Πανδαισία επιλογών, μπύρα, γκολ, κόρνερ και esports

Προγνωστικά Παρασκευής

Προγνωστικά Παρασκευής και έχουμε πανδαισία επιλογών! ο Nikolas Kappa ξεδιαλύνει το κουπόνι και έχει την στατιστική σύμμαχο.

Προγνωστικά Παρασκευής και χαιρετώ το κουβανέζικο πλήθος! Καιρό είχα να δώσω στήλη, αλλά

  • στο κανάλι μας στο telegram νομίζω πάνε αρκετά καλά τα προγνωστικά μου!
  • όσοι με διαβάζετε γνωρίζετε ότι κινούμαι σε έξυπνες επιλογές από μικρές αγορές!
  • μάζεψα αρκετό πράμα για να ξεκινήσουμε το ΠΣΚ μας!

Πολλά προγνωστικά – Παρασκευή γαρ, και ως γνωστόν είναι μέρα που πολλοί έχουν διάθεση για στοιχηματισμό. Παρασκευή γαρ, και έχουμε πολλές επιλογές, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, μικρή ανάλυση για κάθε σημείο, κόντρα στις αρχές μου. Ας προχωρήσουμε στην ανάλυση ευθύς αμέσως για τα προγνωστικά Παρασκευής!

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Πρωί Παρασκευής και παιχνίδι με τα κόρνερ

Ξεκινάμε από το Γουέλινγκτον Φίνιξ – Γουέστερν Γιουνάιτεντ και στα 6 πρώτα παιχνίδια της λίγκας οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων και το ματς μυρίζει γκολ και φάσεις εκατέρωθεν. Παρά τις αρχές μου λοιπόν, ως γνωστόν δεν είμαι λάτρης των σημείων του κόρνερ, δεν μπορώ να αγνοήσω τη στατιστική τάση που μας υποδεικνύει τα εξής! Στα εντός έδρας παιχνίδια για τους Γουέλινγκτον Φίνιξ  και στα εκτός έδρας παιχνίδια για την Γουέστερν Γιουνάιτεντ, έχουμε 100% επιβεβαίωση της καταγραφής των 10,5 πλέον κόρνερ! Το over 9,5 προσφέρεται σε απόδοση 1.40 και είναι ό,τι πρέπει για να το «κολλήσουμε» σε μια δυάδα πλησίον του διπλασιασμού.

Στην αναζήτηση σημείου για την επιλογή ανωτέρω, καθώς είμαι περίεργος και δεν θέλω να ανακατέψω πολύ επιλογές, αναζητούμε επιλογή κόρνερ. Για τα προγνωστικά Παρασκευής έχουμε μια ακόμη ισχυρή στατιστική τάση, παρουσιάζεται στο παιχνίδι Φορτούνα Ντίσελντορφ – Νυρεμβέργη. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν, για αμφότερες τις ομάδες έχουμε το στατιστικό των 10 πλέον κόρνερ ανά παιχνίδι. Συνεπαγωγικά, είναι δυνατόν να επιλεχθεί ένα αντίστοιχα μειωμένο line σε μια απόδοση που μας οδηγεί στον διπλασιασμό. Αυτό το line δεν είναι άλλο από το over 8,5 συνολικά κόρνερ στον αγώνα. Μελετώντας λοιπόν τις τάσεις, παρατηρείται επίσης ότι η Φορτούνα, πραγματοποιεί περισσότερα αναμενόμενα κόρνερ στο παιχνίδι. Για όσους δεν θέλετε να επιλέξετε το 8,5 ή τον διπλασιασμό, η επιλογή χάντικαπ στα κόρνερ της Φορτούνα, προσφέρεται σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Μεσημεράκι με E-Sports

Τελευταία ημέρα για το DPC Eastern Europe Division I, και εκεί μένει μόνο ένα ματς το οποίο θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία. Η αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει δεν είναι άλλη από την Mind Games – AS Monaco Gambit. Όπως  αναφέρθηκε όποια από τις δυο ομάδες επικρατήσει παραμένει στην 1η κατηγορία για το επόμενο τουρ. Φαβοριτισμός προς τους Mind Games, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την Team Unique, με άλλο brand. Ο σχετικός φαβοριτισμός προκύπτει από το γεγονός ότι οι Mind Games απέσπασαν ένα χάρτη από τους δεύτερους PuckChamp και ένα χάρτη από το τεράστιο Brand που ακούει στο όνομα NaVi, σε αντίστοιχες ήττες με 2-1. Από την άλλη, η ομάδα της Μονακό, απέσπασε ένα χάρτη από τους VirtousPro, αρκετά αξιόλογο κατ’ εμέ.

Δυστυχώς, λόγω πολλών pick δεν θα μπορέσω να κάνω μια εκτενή ανάλυση, αλλά ίσως οι Mind Games έχουν ένα μικρό προβάδισμα κυρίως λόγω postition 2, η έκβαση του οποίου θα κρίνει και τους χάρτες. Προσωπικά όμως εκτιμώ ότι είναι αρκετά αμφίρροπο το παιχνίδι και το χέρι μου πάει αυτόματα στο Over 2,5 χάρτες.

Πανδαισία επιλογών, μπύρα, γκολ, κόρνερ και esports

Φρανκογερμανικές επιλογές με γκολ

Ξεκινώντας από την γαλλική πλευρά ξεκινάμε από National και την αναμέτρηση Ρεντ Σταρ – Σαμπλί. Σε αυτήν την αναμέτρηση υπάρχει το εξής στατιστικό εύρημα. Σε 8 εντός έδρας παιχνίδια για την Ρεντ Σταρ, έχουμε 8/8, ήτοι 100% γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στα 5 από τα οποία η Ρεντ Σταρ σκόραρε στο ημίχρονο (συμπληρωματικά 3/8 δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο), ενώ ταυτόχρονα 5/9 στα εκτός έδρας παιχνίδια η Σαμπλί δέχτηκε γκολ (αντίστοιχα 1/9 δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο).  Αυτό μεταφράζεται ότι σε μια συνδυαστική πιθανότητα, αναμένεται 78% γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Η προσφερόμενη απόδοση είναι 1.44 για το over 0,5 1ου ημίχρονου, ενώ η δίκαιη απόδοση θα ήταν 1.28. Συνεπώς υπάρχει value στην αγορά αυτή. Μιας και η απόδοση είναι 1.44 θα ψάξουμε και κάτι άλλο να το φτάσουμε σε δυάδα διπλασιασμού.

Στην βαυαρική πλευρά, ταξιδεύουμε στην αγαπημένη μου Oberliga και πιο συγκεκριμένα στο division του Αμβούργου. Εκεί η τρίτη ομάδα του Αμβούργου, υποδέχεται την Όσντορφ. Ισχύει το γεγονός ότι εν γένει όσο προχωράει κανείς στις μικρότερες κατηγορίες της Γερμανίας, αυξάνεται ο αριθμός των γκολ. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στα εντός έδρας παιχνίδια της το Αμβούργο Γ’, έχει μέσο όρο 5,5 γκολ ανά παιχνίδι. Στο αντίστοιχο στατιστικό το Όσντορφ, μετρά 4 γκολ ανά παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα για τους γηπεδούχους σε 6 εντός έδρας παιχνίδια σκοράρει 3,33 γκολ ανά παιχνίδι και δέχεται 2,17 γκολ ανά παιχνίδι. Παρομοίως το Όσντορφ, σκοράρει 1,83 γκολ ανά παιχνίδι και δέχεται 2,17 γκολ ανά παιχνίδι. Τα στατιστικά αυτά προμηνύουν ένα παιχνίδι με αρκετά σημειωμένα τέρματα και το over 2,5 γκολ, θεωρώ ότι μπορεί να το καλύψουν μόνοι τους οι γηπεδούχοι. Το 1.44 που προσφέρεται το σημείο αυτό είναι αρκετά καλή απόδοση.

Μεγάλο νησί, μπύρα και γκολ

Παρασκευή λοιπόν και η μέρα μυρίζει μπύρα μπάλα και Μεγάλη Βρετανία. Δεν θα μπορούσε να λείπει συνεπώς από τις επιλογές μας το πρωτάθλημα της Ουαλίας. Βαδίζουμε ταχέως για τις βραδινές μας επιλογές στην Cymru South και την αναμέτρηση Άμανφορντ – Πορτ Τάλμποτ. Η Τάλμποτ, ταλαίπωρη, τελευταία και πεσμένη μαθηματικά, η οποία έχει καταφέρει να δεχτεί 89 γκολ σε 18 αναμετρήσεις. Από αυτά τα 89 γκολ, τα 45 τα έχει δεχτεί σε 8 εκτός έδρας αναμετρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι είτε μέσα, είτε έξω παίζει δέχεται αρκετά γκολ. Επίσης στις 8 εκτός έδρας αναμετρήσεις δεν έχει σημειώσει ούτε νίκη, ούτε ισοπαλία. Ευκαιρία λοιπόν για την γηπεδούχο Άμανφορντ, να πάρει μια ανάσα από το βαθμολογικό πίνακα. Συνδυαστικός άσος και over 2,5 σε ημιδιπλασιασμό.

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Ανεβαίνουμε κατηγορία και οδεύουμε στην Ουαλία πάλι, αλλά στην Premier League πλέον. Η αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι η Νιου Σεντς – Κόνας Κουέι. Η παντοδύναμη φέτος Νιου Σεντς, φαίνεται να στέφεται πρωταθλήτρια και πλέον αυτού, σε 9 εντός έδρας παιχνίδια έχει σημειώσει περισσότερο από 1,5 τέρματα σε ποσοστό 89%. Συνεπώς, τα over 1,5 ομαδικά των «αγίων» με καλύπτουν στην τρέχουσα απόδοση του 1.50, ώστε να συμπληρώσουμε τον ημιδιπλασιασμό.

Βέλγικα σημαιάκια στα σημεία του κόρνερ

Κλείνουμε τα προγνωστικά Παρασκευής μας με ματσάρα από Βέλγιο μεριά. Οστάνδη – Αντβέρπ λέει το πρόγραμμα και μια και η Αμβέρσα έχει και άλλο ματς με την Σεντ Τρούιντεν την Τρίτη, δεν θα εμπλακούμε σε σημείο. Έτσι εμπιστευόμαστε την φίλη μας την στατιστική που μας λέει τα εξής: over 9,5 κόρνερ για τους γηπεδούχους στο 73% των εντός έδρας παιχνιδιών και over 9,5 κόρνερ για τους φιλοξενούμενους στο 90% των εκτός έδρας παιχνιδιών. Επίσης over 1,5 συνολικά γκολ αγώνα για την Οστάνδη στις εντός έδρας αναμετρήσεις σε ποσοστό 90% και over 1,5 συνολικά γκολ αγώνα για την Αντβέρπ στο 71% των εκτός έδρας αγώνων. Το συνδυαστικό bet δίνει 1.90 και δεν μπορώ παρά να το τιμήσω.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

Δυάδα απόδοσης 1.95
10:45
Γουέλινγκτον Φίνιξ - Γουέστερν Γιουνάιτεντ
Over 9,5 κόρνερ
1.40
19:30
Φορτούνα Ντίσελντορφ - Νυρεμβέργη
Over 8,5 κόρνερ
1.40
BET: 10 units
Μονό
13:00
Mind Games - AS Monaco Gambit
Over 2,5 χάρτες
2.02
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.08
20:00
Ρεντ Σταρ - Σαμπλί
Over 0,5 1ο ημίχρονο
1.44
21:00
Αμβούργο Γ' - TUS Όσντορφ
Over 2,5
1.44
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.09
21:30
Άμανφορντ - Πορτ Τάλμποτ
1 & οver 2,5
1.40
21:45
Νιου Σεντς - Κόνας Κουέι
Νιου Σεντς οver 1,5
1.50
BET: 20 units
Combo
21:45
Οστάνδη - Αντβέρπ
Over 1,5 & οver 9,5 κόρνερ
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις