Προγνωστικά: Σκληρή μάχη στο «Κινγκ Πάουερ Στάντιουμ»

Προγνωστικά:  Σκληρή μάχη στο «Κινγκ Πάουερ Στάντιουμ»

Αποδόσεις που ελκύουν έχει η σημερινή στήλη του Αργυρόπουλου.

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Έχω ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια τα οποία θεωρώ πως θα μας δικαιώσουν. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά Premier League: Παιχνίδι με τα γκολ στην Αγγλία!

Στις 16:00 η Λέστερ υποδέχεται την Μπράιτον σε ένα παιχνίδι που αναμένεται σκληρό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα σοκ κόντρα στην Τότεναμ εντός έδρας με 2 γκολ στα τελευταία δύο λεπτά! Απόψε κόντρα στους «γλάρους» έχουν ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Λέστερ έχει 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια νίκες με γκολ 11-5. Είναι αρκετά ευάλωτη στην άμυνα και θα δεχτεί τις αντεπιθέσεις φωτιά της Μπράιτον, η οποία είναι αήττητη στα 4 τελευταία εκτός και μάλιστα σκοράροντας και στα 4. Το 2-3 γκολ στο 2.00 στην Novibet μου κάνει.

Λίγο αργότερα η Τσέλσι φιλοξενεί την Τότεναμ. Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι των δύο σε διάστημα 20 ημερών.Η Τσέλσι ήταν αυτή που χαμογέλασε και στα δύο 2-0 και 0-1 αντίστοιχα. Ο άσος προσφέρεται στο 1.66. Και εδώ δεν πιστεύω πως το παιχνίδι θα ξεφύγει. Οπότε και εδώ θα επιλέξω το 2-3 γκολ στο 1.95

Προγνωστικά Κόπα Άφρικα: Σκληρό και κλειστό παιχνίδι

Θα κλείσω με το Μπουρκίνα Φάσο – Γκαμπόν. Παιχνίδι για τους ‘’16’’ του Copa Africa. Το Γκαμπόν είχε 2/3 ισοπαλίες στον όμιλο του. Ενώ η Μπουρκίνα Φάσο προκρίθηκε με μία νίκη και μια ισοπαλία ως δεύτερη. Λογικά όλα τα παιχνίδια τώρα στα νοκ-αουτ θα είναι κλειστά και θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ειδικά το συγκεκριμένο το οποίο αποτελείται από δύο ισοδύναμες ομάδες. Το Χ/Χ  έχει 4.00 και θα το τιμήσω με κάτι ψιλά.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Μονό
16:00
Λέστερ - Μπράιτον
2-3 γκολ
2.00
BET: 20 units
Μονό
18:00
Μπουρκίνα Φάσο - Γκαμπόν
Χ/Χ
4.20
BET: 5 units
Μονό
18:30
Τσέλσι - Τότεναμ
2-3 γκολ
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις