Πληρώνουν οι διπλές ευκαιρίες

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος από διαφορετικά σημεία της Ευρώπης και με μια τάση προς την διπλή ευκαιρία έχει στην φαρέτρα του σήμερα ο Λάμπρος Μακράκης

Τελικά όντως την Τετάρτη, ο Παναιτωλικός «παγίδεψε» τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά μας. Σήμερα κλασσικά Σάββατο, αμέτρητα παιχνίδια και πολλές επιλογές. Επειδή όπως κι όταν υπάρχουν πολλά φαγητά στο τραπέζι και δεν μπορείς να φας μόνο από ένα, έτσι και σήμερα με τόσα πρωταθλήματα δεν θα μείνουμε σε ένα, αλλά θα κάνουμε το καθιερωμένο μας πια τουρ στην Ευρώπη. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Λεβάντε – Καντίθ 

Αρχή με την Ισπανία και το πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε Λεβάντε και Καντίθ. Οι δύο ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα. Η Λεβάντε άργησε ένα γύρο αλλά έσπασε το ρόδι επικρατώντας της Μαγιόρκα. Η Καντίθ από την άλλη έχει να κερδίσει από τις 5 Νοέμβρη. Στο πρώτο παιχνίδι οι σημερινοί φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα. Έχει της απουσιούλες η Λεβάντε αλλά παραμένει καλύτερη ομάδα.

Δεν την εμπιστεύομαι ακόμη πλήρως, όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να χάσει από μία ομάδα που εκτός έδρας πάει τα παιχνίδια της σε πολύ αργό τέμπο και έχει να κερδίσει και πολύ καιρό. Θα ποντάρω στην διπλή ευκαιρία υπέρ της Λεβάντε μαζί με τα λίγα γκολ στο 2.15 της Winmasters.

Γκρόιτερτ Φιρτ – Μάιντζ

Γερμανικά θα συνεχίσουμε. Σχετικά ανεβασμένη η Γκρόιτερ Φιρτ που συμπλήρωσε 3η σερί ισοπαλία. Μπορούσε και την νίκη όμως ισοφαρίστηκε στο 83’. Παραμένει στην τελευταία θέση και φαντάζει πολύ δύσκολο να καταφέρει να σωθεί. Δείχνει όμως ότι θα παλέψει. Χαρακτηριστικό το ότι η Bundesliga βρίσκεται στην 20η αγωνιστική και από τους επτά βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει οι γηπεδούχοι, τους έξι τους μάζεψαν στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Απέναντί τους η Μάιντζ που κάνει εξαιρετική σεζόν, με μόνο της μελανό σημείο (μαντέψτε; ) τα εκτός έδρας της παιχνίδια. Έχει συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς, μετρώντας αυτή την στιγμή πέντε σερί ήττες μακριά από την «Mewa Arena».

Με αυτά τα στοιχεία, δεν νομίζω φαβορί Μάιντζ και πόσο μάλλον σε επίπεδα του 1.70. Στα προγνωστικά στοιχήματος, θα ποντάρω στην κόντρα του φαβορί στο 2.15 της Betshop.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Και «άρωμα» Ελλάδας για το τέλος. Ο ΟΦΗ δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση με εξαίρεση το 3-0 στην Ριζούπολη, παίζοντας όμως από πολύ νωρίς με παίκτη παραπάνω. Και με γεμάτο το απουσιολόγιο του, αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό την χειρότερη δυνατή στιγμή. Οι Αγρινιώτες προέρχονται από δύο νίκες με ανατροπή κόντρα σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ και το ηθικό στην ομάδα είναι ίσως στο ταβάνι του. Υπάρχει η πιθανότητα οι παίκτες να έχουν το μυαλό τους στον ιστορικό επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό αλλά δεν νομίζω ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα αφήσει την ομάδα να αποσυντονιστεί έτσι. Ο μόνος φόβος είναι η κούραση, αφού παρατάχθηκε μεσοβδόμαδα με βασικούς.

Παρόλα αυτά ο Παναιτωλικός έφυγε αλώβητος από το «Γεντί Κουλέ» πέρυσι και πρόπερσι, στις χωρίς αμφιβολία χειρότερες σεζόν του στην Super League. Γιατί να μην το κάνει και σήμερα; Το Χ2 μαζί με το under 3.5, τιμάται στο 2.25 του Pamestoixima.gr.

Πραγματική διασκέδαση στο Live Casino του Pamestoixima.gr

Μονό
15:00
Λεβάντε - Καντίθ
1Χ & under 2,5
2.15
BET: 15 units
Μονό
16:30
Γκρόιτερ Φιρτ - Μάιντζ
2.12
BET: 10 units
Μονό
17:15
ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Χ2 & under 3,5
2.25
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις