Σε Τουρκία και BBL με τρία μονά έως 2.07

Σε Τουρκία και BBL με τρία μονά έως 2.07

Προγνωστικά μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Δογαντζής θέλει να συνεχίσει με ταμεία, αυτή τη φορά με επιλογές από Euroleague και BBL.

Καλημέρα σε όλους. Πάμε με επιλογές από Euroleague και BBL στα προγνωστικά μπάσκετ.

Εφές vs Παναθηναϊκός

Η Εφές (9-10), την αγωνιστική που μας πέρασε, ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα με 77-82. Ο προπονητής Αταμάν πρόσθεσε άλλη μία αποβολή και δέχθηκε πρόστιμο λόγω της διένεξης που είχε με τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα». Οι Μίσιτς και Λάρκιν όπως πάντα είχαν ρόλο στο σκοράρισμα με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός μετά από αποχή 15 ημερών, λόγω κορωνοϊού, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στο ΟΑΚΑ από την ΤΣΣΚΑ με 74-98. Βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 30 (45-75 στο 29′). Μόνο ο Παπαπέτρου διασώθηκε με 16 πόντους. Υπέστη θλάση ο Παπαγιάννης και χάνει την σημερινή αναμέτρηση. Εκτός και ο νεοφερμένος Στέφαν Γιόβιτς αφού κρίθηκε ανέτοιμος.

Εκτίμηση: Δεν βλέπω τρόπο να σταθεί στο ύψος του ο Παναθηναϊκός. Η Εφές θέλει τη νίκη για να βάλει μία ισορροπία στη βαθμολογία. Εμείς θα πάμε με δύο επιλογές. Η πρώτη είναι η νίκη της Εφές με χάντικαπ 13 πόντων. Η δεύτερη είναι το over 5,5 πόντων του Αμερικανοϊσραηλινού Ελάιζα Μπράιαντ. Με το σκεπτικό ότι η Εφές θα έχει ένα εύκολο βράδυ, ο γκαρντ της θα πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Είναι εξαιρετικός σουτέρ και διαθέτει σουτ από τα 6 μέτρα. Οπότε εμείς ζητάμε μία καλή βραδιά του.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπαϊρόιτ vs Μπραουνσβάιγκ

Άντεχε στην έδρα της Ουλμ μέχρι το 36ο λεπτό αλλά δέχθηκε ένα σερί 2-8 και μοιραία ηττήθηκε με 81-92. Έπεσε στο 7-9 και ο ανταγωνισμός για την οκτάδα γίνεται ακόμα μεγαλύτερος. Θα πρέπει να κάνει μεγάλες νίκες για να πλησιάσει. Προσέχει πολύ περισσότερο στην άμυνα της και γι’ αυτό ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα. Σταθερά εκτός ο βασικός πλέι μέικερ Ντόρεθ ενώ επέστρεψε μετά από καιρό ο Σέιφερθ.

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Από την άλλη, η Μπραουνσβάιγκ υπέστη ήττα σοκ από τη Χάιντελμπεργκ με 82-93 στην παράταση (75-75 κ.δ.). Μετά το σοβαρό τραυματισμό του ηγέτη Αμέιζ (ρήξη χιαστών) έχει επωμιστεί όλο το βάρος της επίθεσης ο Κράμερ. Στη θέση του αποκτήθηκε ο Λετονός Ζάγκαρς, δανεικός από την Μπανταλόνα.

Εκτίμηση: Αν έπαιζε ο Ντόρεθ θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Τώρα με δεδομένο ότι οι ομάδες έχουν ξεκινήσει να παίζουν στοιχειώδη άμυνα θεωρώ ότι θα κριθεί το ματς στους 80 πόντους. Επειδή δίνω ένα ισχνό προβάδισμα στη Μπραουνσβάιγκ θα πάω σε μία combo επιλογή. Το under 181,5 πόντων αγώνα σε συνδυασμό με το over 75,5 πόντων των φιλοξενούμενων έχει προοπτικές στα μάτια μου.

Μονό
19:30
Εφές - Παναθηναϊκός
1 (-12,5)
1.90
BET: 15 units
Ειδικό
19:30
Εφές - Παναθηναϊκός
Μπράιαντ over 5,5 πόντοι
2.05
BET: 15 units
Combo
20:00
Μπαϊρόιτ - Μπραουνσβάιγκ
Under 181,5 & Μπραουνσβάιγκ over 75,5 πόντοι
2.07
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις