Γκολ, θέαμα και δυάδες έως 2.97

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην Α' και Β' Γερμανίας έχει ο Psyradios, ο οποίος ποντάρει και αναζητά γκολ, θέαμα και δυάδα με σκόρερ.

Καλημέρες παικταράδες μου. Το διάβασμα επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας, η ισοπαλία μπορεί να μην ήρθε ποτέ χθες, η δεύτερη επιλογή όμως ρέφαρε την αστοχία και η νίκη του Αμβούργου έβαλε φωτιά στη κούρσα της ανόδου. Σημαντικό για τη ψυχολογία μου το γεγονός ότι απέφυγα και άλλο κουβά, οπότε μπαίνουμε στο κυρίως πιάτο της αγωνιστικής δράσης με προγνωστικά στα γερμανικά γήπεδα, έχοντας καλή διάθεση και την απαραίτητη ψυχολογία.

  • Δεν έχει κερδίσει ποτέ η Ουνιόν εκτός τη Γκλάντμπαχ, αλλά την πετυχαίνει σε τραγική κατάσταση. Κολάζει το διπλό, ψηλά και η διπλή ευκαιρία, μου φτάνει όμως από ένα γκολ εκατέρωθεν.
  • Θα ξεμπουκώσει η άσφαιρη εδώ και 4 αγωνιστικές επίθεση της Στουτγκάρδης, αφού ποιότητα μπροστά υπάρχει. Αγαπημένη αντίπαλος η Φράιμπουργκ, εξ ορισμού value τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση. 

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

  • Αποκλεισμός από το κύπελλο για τη Ντόρτμουντ, δύσκολη και η εκτός έδρας αποστολή της στην έδρα της  Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, αφού παίζουν με την ίδια επιθετική φιλοσοφία, σκοράρουν και θέλουν να κρατηθούν ψηλά στη βαθμολογία. Άνετα μπορεί να ξεφύγει το σκορ.
  • Η Λεβερκούζεν δεν έχει χάσει ποτέ εναντίον της Άουγκσμπουργκ. Ούτε σήμερα προβλέπεται να αλλάξει αυτό. Καλός άσος με συνδυασμό γκολ ή over, στανταράκι πλέον ένα γκολ από τον Σικ, θα ρισκάρω στα προγνωστικά με το γκολ των γηπεδούχων και στα δύο ημίχρονα. 
  • Δύο ματς με γκολ βλέπω και νωρίτερα στη Zweite. Μετά την ήττα της Πάουλι, η Ντάρμσταντ μπορεί περνώντας από την Ίνγκολσταντ να πιάσει κορυφή. Βγάζει και το over μόνη της, αν χρειαστεί. Από την άλλη η Βέρντερ με τον Βέρνερ στο πάγκο έρχεται με φόρα στο κυνήγι της ανόδου, η Πάντερμπορν μετά τη νίκη στη Νυρεμβέργη μπορεί με δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο να ξαναμπεί και αυτή στο ίδιο κυνήγι.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Δυάδα απόδοσης 2.80
14:30
Ίνγκολσταντ – Ντάρμσταντ
Over 2,5
1.73
14:30
Πάτερμπορν – Βέρντερ Βρέμης
Over 2,5
1.62
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.97
16:30
Γκλάντμπαχ – Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal
1.67
16:30
Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη
Goal/goal
1.78
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.89
16:30
Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ
Γκολ Σικ
1.73
16:30
Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ
Γκολ Χάαλαντ
1.67
BET: 10 units
Μονό
16:30
Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ
Λεβερκούζεν γκολ και στα 2 ημίχ.
2.10
BET: 10 units
Μονό
16:30
Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ
Over 3,5
2.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις