ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πληρώνουν τα over στην Euroleague

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πληρώνουν τα over στην Euroleague

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πληρώνουν τα over στην Euroleague

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ από το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague έχει ο Στυλιαράς. Επιλογές παικτών και σημεία αγώνα για όλα τα γούστα.

Χαιρετώ όλη την κουβανεζοπαρέα. Η Euroleague έχει επιστρέψει για τα καλά, αφού σχεδόν όλες οι ομάδες ξεπέρασαν τα κρούσματα covid-19 που τις ταλαιπωρούσαν. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που έβαλα στο παιχνίδι μου.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά μπάσκετ: Έχει θέματα η άμυνα του Παναθηναϊκού

Η Εφές υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα του Αταμάν θέλει την νίκη για να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα και να βελτιώσει τη θέση της. Στα εντός έδρας παιχνίδια της φέτος είναι πολύ παραγωγική. Κάτι αντίστοιχο περιμένω να συμβεί και απόψε, καθώς η ομάδα του Πρίφτη δύσκολα θα καταφέρει να προβάλει αντίσταση στους Τούρκους. Δεδομένης της κακής περιφερειακής άμυνας των «πράσινων» και της απουσίας του Παπαγιάννη, θα πάμε με δύο over παικτών της Εφές.

Αρχικά, οι over 8,5 πόντοι του Μπομπουά είναι πολύ καλή επιλογή στα μάτια μου. Ο Γάλλος γκαρντ μετρά 9,8 πόντους κατά μέσο όρο στη φετινή Euroleague. Παίρνει πολλές προσπάθειες επιθετικά και παρά το γεγονός ότι στα δύο τελευταία ματς έμεινε χαμηλά, εκτιμώ πως κόντρα στον Παναθηναϊκό θα καταφέρει να πετύχει τουλάχιστον 9 πόντους, όντας στοιχειωδώς εύστοχος.

Ακόμα, θα κρατήσω τις over 3,5 ασίστ του Μίσιτς. Ο Σέρβος δεν πασάρει τόσο καλά φέτος, έχοντας μόλις 3,4 τελικές πάσες ανά ματς. Απέναντι στον Παναθηναϊκό όμως και με την προϋπόθεση ότι θα αγωνιστεί τουλάχιστον 20 λεπτά, θεωρώ ότι θα βρει 4 ασίστ. Όπως προανέφερα, περιμένω την Εφές να σκοράρει πολλούς πόντους, οπότε το 3,5 στις ασίστ για τον Μίσιτς είναι χαμηλό. Σαν fun bet, θα πήγαινα και με τις 7+ ασίστ του στο άκρως δελεαστικό 5.90!

Πληρώνουν τα over στην Euroleague

Ομάδα του over η Βιλερμπάν

Στο Αστρομπάλ η Βιλερμπάν θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι έχουν να δώσουν επίσημο αγώνα από τις 2 Γενάρη, καθώς τους «χτύπησε» ο covid. Αντιθέτως, για τους Γάλλους αυτό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι σε διάστημα 7 ημερών! Στα τρία που προηγήθηκαν, τα σκορ κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα (175, 161 και 173 πόντοι). Η Βιλερμπάν δίνει πολύ γρήγορο ρυθμό στις αναμετρήσεις της. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι σαφώς πιο σφιχτή ομάδα, όμως έχει τους παίκτες επιθετικά για να ακολουθήσει στο σκοράρισμα. Επιλογή οι over 147,5 πόντοι. Περίμενα το line αρκετούς πόντους πιο ψηλά.

Από την ίδια αναμέτρηση μου αρέσει πολύ και το over 13,5 πόντων και ριμπάουντ του Μάρκος Νάιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ των Γάλλων είναι τρομερός στα τελευταία παιχνίδια. Μένει πολύ στο παρκέ, εκμεταλλευόμενος τις απουσίες των Λάιτι και Χάουαρντ που αγωνίζονται στην ίδια θέση μαζί του και γράφει εντυπωσιακά νούμερα. Κόντρα στην Μονακό πριν δύο μέρες πέτυχε 19 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ, ενώ και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σταμάτησε στους 16 πόντους και τα 7 ριμπάουντ. Βάσει της αγωνιστικής του κατάστασης και φόρμας το να έχει αθροιστικά τουλάχιστον 14 πόντους και ριμπάουντ φαντάζει εξαιρετική επιλογή.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Να «ξανασκοτώσει» την πρώην του

Μπασκόνια και Μπάγερν θα αναμετρηθούν στη «Fernado Buesa Arena» θέλοντας να επιστρέψουν στις νίκες, αφού αμφότερες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα στην Euroleague. Πρόσωπο της αναμέτρησης φυσικά ο Αμερικανός ο Μπόλντγουιν που πέρυσι αγωνιζόταν στους Γερμανούς και φέτος είναι παίκτης των Βάσκων. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η Μπασκόνια είχε φύγει με το διπλό από την έδρα της Μπάγερν με έναν φοβερό και τρομερό Μπόλντγουιν να σταματά στους 30 πόντους! Με την έλευση του Σπάχια, ο Αμερικανός γκαρντ παίζει σαφώς πιο απελευθερωμένα και αυτό φαίνεται στα νούμερά του. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της Μπασκόνια για την Euroleague πέτυχε 30,16 και 16 πόντους αντίστοιχα, ενώ και στο πρωτάθλημα την Τετάρτη κόντρα στην Μπρεογάν, σκόραρε 15 πόντους.

Ο Μπόλντογουιν είναι σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία και θεωρώ δεδομένο πως θα πάρει πολλά σουτ στο αποψινό παιχνίδι. Το over 13,5 πόντων του θα μπει στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Δυάδα απόδοσης 2.97
19:30
Εφές - Παναθηναϊκός
Μίσιτς over 3,5 ασίστ
1.65
21:30
Μπασκόνια - Μπάγερν Μονάχου
Μπόλντγουιν over 13,5 πόντοι
1.80
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.06
19:30
Εφές - Παναθηναϊκός
Μπομπουά over 8,5 πόντοι
1.75
22:00
Βιλερμπάν - Ερυθρός Αστέρας
Οver 147,5 πόντοι
1.75
BET: 10 units
Ειδικό
22:00
Βιλερμπάν - Ερυθρός Αστέρας
Νάιτ over 13,5 πόντοι & ριμπάουντ
1.93
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις