Πληρώνουν τα κόρνερ στη League 1 της Αγγλίας

προγνωστικά στοιχήματος

Επιστρέφει στα αγαπημένα του κόρνερ ο Luca Toni στα προγνωστικά στοιχήματος, με επιλογές από τη League one της Αγγλίας.

Καλησπερίζω τους απανταχού κορνεράκηδες! Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για ένα δυνατό διπλό ταμείο με επιλογές κόρνερ στα προγνωστικά στοιχήματος της Αγγλικής League 1…

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Όξφορντ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Ξεκινάμε την περιήγησή μας στα Αγγλικά γήπεδα από το «Kassam Stadium», εκεί όπου η 6η του βαθμολογικού πίνακα Όξφορντ (εντός πλέι οφ ανόδου) υποδέχεται την 8η Σέφιλντ. Μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, oι οποίες έχουν ως μόνο στόχο την άνοδο και αναμένεται να δώσουν δυνατή μάχη για την επίτευξη του. Ισχυρή η έδρα της Όξφορντ(8-4-2), αποτελεί το μεγάλο της όπλο και εκεί θα προσπαθήσει να ρεφάρει την ήττα της περασμένης αγωνιστικής με 2-0 από τη Γουίκομπ. Σκληρό καρύδι και η Σέφιλντ μακριά από το σπίτι της, με επίδοση 4-6-4, αποτελεί μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα και κατεβαίνει με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 4-2 επί της Πλίμουθ.

Αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον μου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η υψηλή παραγωγικότητα των δύο αντιπάλων σε κόρνερ. Με μια γρήγορη ματιά στα τελευταία παιχνίδια των δύο πλευρών θα αντιληφθείτε τι εννοώ:

  • Όξφορντ-Τσέλτεναμ 9-3
  • Όξφορντ-Γουίγκαν 6-7
  • Όξφορντ-Ρόδεραμ 3-9
  • Όξφορντ-Μόρκαμ 6-6

Στα 12, 13, 12 και 12 τα συνολικά κόρνερ της Όξφορντ ως γηπεδούχου σε 4 από τα 5 πρόσφατα ματς εντός έδρας.

  • Σριούσμπερι-Σέφιλντ 4-8
  • Σάντερλαντ- Σέφιλντ 8-5
  • Πόρτσμουθ-Σέφιλντ 8-6
  • Άκρινγκτον-Σέφιλντ 6-9

Στα 12, 13, 14 και 15 τα συνολικά κόρνερ σε 4 από τις 5 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Σέφιλντ.

Εμβαθύνοντας λίγο περισσότερο στο κομμάτι των στατιστικών διαπίστωσα ότι η Όξφορντ κερδίζει κατά μέσο όρο εντός 6,07 και παραχωρεί 4,71 κόρνερ. Eνώ η Σέφιλντ ως φιλοξενούμενη κερδίζει 5,86 και παραχωρεί 6,07. Η τελευταία μεταξύ τους μονομαχία στις 2-10-21 απέφερε 13 συνολικά κόρνερ και όλα συνηγορούν υπέρ μας. Ξεκάθαρη επιλογή το over 10,5 συνολικά κόρνερ στα προγνωστικά στοιχήματος, με τη Novibet να προσφέρει την καλύτερη τιμή της αγοράς στο 1.87.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σάντερλαντ – Πόρτσμουθ

Επόμενη στάση μας στο «Στάδιο του Φωτός» για την αναμέτρηση ανάμεσα στην 3η Σάντερλαντ και την 9η Πόρτσμουθ. Μόλις ένας πόντος χωρίζει της «μαυρόγατες» από την πρώτη θέση και θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη απέναντι στην Πόρτσμουθ μέσα στην πανίσχυρη έδρα τους(10-1-2), καθώς πλην του βαθμολογικού κινήτρου υπάρχει και η τάση εκδίκησης για το βαρύ 4-0 που υπέστησαν στην έδρα της Πόρτσμουθ τον περασμένο Οκτώβρη. Στην αντίπερα όχθη συναντάμε μια Πόρτσμουθ που απέχει 6 πόντους από τα μπαράζ ανόδου και αγωνίζεται απελευθερωμένα (4-5-4 εκτός), πάντα ικανή για ζημιές.

Και εδώ αυτό που προσέλκυσε το ενδιαφέρον μου ήταν τα κόρνερ και συγκεκριμένα η ιδιαίτερα υψηλή παραγωγικότητα της Σάντερλαντ, απόρροια του τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται. Στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της κέρδισε 8,10,12 και 8 ομαδικά κόρνερ αντίστοιχα. Στο γήπεδό της κερδίζει 6,46/αγώνα την ίδια ώρα που η Πόρτσμουθ παραχωρεί 5,08 κατά μέσο όρο στα εκτός της. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι και  στις 3 πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις η Σάντερλαντ κέρδισε από 6 κόρνερ τη φορά, το over 4,5 κόρνερ Σάντερλαντ στο 1,43 της winmasters φαντάζει ως μια πολύ καλή επιλογή.

Ρόδεραμ-Τσέλτεναμ

Τρίτη και τελευταία μας στάση στο «New York Stadium», εκεί  όπου η Ρόδεραμ φιλοξενεί την Τσέλτεναμ. Στην 4η θέση της κατάταξης οι «μυλωνάδες» και μια ανάσα από την κορυφή, καθώς υπολείπονται μόλις 2 βαθμών της πρωτοπόρου Γουίκομ, υποδέχονται με άγριες διαθέσεις την 14η Τσέλτεναμ, η οποία έχει στρογγυλοκαθίσει στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα χωρίς ορατούς στόχους.

Αυτό που θεωρώ ελκυστικό και σε αυτό το ματς είναι τα ομαδικά κόρνερ του πολυβόλου που φέρει την ονομασία Ρόδεραμ. 12,14,15 και 13 ήταν ο αριθμός συνολικών κόρνερ που καταγράφηκαν σε 4 από τις τελευταίες 5 μάχες της Ρόδεραμ για τη League 1, με την ίδια να έχει τη μερίδα του λέοντος σε κερδισμένα.6,77 είναι ο μέσος όρος  των ομαδικών της στο «New York Stadium», αναμένω να μπει δυναμικά και να παρασύρει την Τσέλτεναμ στο διάβα της.11 κέρδισε στο μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου και όλα δείχνουν ότι μπορεί άνετα να ξεπεράσει τα 5,5 και σήμερα. Απόλυτα ασφαλής επιλογή το over 5,5 κόρνερ Ρόδεραμ στα προγνωστικά στοιχήματος, στο 1.41 τιμολογείται από τη winmasters και σίγουρα χωράει στο παιχνίδι μου.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Κόρνερ
17:00
Όξφορντ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Over 10,5 κόρνερ
1.87
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.01
17:00
Σάντερλαντ - Πόρτσμουθ
Σάντερλαντ over 4,5 κόρνερ
1.43
17:00
Ρόδεραμ - Τσέλτεναμ
Ρόδεραμ over 5,5 κόρνερ
1.41
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις