Ειδικά παικτών και combo από 2.30 έως 4.75

Ειδικά παικτών και combo από 2.30 έως 4.75

Τα ειδικά παικτών έχουν την τιμητική τους σήμερα στα προγνωστικά Ιταλίας. Επιλογές από τον LaBandiera με αποδόσεις έως και 3.50

Η Serie A συνεχίζεται και μαζί τα προγνωστικά Ιταλίας. Στην σημερινή στήλη θα ασχοληθώ κυρίως με ατομικά στατιστικά, μιας και οι συγκυρίες βγάζουν αξιόλογα σημεία.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Ιταλίας

Κάλιαρι – Φιορεντίνα: Ζοάο Πέδρο

Εκκίνηση με την τρομερά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στην αποδεκατισμένη Κάλιαρι και την αναστατωμένη Φιορεντίνα. Οι απουσίες της Κάλιαρι την αναγκάζουν να παίξει με μοναδικό προωθημένο τον Ζοάο Πέδρο. Αυτό σημαίνει πως όλες οι επιθετικές προσπάθειες της ομάδας θα έχουν στόχο αυτόν. Συνήθως, κόντρα σε μεσαία δυναμικής ομάδες, καταφέρνει να σουτάρει δύο φορές στην εστία.

Τορίνο – Σασουόλο: Μπεράρντι

Στην συνέχεια έχουμε την τρομερή στην έδρα της Τορίνο να υποδέχεται την Σασουόλο. Οι γηπεδούχοι παίζουν αρκετά κλειστή άμυνα και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν στην Σασουόλο να παίξει στην πλάτη της. Αυτό σημαίνει πως ο Μπεράρντι θα βρει χώρους για να απειλήσει με μακρινά σουτ. Μην ξεχνάμε πως ο Ιταλός είναι από τους βασικούς εκτελεστές πέναλτι και φαουλ.

Ρόμα – Έμπολι

Ειδικά παικτών και combo από 2.30 έως 4.75 Η Έμπολι βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Τελευταία της νίκη στα μέσα του Δεκέμβρη και έκτοτε μόνο ήττες και ισοπαλίες με κοινό παρονομαστή την τραγική αμυντική της λειτουργία. Έχει δεχθεί τρία ή περισσότερα γκολ σε αρκετές αναμετρήσεις τελευταία. Την σώζει κάπως η ικανότητα των επιθετικών της στις εκτελέσεις, μιας και σκοράρει με εξαιρετική ευκολία.

Ειδικά παικτών και combo από 2.30 έως 4.75 Η Ρόμα έρχεται από δύσκολη πρόκριση στο κύπελλο, μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Μουρίνιο πρέπει, εκτός των άλλων, να διαχειριστεί και την κούραση. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα χτίσει την τακτική του πάνω στον αντίπαλο και η Έμπολι έχει τρανταχτά κενά στην άμυνα. Αυτό που είναι επίφοβο για την Ρόμα είναι η άμυνα της, που σίγουρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Ζανιόλο έχει να σκοράρει έναν μήνα και ψάχνει το γκολ κάθε φορά που βρίσκει χώρο επιθετικά.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

 

Ειδικά παικτών
13:30
Κάλιαρι - Φιορεντίνα
Ζοάο Πέδρο: 2+ σουτ στην εστία
4.75
BET: 5 units
Ειδικά παικτών
16:00
Τορίνο - Σασουόλο
Μπεράρντι: 2+ σουτ στην εστία
3.30
BET: 10 units
Σκόρερ
19:00
Έμπολι - Ρόμα
Τζανιόλο να σκοράρει
3.55
BET: 5 units
Μονό
19:00
Έμπολι - Ρόμα
Χ2 & Over 2,5 & goal/goal
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις