Ισπανικό ρίσκο εως και 4.70!

Ισπανικό ρίσκο εως και 4.70!

Καλημέρα σας απανταχού Κουβανέζοι! Τετραπλασιάσαμε χθες με την ιταλική δυαδούλα η οποία πέρασε εύκολα! Άλλη μια μέρα, λοιπόν, κατά την οποία είχαμε κέρδος και αν η Χαλ μας έκανε τη χάρη να βάλει το γκολ της τιμής, θα είχαμε το απόλυτο. Μην τα θέλουμε όμως όλα δικά μας. Μέσα στο παιχνίδι είναι και οι αποτυχίες ή, αν θέλετε, οι ατυχίες.  

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/177101734025064

Σήμερα θα ασχοληθώ με δύο παιχνίδια από τα play offs ανόδου της κατηγορίας Segunda B της Ισπανίας. Κάτι σαν τη δική μας Γ’ εθνική δηλαδή. Για να σας βάλω λίγο στο κλίμα, σε τούτο το στάδιο των play offs έχουν μείνει 8 ομάδες, οι οποίες έχουν σχηματίσει τέσσερα ζευγάρια. Αυτοί οι 4 αγώνες, λοιπόν, είναι οι ημιτελικοί.

Ναι, καλά διαβάσατε. Από τα 4 αυτά ζευγάρια, θα μείνουν οι τέσσερις νικήτριες ομάδες, οι οποίες θα σχηματίσουν τα δύο ζευγάρια του τελικού. Έχουμε δηλαδή ουσιαστικά δύο τελικούς στον επόμενο γύρο, από τους οποίους θα ανέβουν στην Segunda Division οι δύο νικητές. Σημειώστε ότι όλα τα ματς γίνονται σε ουδέτερο γήπεδο. Ελπίζω να σας διαφώτισα όσο γίνεται περισσότερο και περνάω αμέσως στις προτάσεις! 

Η Καστεγιόν το προβάδισμα… 

Στο “Ροσαλέδα” της Μάλαγα αναμετρώνται Καστεγιόν και Πένια Ντεπορτίβα σε ένα ματς που πιστεύω ότι έχει ξεκάθαρο φαβορί τους τυπικά γηπεδούχους. 

H Kαστεγιόν τερμάτισε πρώτη στον 3ο όμιλο της Segunda B έχοντας μαζέψει 50 βαθμούς σε σύνολο 28 αγώνων. Αποκλείστηκε από τη Λογρονιές στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 καν.), στον έναν από τους δύο τελικούς που χάριζαν απευθείας άνοδο. Να πούμε εδώ ότι οι 4 πρώτες ομάδες των τεσσάρων γκρουπ που απαρτίζουν την κατηγορία, έπαιξαν μεταξύ τους 2 τελικούς και οι νικητές πήραν άμεσα την άνοδο (Λογρονιές και Καρταχένα). Στον προηγούμενο γύρο, στα προημιτελικά δηλαδή της διαδικασίας απέκλεισε με 2-1 την Ίμπιζα. Θα βασιστεί στην πολύ καλή της επίθεση ώστε να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο τελικό, όπως εξήγησα στον πρόλογο. Μάλιστα στους περισσότερους αγώνες μπαίνει πολύ δυνατά και σκοράρει στα πρώτα λεπτά των αγώνων.  

Αντίπαλός της η Πένια Ντεπορτίβα η οποία ως τέταρτη στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος μπήκε στα προημιτελικά αποκλείοντας με καθαρό σκορ 2-0 την Μαρμπέλα, σχετικά άνετα. Απόψε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς παίζει με σαφώς πιο δυνατή αντίπαλο. Καλή επιθετικά (43 τέρματα ενεργητικό σε 28 ματς), αλλά πολύ επιπόλαιη και ασταθής αμυντικά, έχοντας την τρίτη χειρότερη άμυνα του ομίλου δεχόμενη 41 τέρματα! Απόψε για να έχει ελπίδες πρόκρισης, χρειάζεται να βελτιώσει την αμυντική της συμπεριφορά, κάτι που έδειξε στον προηγούμενο αγώνα, αλλά και τη βοήθεια της τύχης συνάμα. 

Διπλό ποντάρισμα θα τολμήσω στον συγκεκριμένο αγώνα. Κατ’ αρχάς να επιτευχθεί στα πρώτα λεπτά του αγώνα ένα γκολ, μιας και η Καστεγιόν μπαίνει δυνατά και ίσως εκμεταλλευτεί την αμυντική αστάθεια της Πένια. Και τέλος, αξίζει -λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς και των δύο ομάδων- να παιχτεί το over σε αποδόσεις διπλασιασμού. 

Μεγάλο ντέρμπι στο “Θιουδάδ Ντε Μάλαγα 

Το πιο αμφίρροπο, ίσως, ζευγάρι των ημιτελικών είναι αυτό μεταξύ της εξαιρετικής Κουλτουράλ Λεονέσα και της σαφώς πιο έμπειρης Σαμπαντέλ. Ένα ματς που θα κριθεί, θαρρώ, στις λεπτομέρειες. 

Η τυπικά γηπεδούχος Λεονέσα τερμάτισε στη δέυτερη θέση του 2ου ομίλου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στον προηγούμενο γύρο αντιμετώπισε την Γιεκλάνο την οποία και… σκόρπισε με 4-1 παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τον αποψινό ημιτελικό. Εξαιρετική επιθετικά (45 τέρματα σε 28 αγώνες), ισορροπημένη αμυντικά (28 γκολ παθητικό), έχει βάλει πλώρη για τον μεγάλο τελικό που ίσως της χαρίσει την άνοδο.  

Κόντρα στην πολύ πιο έμπειρη, όμως, Σαμπαντέλ, θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να προκριθεί. Η Σαμπαντέλ, η οποία έχει παίξει πάρα πολλά χρόνια στην Segunda Division και θέλει να επιστρέψει εκεί με τη νέα χρονιά, τερμάτισε τρίτη στον 3ο όμιλο, έναν βαθμό κάτω από την πρωτοπόρο Καστεγιόν. Για να βρεθεί στον αποψινό ημιτελικό, απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης Β, στα πέναλτι καθώς ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1. Καλή η αμυντική της λειτουργία, λίγα προβλήματα στην επιθετική της τακτική.   

Αγώνας εξόχως αμφίρροπος που ίσως κριθεί και στη διαδικασία των πέναλτι. Μιας και οι δύο ομάδες πετυχαίνουν το 75% των τερμάτων τους στην επανάληψη, θα ρίξω μια ψιλή στο over 1,5 του δευτέρου ημιχρόνου.  

Μονό 

23:00 KαστεγιόνΠένια Ντεπορτίβα: Over 2,5 (1.95) 

Μονό, ρίσκο   

23:00 KαστεγιόνΠένια Ντεπορτίβα: 1ο γκολ μέχρι το 10:00 (4.70) 

Moνό 

23:00 ΛεονέσαΣαμπαντέλ: Over 1,5 στο 2ο ημίχ. (2.37)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις