Είναι δέκα, να τ’αφήσω;

προγνωστικά

Προγνωστικά από τα γήπεδα της γηραιάς Αλβιώνας θα βρείτε στην στήλη του Βασίλη Βασιλείου για ακόμη ένα Σάββατο.

Μπόλικες και σημαντικές αναμετρήσεις και αυτό το Σάββατο στο «Νησί», από τις οποίες ξεχώρισα -μόνο- δέκα. Αφού το σκέφτηκα αρκετά (ελάχιστα δηλαδή, αλλά λέμε τώρα…) αποφάσισα να κρατήσω και τις… δέκα επιλογές από αγώνες στις τρεις κορυφαίες κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος. Δείτε τα προγνωστικά.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Premier League: Ψάχνει το πρώτο γκολ στο ’22 ο Ρονάλντο – Περίπατο προς τον τίτλο η Σίτι

Με υπηρεσιακό προπονητή πλέον η Έβερτον μετά την απομάκρυνση του, επικίνδυνου όπως αποδείχθηκε, Ράφα Μπενίτεθ. Γίνεται δουλίτσα στην Άστον Βίλα μετά και την έλευση των μεταγραφικών αποκτημάτων, Ντιν και Κουτίνιο. Έχει αξία η κόντρα του άσου σε combo με γκολ.

Στενεύουν τα περιθώρια για τη Νιουκάστλ μετά την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική με τη Γουότφορντ. Πλέον κάθε χαμένος πόντος για τις «καρακάξες» μπορεί να κοστίσει διπλά, ειδικά ενάντια σε ομάδες που έχουν ίδιους στόχους. Μια εξ αυτών και η Λιντς, η οποία όμως είναι σαφώς ανώτερη από τις υπόλοιπες της ουράς και δίκαια είναι το φαβορί σήμερα. Κάποια στιγμή ωστόσο θα την κάνει τη νίκη της η Νιουκάστλ και για αυτό δεν τολμώ να ακουμπήσω σημείο εδώ. Επιλογή μου το κανένα γκολ πριν το 27′, αφού δεν περιμένω καμία τους να πάρει ρίσκα από το ξεκίνημα.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ στην έδρα της Μπρέντφορντ, διώχνοντας -έστω και προσωρινά- τη γκρίνια. Ήττα-σοκ από τη Λιντς υπέστη η Γουέστ Χαμ μεσοβδόμαδα. Δύο φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες φέτος, μια για το πρωτάθλημα στο Λονδίνο (2-1 η Μαν.Γιουν. με χαμένο πέναλτι Νομπλ στο 94′) και μια για το League Cup στο «Όλντ Τράφορντ» (1-0 η Γουέστ Χαμ). Έχουν τη… γλύκα τους αυτά, όπως γλυκύτατο είναι το γκολ του Ρονάλντο στο 2.10, ο οποίος ακόμα αναζητά το πρώτο γκολ μέσα στο 2022! Ο Πορτογάλος αντικαταστάθηκε στο ματς της Τετάρτης χωρίς να σκοράρει, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκειά του, ενώ ούτε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς με τη Γουλβς βρήκε δίχτυα.

Σκληροτράχηλη η Σαουθάμπτον εντός έδρας, η οποία έχει ηττηθεί μόλις μια φορά (Γουλβς 1-0) φέτος στο «Σεντ Μέρις». Ε, ήρθε η ώρα να τις ντουμπλάρει, αφού θα βρει απέναντί της, την Σίτι. Από τις ορέξεις των «πολιτών» θα εξαρτηθεί η έκταση του σκορ, αλλά πιστεύω πως και οι «άγιοι» μπορούν να βάλουν το λιθαράκι τους. Διπλό και over 2,5 σε απόδοση 1.80 στην Winmasters.

Προγνωστικά Championship: Αουτσάιντερ με αξία – Restart ψάχνει η Μπρόμιτς

Στην Championship τώρα, έχουμε το «Μπριάν Κλαφ» ντέρμπι στις 14:30, ήτοι Νότιγχαμ Φόρεστ εναντίον Ντέρμπι Κάουντι. Τα αδύνατα δυνατά προσπαθούν να κάνουν τα «κριάρια» για να παραμείνουν στην κατηγορία και φαίνεται να μη μασάνε! Τέσσερα σερί 1-1 έχουν στα μεταξύ τους, θεωρώ πως ούτε το σημερινό θα ξεφύγει από το όριο των 2-3 γκολ.

Έχει βρει ρυθμό η Πρέστον μέσα στο ’22 (1-2-0 στο πρωτάθλημα) που ταξιδεύει στην Ουαλία για να αντιμετωπίσει την Σουόνσι. Θεωρώ πως το σετ αποδόσεων δεν λέει… την αλήθεια, αφού με τον Λόου στον πάγκο η Πρέστον έχει ανέβει αισθητά και οι αποδόσεις την υποτιμούν. Μπορεί να σταθεί όρθια στο «Λίμπερτι», παρά την αρνητική παράδοση (1-5-14) και θα την εμπιστευτώ.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Ρέντινγκ! Μετρά τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει δεχθεί 15 γκολ συνολικά σε αυτά τα ματς. Όπως είναι φυσιολογικό η πίεση στον Παούνοβιτς παραμένει ασφυκτική. Δύσκολα θα αποφύγει την ήττα σήμερα από την πιο αξιόπιστη Χάντερσφιλντ (4-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις). Προσφέρεται υψηλά το διπλό, αλλά χωράει κάλυψη.

Για ομάδα που θα διεκδικεί την απευθείας άνοδο το τελευταίο διάστημα πάει χάλια για τη Γουέστ Μπρομ. Χωρίς νίκη από τις 11 Δεκέμβρη αναζητά ένα restart και η Πίτερμπρο προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Οι φιλοξενούμενοι είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα (1-0-11), ενώ δέχονται ανά μέσο όρο σχεδόν 3 γκολ ανά ματς. Όλα οδηγούν στον άσο με τουλάχιστον δύο γκολ.

Προγνωστικά League One: Στα καλύτερα της η Κέμπριτζ – Άρρωστη η Τζίλιγχαμ

Δε σταματά πουθενά η Γουΐγκαν, που έχει να ηττηθεί από τις 26/10 και μετρά έκτοτε σερί 11-5-0. Απομακρύνθηκε ο Έβανς από τον πάγκο της Τζίλγχαμ, αλλά… γιατρειά δε βρίσκει! Τεράστια η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων και οι γηπεδούχοι μπορούν να το επιβεβαιώσουν με μια ευρεία νίκη. Στο 1.93 το combo άσου & over 2,5 στη Winmasters.

«Φασούλι το φασούλι πάει να γεμίσει το σακούλι» η Κρου για να σώσει την κατηγορία, όμως παραμένει αδύναμη εκτός έδρας (1-3-9). Σαφώς ανώτερη η Κέμπριτζ από την αντίπαλό της, είναι ικανή να πάρει τη νίκη εδώ, αρκεί να μην επαναπαυτεί. Σε αποδόσεις οριακά πάνω από 2.00 έχει αξία ο άσος.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
14:30
Έβερτον - Άστον Βίλα
Χ2 & over 1,5
1.95
BET: 8 units
Μονό
14:30
Νότιγχαμ Φόρεστ - Ντέρμπι
2-3 γκολ
2.00
BET: 7 units
Σκόρερ
17:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ
Γκολ Ρονάλντο
2.10
BET: 5 units
Μονό
17:00
Λιντς - Νιουκάστλ
Κανένα γκολ πριν το 27΄
1.87
BET: 6 units
Δυάδα απόδοσης 2.74
17:00
Σουόνσι - Πρέστον
Χ2
1.71
17:00
Γουέστ Μπρομ - Πίτερμπρο
1 & over 1,5
1.60
BET: 6 units
Δυάδα απόδοσης 3.38
17:00
Ρέντινγκ - Χάντερσφιλντ
2 dnb
1.75
17:00
Γουΐγκαν - Τζίλιγχαμ
1 & over 2,5
1.93
BET: 7 units
Μονό
17:00
Κέμπριτζ - Κρου
1
2.01
BET: 8 units
Μονό
19:30
Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι
2 & over 2,5
1.93
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις