Τι να κάνει κι ο Τζουλιάνι;

προγνωστικά

Συνέχεια στα ταμεία στο βόλεϊ, μα και την Euroleague, θέλει να δώσει ο Masterbetchef. Σημεία άλλα και μακροχρόνια στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά βόλεϊ με ντέρμπι στου Ρέντη 

Αγαπητοί φίλοι, η στήλη συνεχίζει το νικηφόρο σερί, ειδικά στα προγνωστικά βόλεϊ. Επιστροφή της Volleyleague σήμερα, με ματσάρα στου Ρέντη, στο κλασικό τηλεοπτικό της Παρασκευής.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ο Ολυμπιακός έκανε μια καταπληκτική κίνηση φέρνοντας στην Ελλάδα έναν από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου, τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Έτσι, έλυσε ένα πρόβλημα που είχε. Υπάρχουν όμως και κάποια θέματα στο ρόστερ που δεν λύθηκαν, στις θέσεις του κεντρικού μπλοκέρ και του πασαδόρου. Οι Πειραιώτες επιμένουν να παίζουν με τον Ζουπάνι στο κέντρο. Ο οποίος είναι ο καλύτερος… διαγώνιος στη χώρα μας. Διαγώνιος, το τονίζω για να μη μπερδευόμαστε, όπως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που ψάχνουν για μεταγραφή σε αυτή τη θέση.

Όσον αφορά τον πασαδόρο, ο καλύτερος που υπήρχε στο ρόστερ, ο Κασαμπαλής, αποφασίστηκε να επιστραφεί στην Κηφισιά. Στην θέση του ήρθε ο 40plus, Προύσαλης. Μπέρδεμα, το οποίο δύσκολα να λύσει ο Τζουλιάνι μέσα σε 20 ημέρες. Προπονηταράς είναι ο άνθρωπος, όχι μάγος. Η μοναδική σταθερή του Ολυμπιακού είναι ο Νίκολα Μιγαΐλοβιτς. Είναι ο πρώτος σκόρερ σε πολλά από τα παιχνίδια της ομάδας, όπως και στον πρόσφατο τελικό του Super Cup, απέναντι στον Φοίνικα, όπου μας πλήρωσε στα προγνωστικά.

Τι να κάνει κι ο Τζουλιάνι;

Σε αυτόν θα ποντάρω και σήμερα, καθώς θα πάρει και πάλι πολλές μπάλες. Φυσικά θα παιχτεί και το διπλό του Φοίνικα Σύρου, που βρίσκεται σε καλή φόρμα. Ο συνδυασμός αυτών των δύο προβλέψεων, πληρώνει 6.50 στα προγνωστικά.

Προγνωστικά και στην Euroleague

Τα προγνωστικά στην Euroleague είναι δύσκολα το τελευταίο διάστημα, λόγω των πολλών απουσιών που έχουν οι ομάδες και τις συνεχείς αναβολές αγώνων. Σήμερα όμως υπάρχει ένα ματς για το οποίο έχουμε σχετικά ασφαλή εικόνα.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Η ΤΣΣΚΑ δεν παίζει καλά φέτος, για αυτό και χάνει πολύ συχνά για τα δεδομένα της. Ενώ ακόμα και όταν κερδίζει, αυτό συνήθως γίνεται με δυσκολία. Το Μιλάνο ξεκίνησε δυνατά την χρονιά, έκανε μια κοιλιά, άλλα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τρέχει πάλι θετικό σερί. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα παρουσιάζεται ισορροπημένη σε όλες τις θέσεις, καθώς και στις δύο άκρες του παρκέ. Ο Ιταλός περιμένω να υπερισχύσει στην μάχη των πάγκων, έναντι του Δημήτρη Ιτούδη. Ο έντονος φαβοριτισμός των γηπεδούχων, μας επιτρέπει να πάρουμε και ένα σημαντικό χάντικαπ στα προγνωστικά.

Μονό
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αρμάνι Μιλάνο
2 (+5,5)
2.02
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 7.50
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αρμάνι Μιλάνο
2
3.10
19:15
Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου
2
2.42
BET: 2 units
Μονό
19:15
Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου
2
2.42
BET: 5 units
Ειδικό
19:15
Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου
Πρώτος σκόρερ Μιγαΐλοβιτς
2.75
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Volleyleague 2021-22
Νικητής - Κανονική περίοδος
Παναθηναϊκός
1.78
BET: 25 units
Μακροχρόνιο Volleyleague 2021-22
Η2Η Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου (συν. Play-off)
Φοίνικας Σύρου
6.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις