73 το over 2,5 στη Novibet, διαλέγετε και παίρνετε, εγώ κρατάω και τα δύο!

Μυρίζει… γκολ στα Μίντλαντς και το Λονδίνο

Γεμάτη απουσίες η Λέστερ, θα υποδεχθεί την πάντα επικίνδυνη Μπράιτον, η οποία αρχίζει να θυμίζει λίγο την ομάδα που είδαμε στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος. Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων και δίκαια θα έλεγα, αφού η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε. Goal/goal δείχνει η φόρμα και η πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων (3/4 η Λέστερ, 5/6 η Μπράιτον μετά τα Χριστούγεννα). Σε απόδοση 1.70 μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Τσέλσι υποδέχεται την συμπολίτισσα Τότεναμ, η οποία θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πρόσφατο αποκλεισμό στο League Cup. Σε διπλές αναμετρήσεις, οι «μπλε» προκρίθηκαν στον τελικό με συνολικό σκορ 3-0. Θεωρώ πολύ «βαρύ» η Τότεναμ να μην βρει δίχτυα για τρίτη φορά απέναντι στην ομάδα του Τούχελ. Έχοντας άλλωστε την ψυχολογία στα ύψη θα αγωνιστούν τα «σπιρούνια» μετά το απίστευτο διπλό μέσα στη Λέστερ, με ανατροπή του σκορ κυριολεκτικά στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων. Ψηλά προσφέρεται το goal/goal εδώ και θαρρώ πως αξίζει το ρίσκο! Άλλωστε αμφότερες θα παίξουν για τη νίκη, αφού η ισοπαλία δεν είναι και το βολικότερο αποτέλεσμα για τους στόχους των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
16:00
Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
2
1.58
BET: 25 units
Ειδικά παικτών (αν ξεκινήσει)
16:00
Άρσεναλ - Μπέρνλι
Σουτ στην εστία Όντεγκααρντ
1.90
BET: 8 units
Δυάδα απόδοσης 2.90
16:00
Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
Over 2,5
1.73
16:00
Λέστερ - Μπράιτον
Goal/goal
1.68
BET: 7 units
Μονό
18:30
Τσέλσι - Τότεναμ
Goal/goal
1.88
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις