Πρόκριση στο Κύπελλο, μοιρασιά στο πρωτάθλημα

Πρόκριση στο Κύπελλο, μοιρασιά στο πρωτάθλημα

Στο μεγάλο ντέρμπι του Αμβούργου στέκεται ο PsyRadios με επιλογές που φτάνουν μέχρι και 7.50.

Την Τρίτη, και μετά από πάνω από 20 χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα του στοιχήματος, ανακάλυψα ακόμα ένα τρόπο κουβαδιάσματος. 1Χ & goal/goal ζητούσα στο ματς του Κυπέλλου στην Κολωνία, πόνταρα δε ζεστά και τον Μοντέστ ως πιθανό σκόρερ. Αμφότερες οι επιλογές επιβεβαιώθηκαν, δυστυχώς όμως στην παράταση και όχι στηνκανονική διάρκεια. Αν έχεις τύχη διάβαινε που λέει και ο σοφός λαός μας. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου για την αστοχία στο έτερο ματς στο Αμβούργο. Μπορεί να έβλεπα άνετη πρόκριση της Μπορούσια, αλλά τελικά έγινε η έκπληξη και πέρασαν τα παλικάρια της Πάουλι, στοιχηματικά κουβάς, οπαδικά όμως το καταχάρηκα, αφού Πάουλι στηρίζω από μικρό παιδί.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Κάπως έτσι συμπληρώθηκαν δύο στήλες και οκτώ άκλαυτες επιλογές, το κοντέρ στο πίνακα του Tipster’s League γράφει αρνητικά νούμερα, αλλά δεν πτοούμαι. Ο καλός ο καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται, ξεκινώ από σήμερα αντεπίθεση διαρκείας, μαζεύοντας αρχικά τις επιλογές σε πιο ασφαλή μονοπάτια, μέχρι να ξαναμπώ στο σωστό δρόμο. Η Γερμανία θα παραμείνει στο προσκήνιο, σήμερα δε και λόγω του απόλυτου ντέρμπι του Αμβούργου. Πάμε λοιπόν να δούμε τα προγνωστικά που έβγαλε η μελέτη του.

Πρόκριση στο Κύπελλο, μοιρασιά στο πρωτάθλημα

Την Τρίτη το βράδυ σίγουρα η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου γιορτάστηκε σε κάθε γωνιά του Αμβούργου κι από τους μεν κι από τους δε. Απόψε όμως ήρθε η ώρα για τις δύο ομάδες του λιμανιού να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το πρωτάθλημα της Zweite. O λιγοστός κόσμος στο γήπεδο δεν μπορεί να βοηθήσει τους γηπεδούχους όπως θα ήθελε, το σίγουρο όμως είναι, ότι έχοντας τη καλύτερη άμυνα της Λίγκας φέτος και παραμένοντας αήττητη στο σπίτι της η ομάδα του Τιμ Βάλτερ θα παλέψει για το τρίποντο, αφού βαθμολογικά αυτή είναι που βρίσκεται σε δυσμενή θέση όσον αφορά την άνοδο. Κάτι παραπάνω από 20 χρόνια πάνε από τη τελευταία νίκη της σε ντέρμπι εντός (Δεκέμβριος 2001, 4-3 στα πλαίσια της Bundesliga), στα πλαίσια δε της Zweite, παραμένει χωρίς νίκη στο ντέρμπι εδώ και πέντε αναμετρήσεις.

Η Πάουλι δείχνει να νιώθει λίγο άβολα με το ρόλο του φαβορί για την άνοδο το τελευταίο καιρό, αφού και αμυντικά δείχνει πιο ευάλωτη, ενώ το πρόβλημα της στα εκτός έδρας παιχνίδια διογκώνεται, αφού εκεί έχουν χαθεί οι περισσότεροι βαθμοί φέτος. Έχει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα από τον Οκτώβριο, επιθετικά όμως διαθέτει ικανότατους παίκτες.

Προσφορά* μόνο για σένα στο ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Που καταλήγω; Μετά τις μεγάλες προκρίσεις για αμφότερες, η επιστροφή στη πραγματικότητα του πρωταθλήματος συνδυάζεται με το ντέρμπι της πόλης. Και ο όρος ντέρμπι αυτομάτως σημαίνει γόητρο, κίνητρο αλλά και μονομαχία μεταξύ ισοδύναμων ομάδων χωρίς ουσιαστικά πλεονεκτήματα υπέρ της μιας ή άλλης. Εάν έπρεπε να διαλέξω νικητή, θα ήθελα τους γηπεδούχους για να γίνει η φετινή μάχη της ανόδου ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, ενώ και στατιστικά μετά από 5 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους λογικά πλησιάζει και η ώρα του άσου.

Πολύ πιο πιθανή όμως η μοιρασιά, αποτέλεσμα που σίγουρα δεν καταδικάζει κανένα, λογικά και με γκολ εκατέρωθεν, αφού η πρόκριση και για τις δύο μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο έχει ανεβάσει την ψυχολογία και την σιγουριά τους στα ύψη. Για όσους αγαπούν τα συνδυαστικά στοιχήματα, από ένα γκολ Γκλάντσελ (Αμβούργο) και Αμενίντο ( Πάουλι) σίγουρα αποτελούν καλή επιλογή με αμφότερους τους επιθετικούς να είναι σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα.

Μονό
19:30
Αμβούργο - Σεντ Πάουλι
Χ
3.60
BET: 10 units
Combo
19:30
Αμβούργο - Σεντ Πάουλι
1X & goal/goal
2.10
BET: 10 units
Fun bet
19:30
Αμβούργο - Σεντ Πάουλι
Γκολ Γκλάντσελ & Αμενίντο
7.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις