ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Από Βορρά μέχρι... Μεσόγειο!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Από Βορρά μέχρι... Μεσόγειο!

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Από Βορρά μέχρι… Μεσόγειο!

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Απάντηση στο 2-3 του πρώτου γύρου ψάχνει η Μαρσέιγ που φιλοξενείται στη Λανς. Δύσκολη έξοδος στην Κορσική για Τουλούζ.

Θέλει τη ρεβάνς η Μαρσέιγ

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα του Σαββάτου τόσο στη Ligue 1 με το Λανς – Μαρσέιγ όσο και στη Ligue 2 με Χάβρη – Ροντέ, Αμιάν – Γκινγκάμπ, Δουνκέρκη – Σοσό και Μπαστιά – Τουλούζ. Σημεία που έχουν αξία βάσει αποδόσεων αλλά και ειδικά στις σημερινές επιλογές για τα προγνωστικά Γαλλίας, πάμε να τα δούμε…

Νίκη με ανατροπή για τη Λανς στην έδρα της Σεντ Ετιέν (1-2) και 2/2 μέσα στο νέο έτος. Δείχνει να αφήνει πίσω το κακό δίμηνο Νοέμβρη-Δεκέμβρη (0-3-3), σερί που την «έριξε» από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Ισχυρή εντός «Μπολάρ-Ντελελί», έχει ηττηθεί μόνο μία φορά (0-1 από Στρασβούργο, 5-4-1 συνολικά) ενώ σκοράρει ανελλιπώς από τις 24 Οκτωβρίου κι έπειτα. Η επιστροφή της στις επιτυχίες οφείλεται εν μέρει και στον Γκαέλ Κακουτά ο οποίος γύρισε εκ νέου από τραυματισμό στην 11άδα των «λανσουά» και ηγείται της μεσοεπιθετικής τους γραμμής.

Από το εντός 1-1 απέναντι στη Λιλ προέρχεται η Μαρσέιγ. Παιχνίδι στο οποίο δεν ξεκίνησε καλά, βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά η κόκκινη κάρτα της Λιλ στο 32′ της έδωσε τον έλεγχο του παιχνιδιού φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Ουντέρ στο 75′. Έτσι οι Μασσαλοί έμειναν για τέταρτο ματς αήττητοι ενώ έχουν μόνο μία απώλεια στα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος (1-2 από Μπρεστ στις 4 Δεκεμβρίου, 6-4-1). Ακόμα καλύτερα τα πράγματα εκτός έδρας για την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι με τέσσερα σερί διπλά και μάλιστα χωρίς να παραβιαστεί η εστία της (3η καλύτερη ομάδα στα εκτός έδρας με 6-2-1 και 5 γκολ παθητικό). Μπορεί να υπολογίζει στους νεοφερμένους Μπακαμπού και Κολάζινατς.

Ισορροπημένη η παράδοση μεταξύ των δύο στο «Μπολάρ-Ντελελί» από το 2000 έως σήμερα (6-4-4) με το περσινό στην έδρα της Λανς να λήγει ισόπαλο (2-2).

Διαιτητής της αναμέτρηση η Στεφανί Φραπάρ, η οποία δείχνει μια «συμπάθεια» στις κίτρινες κάρτες (4 ανά αγώνα) ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν καταγράφηκε πέναλτι σε κανένα από τα 10 φετινά παιχνίδια της.

Δύο ομάδες σε καλή κατάσταση χωρίς μεγάλες διαφορές. Περιμένω ένα αμφίρροπο ματς, θα πάρουμε το οριακά αποδεκτό αμφίτερμα. 

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από Ligue 2

Στα της Ligue 2, υπάρχουν ορισμένα σημεία με αξία στις αποδόσεις. Ένα από αυτά είναι στο Χάβρη – Ροντέ. Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός για τη Χάβρη, γεγονός παράδοξο για μια από τις πιο ποιοτικές όμαδες της Ligue 2 φέτος. Δεν παίζει άσχημα κάτι που φαίνεται και από τα διπλά σε Γκρενόμπλ, Οσέρ αλλά και το 2-2 (από 2-0) στην έδρα της Παρί. Η Ροντέ απ’ την άλλη έκανε δεύτερη συνεχόμενη ήττα (0-2-2 στα τέσσερα τελευταία) και γενικώς δείχνει να έχει χάσει τη φόρα που είχε το δίμηνο Νοέμβριο-Δεκέμβριο. Στο 2.35 που κυκλοφορεί ο άσσος έχει σίγουρα αξία και θα τιμηθεί. 

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ματς που προσφέρεται για γκολ το Αμιάν – Γκινγκάμπ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί ήττες και θέλουν άμεση επιστροφή στις νίκες καθώς έχουν μείνει αρκετά πίσω (18η θέση με 21 βαθμούς). Από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες η Γκινγκάμπ που είναι πιο άνετη στη βαθμολογία. Αμφότερες έχουν ποιοτικές μονάδες στην επίθεση (Αροκοντάρε, Μπάτζι, Πιερό, Λιβολάν) ενώ και παραδοσιακά οι αγώνες μεταξύ τους εμφανίζουν γκολ (6-4-2 από το 2005 έως σήμερα με 8/12 over και 9/12 goal/goal). Αμιάν και Γκινγκάμπ συναντήθηκαν και πριν ένα μήνα στο «Ρουντουρού» για το κύπελλο, με τη Αμιάν να παίρνει την πρόκριση με 2-3. Σε αποδόσεις γύρω στο 2.30 το over και 1.95 το αμφίτερμα, σίγουρα θα μπει στις επιλογές μας.

Αξία υπάρχει και στο διπλό της Σοσό. Η Δουνκέρκη ήταν από τις ομάδες που «χτυπήθηκαν» από covid και έχει κλείσει αισίως ένα μήνα χωρίς αγωνιστική δράση (τελευταίο ματς το Γκινγκάμπ – Δουνκέρκη στις 21 Δεκέμβρη). Η Σοσό προέρχεται από σπουδαία ανατροπή ψυχολογίας (3-2 από 0-2 εντός με Καέν) ενώ έτσι κι αλλιώς είναι από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες στη Ligue 2 (5-3-2). Όσο οι τιμές στο διπλό κυκλοφορούν γύρω στον διπλασιασμό, έχει βάση σαν επιλογή.

Αμφίρροπο ματς στην Κορσική όπου η Μπαστιά υποδέχεται την Τουλούζ. Πρώτη ήττα για την Μπαστιά υπό τις οδηγίες του Ρεζίς Μπρουάρ (2-1 στη Νανσί) χωρίς να είναι κατώτερη της αντιπάλου της. Άλλη εικόνα εντός Κορσικής με το «Αρμάντου Τσέζαρι» να έχει μετατραπεί σε «φρούριο» (3-7-0). Η Τουλούζ δεν έπεισε και δίκαια δεν κέρδισε εντός την Πο (1-1) ενώ και στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής με τη Νανσί ευνοήθηκε από το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από πολύ νωρίς (25′). Μόλις ένα διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της η Τουλούζ (1-3-1) εκτιμώ ότι και σήμερα θα δυσκολευτεί στο νησί. Θα πάμε με το καλοπληρωμένο Χ.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
22:00
Λανς - Μαρσέιγ
Goal/goal
1.73
BET: 15 units
Ειδικό
22:00
Λανς - Μαρσέιγ
Over 0,5 γκολ με πέναλτι
3.65
BET: 5 units
Μονό
20:00
Χάβρη - Ροντέ
1
2.35
BET: 10 units
Μονό
20:00
Αμιάν - Γκινγκάμπ
Over 2,5
2.29
BET: 10 units
Μονό
20:00
Δουνκέρκη - Σοσό
2
2.00
BET: 7 units
Μονό
20:00
Μπαστιά - Τουλούζ
Χ
3.38
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 3.37
20:00
Αμιάν - Γκινγκάμπ
Goal/goal
1.95
22:00
Λανς - Μαρσέιγ
Goal/goal
1.73
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις