Με επιλογές ταχύτητας από το Australian Open

προγνωστικά τένις

Στα προγνωστικά τένις της ημέρας εστιάζουμε στην ταχύτητα με την οποία θέλουμε να κερδίσει ο Ναδάλ αλλά και σε ειδικό στοίχημα στον αγώνα του Καράτσεφ.

Προγνωστικά τένις

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του koubanezos! Συνεχίσαμε δυναμικά στα προγνωστικά τένις τις προάλλες καθώς η δυάδα μας με το under στους άσους του Μπούμπλικ, αλλά και το under σε διάρκεια στον αγώνα του Ζβέρεφ επιβεβαιώθηκαν με σχετική άνεση.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Θα συνεχίσουμε φυσικά με επιλογές στα προγνωστικά τένις από τους τελευταίους αγώνες του δευτέρου γύρου που γίνονται προς το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο πρώτος αγώνας που είναι σε «φιλική» για εμάς ώρα και έχει επιλογή που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι αυτός μεταξύ του Νο5 στον κόσμο Ράφα Ναδάλ και του Κάρεν Κατσάνοφ που βρίσκεται στο Νο30. Ο Ράφα έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την απουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς και να διεκδικήσει από την next gen τον πολυπόθητο 21ο Grand Slam τίτλο που θα του δώσει προβάδισμα στον αγώνα για τον καλύτερο όλων των εποχών! Στους πρώτους 2 αγώνες του κέρδισε με 3-0 σετ τους Χάνφμαν και Γκιρόν δείχνοντας σε αρκετά καλή κατάσταση και θα θέλει σίγουρα να συνεχίσει χωρίς απώλεια σετ για να διατηρηθεί φρέσκος ώστε να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο με την λιγότερη δυνατή καταπόνηση.

Ο Κατσάνοφ βέβαια είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από τους δύο που αντιμετώπισε έως τώρα ο Ράφα αλλά η προϊστορία τους δείχνει ότι ο Ράφα τού έχει πάρει τον αέρα καθώς έχει σε 8 νίκες μόνο ένα χαμένο σετ! Αυτό μάλιστα έγινε το 2018 που ήταν η καλύτερη χρονιά για τον Κατσάνοφ έως τώρα καθώς ήταν η χρονιά που κέρδισε το Masters στο Παρίσι και έφτασε ως το #11 στον κόσμο.

Η πρώτη μας επιλογή λοιπόν θα είναι το να κερδίσει ο Ράφα με 3-0 σετ, επιλογή που βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Novibet στην τιμή του 2.14.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι από τον αγώνα του Ρώσου Ασλάν Καράτσεφ Νο15 στον κόσμο εναντίον του Γάλλου Μαναρινό Νο69, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα στο τουρνουά αποκλείοντας τον Νο11 τενίστα στον κόσμο Χούμπερτ Χουρκάζ. Θα ποντάρουμε βασισμένοι στην κούραση του Καράτσεφ, ο οποίος θα παίξει τον 7ο του αγώνα σε 9 ημέρες με κάποιους από αυτούς να είναι και αρκετά μεγάλοι, όπως αυτός του πρώτου γύρου με τον Ισπανό Μουνάρ που κρίθηκε στα 5 σετ. Στον αγώνα αυτό ο Καράτσεφ είχε γρηγορότερο σερβίς τα 207 χλμ. αλλά ήδη στον 2ο αγώνα του η επίδοση αυτή έπεσε στα 199 χλμ.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out. 

Εκτιμώντας λοιπόν ότι η κούραση των συνεχόμενων αγώνων θα τον επηρεάσει θα ποντάρουμε στο under 205,5 χλμ ως γρηγορότερο σερβίς για τον Ασλάν Καράτσεφ, επιλογή που βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Σκορ
11:15
Kατσάνοφ - Ναδάλ
Ακριβές σκορ: 0 - 3
2.14
BET: 15 units
Ειδικό
11:15
Μαναρίνο - Καράτσεφ
Καράτσεφ: ταχύτητα γρηγορότερου σερβίς under 205,5 χλμ
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις