Ντέρμπι με σιγουράκια

Ντέρμπι με σιγουράκια

Προγνωστικά μπάσκετ και ποδοσφαίρου έχει σήμερα στην στήλη του ο Γιώργος Λεμονίδης με δύο αναμετρήσεις απο το κουπόνι της Κυριακής.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Το σημερινό κουπόνι είναι γεμάτο σε όλα τα αθλήματα και εμείς θα εστιάσουμε σε δύο μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι. Πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα το απόγευμα της Κυριακής στις 19.30 για την ACB, και της Μίλαν με την Γιουβέντους το βράδυ της ίδιας ημέρας(21.45) για την Serie A.

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

Ελ κλάσικο στην Ισπανία για την 16η αγωνιστική της ACB, Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα μέσα στην Μαδρίτη. Η πρώτη Ρεάλ(16-1) τρέχει ένα νικηφόρο σερί 10 αγώνων στην έδρα της(σε όλες τις διοργανώσεις) με 83 πόντους επιθετική συγκομίδη και 67 πόντους παθητικό. Ενδεικτικό είναι πως όλη την χρονιά, απέναντι σε δυναμικούς αντιπάλους παίζει εξαιρετική άμυνα.

Απο την άλλη οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται σε μία περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος καθώς στις τελευταίες πέντε τους αναμετρήσεις, μετράνε τέσσερις ήττες. Επιθετικά, στα εκτός σκοράρουν(τελευταίοι δέκα αγώνες) 77 πόντους ενώ δέχονται 75. Προέρχονται απο ήττα απέναντι στην Ούνικς στην Ρωσία με 70-64. Θυμίζουμε πως για τις δύο ομάδες είναι αμφίβολοι οι Ταβάρες και Μίροτιτσ, αμφότεροι απο κόβιντ. Κατα πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούν και οι δύο σύμφωνα με τα τελευταία νέα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Μίλαν – Γιουβέντους

Μετά την τραγωδία με την Σπέτσια το προηγούμενο σαββατοκύριακο οι Μιλανέζοι θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, στην προσπάθειά τους να μην χάσουν επαφή απο την κορυφή. Πριν απο τον παραπάνω αγώνα, η Μίλαν μετρούσε 4 σερί νίκες εντός Ιταλικού εδάφους όλες με πάνω απο τρια συνολικά γκολ. Χαρακτηριστικό είναι πως στα 13 ντέρμπι που έχει δώσει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει στα 10. Θέλει την νίκη και θα την διεκδικήσει μέχρι τέλους.

Απο την άλλη πλευρά η Γιούβεντους φαίνεται να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις ακόμα και χωρίς τον Κιέσα με δέκα νίκες στους τελευταίους έντεκα αγώνες. Μοναδική ήττα από την Ίντερ στο κύπελλο στα χασομέρια. Αν μπορούμε να παρατηρίσουμε ενα μοτίβο στους αγώνες της, αυτό ειναι ότι δεν δέχεται εύκολα γκολ. Για την ακρίβεια αν δεχτεί γκολ, κατά πάσα πιθανότητα δεν κερδίζει!

Επιλογή βάση φόρμας και λογικής

Στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα θα επιλέξουμε over 74.5 πόντοι Μπαρτσελόνα σε απόδοση 1.60 και νίκη Ρεάλ σε συνδυασμό με over 150.5 συνολικοί πόντοι σε απόδοση 2.20. Στα ποδοσφαιρικά τώρα, στο ντέρμπι του Ιταλικού Βορρά θα επιλέξουμε 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
19:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Over 74.5 πόντοι Μπαρτσελόνα
1.60
BET: 15 units
Combo
19:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
1 και Over 150.5 πόντοι
2.20
BET: 12 units
Μονό
21:45
Μίλαν - Γιουβέντους
Συνολικά γκολ 2-3
1.90
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις