Super League: Previews και σημεία για την 19η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 19ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr

Super League: Preview 19ης αγωνιστικής

Μετά τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, επιστρέφουμε σε δράση με τη Super League. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, και Παναθηναϊκός δοκιμάζονται εκτός έδρας, ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει τη πρώτη νίκη στο 2022 απέναντι στον ΠΑΣ. Πάμε στο ψητό.

22/1 (17:15) ΟΦΗ – Παναιτωλικός

ΟΦΗ: Ήταν πολύ καλός απέναντι στον ΠΑΟΚ, στον απόηχο της απόφασης για το τρόπο που έγινε το 1-0 του ΠΑΟΚ. Έχει πέσει στην 6η θέση και νιώθει κοντά πλέον τον Αστέρα. Απόντες οι Επασί (τερματοφύλακας) στο Copa Africa, Γιαννούλης, Πασαλίδης (στόπερ), Γκαγέγο (μέσος). Επιστρέφει ο Λάμπρου (εξτρέμ).

Παναιτωλικός: Ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Super league, νίκησε και τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα στο πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Εμφανές το μπουστάρισμα στη ψυχολογία, παίζει με άλλον αέρα η ομάδα του Αναστασίου. Κάρτες έχει συμπληρώσει ο Μελίσσας (τερματοφύλακας).

Εκτίμηση: Καλή ομάδα οι Κρητικοί, αλλά το μομέντουμ και η ρέντα του Παναιτωλικού σηκώνουν τη κόντρα. Δύσκολο να μη βρουν γκολ οι Αγρινιώτες με αυτή τη ψυχολογία, σταθερά δημιουργεί καλές φάσεις σε κάθε ματς ο ΟΦΗ. Παίζεται σε τιμές αουτσάιντερ το αμφίτερμα.

22/1 (19:30): Ιωνικός – Παναθηναϊκός

Ιωνικός: Τέταρτη ήττα φέτος από τη Λαμία, συμπλήρωσε πέντε σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Υπάρχει εσωστρέφεια στην ομάδα, όσο συνεχίζει να πέφτει βαθμολογικά. Απών ο Καμπράλ (εξτρέμ), στο 50/50 οι Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Κιάκος (μέσοι).

Παναθηναϊκός: Τα σπασμένα έβγαλε απέναντι στην Αναγέννηση, την οποία νίκησε με 4-0, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο.  Συνεχίζει σε ανοδική πορεία το «τριφύλλι», έστω και αν περιορίστηκε σε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Στο 50/50 ο Βιτάλ (μέσος), επιστρέφει ο Σάντσες (μπακ), λογικά απών ο Χατζηγιοβάνης (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Δεν πείθει κανέναν ο Ιωνικός ότι μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση. Σταθερά καλός ο Παναθηναϊκός, έχει τα θεματάκια του με τα εκτός έδρας, αλλά ο Ιωνικός δεν φοβίζει. Αγοράζεται άνετα το διπλό κοντά στο διπλασιασμό.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

23/1 (15:00) Άρης – Λαμία

Άρης: Κατάφερε να μη νικήσει ούτε τον Απόλλωνα, φανερώνοντας το μεγάλο πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία του. Μεσοβδόμαδα ξανάπαιξε για το Κύπελλο με τη Λαμία, πολύ ανώτερος, πάλι πρόβλημα στη τελική προσπάθεια. Απόντες οι Τζέγκο (μέσος), Καμαρά (επιθετικός) στις Εθνικές τους ομάδες. Τιμωρημένος ο Μαντσίνι (επιθετικός). Επιστρέφει ο Ιτούρμπε (εξτρέμ), λογικά διαθέσιμος ο νεοφερμένος Πάλμα (εξτρέμ).

Λαμία: Επιτέλους νίκη εντός για τη Λαμία, η πρώτη για φέτος, απέναντι στον «πελάτη» Ιωνικό. Χαλάρωσαν λίγο οι μουρμούρες στο εσωτερικό, ακολουθεί δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τον Άρη, μετά το πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου. Δεν απείλησε ποτέ στο ματς, παθητικό ρόλο σε όλο το 90λεπτο, αλλά πήρε πολύτιμη ισοπαλία. Απόντες οι Γκέντσογλου (μέσος), Μανούσος (μεσοεπιθετικός). Επιστρέφουν οι Μαρτίνεθ (μπακ), Μαζουλούξης (στόπερ).

Εκτίμηση: Ο Άρης έχει γίνει πλήρως απρόβλεπτος με την κοιλιά που κάνει το τελευταίο διάστημα. Έχει εμφανές πρόβλημα επιθετικά, αλλά η βαθμολογία φωνάζει για βαθμούς. Έστω και οριακά αγοράζεται ο άσος χωρίς περαιτέρω.

23/1 (17:15) Ατρόμητος – ΑΕΚ

Ατρόμητος: Προηγήθηκε κόντρα στη ροή απέναντι στον ΠΑΣ και μετά πρέπει να ευχαριστεί το Γιαννιώτη που κατέβασε ρολά. Θετικό το ντεμπούτο Κόουλμαν, έχει πολλά ακόμη να διορθώσει. Επιστρέφουν οι Κιβρακίδης (μπακ), Νάτσος (μέσος), Κλωναρίδης (μεσοεπιθετικός).

ΑΕΚ: Μετά το διπλό σοκ με ΟΦΗ και Παναιτωλικό και σε κλίμα έντονης εσωστρέφειας, έκανε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Κέρδος για τον Γιαννίκη οι καλές εμφανίσεις ορισμένων παιχτών. Κλασικό το θέμα διαχείρισης στην Ένωση, παραμένει η ομάδα με τις μεγαλύτερες μεταπτώσεις στη Super league. Στο 50/50 οι Αραούχο (επιθετικός), Αμραμπάτ (μεσοεπιθετικός). Δύσκολα ο Βράνιες (στόπερ).

Εκτίμηση: Άγνωστο ποιο πρόσωπο θα εμφανίσει η ΑΕΚ στο Περιστέρι. Η ΑΕΚ της Τούμπας παίρνει άνετα τη νίκη, η ΑΕΚ του ΟΦΗ και του Παναιτωλικού κομμάτι δύσκολο. Στοιχηματικά έχει αξία, οπότε ακόμη μια φορά θα εμπιστευτούμε την Ένωση σε combo με γκολ.

Super League: Previews και σημεία για την 19η αγωνιστική

23/1 (17:15) Βόλος – ΠΑΟΚ 

Βόλος: Με τον Μπράτσο στο τιμόνι απέκτησε κυνικότητα ο Βόλος. Δεύτερο σερί 1-0, αυτή τη φορά νικηφόρο, απέναντι στον Απόλλωνα. Πλησίασε την 6αδα, δεν αποτελεί πρωταρχικό στόχο, αλλά δείχνει να βρίσκει μομέντουμ η ομάδα της Μαγνησίας. Στο 50/50 οι Άλχο (μπακ), Νίνης (μεσοεπιθετικός).

ΠΑΟΚ: Το σερί 7 συνεχόμενων νικών σταμάτησε μεσοβδόμαδα στη λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ. Αγωνιστικά δεν πείθει ο «δικέφαλος του βορρά», αλλά έχει ψυχολογία και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι του. Ερωτηματικό πως θα εμφανιστεί μακριά από την Τούμπα. Απόντες οι Σβαμπ, Καντουρί, (μέσοι), Ολιβέιρα, Τσόλακ (επιθετικοί), υπό συνθήκες πώλησης ο Σβιντέρσκι (επιθετικός).

Εκτίμηση: Διακόπηκε το σερί του ΠΑΟΚ, αλλά το αήττητο συνεχίζει να τρέχει. Δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί μακριά από την Τούμπα, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Βόλος δεν παίζει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας και αισίως δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Δύσκολο να μείνει στο μηδέν το παιχνίδι, έχει αξία το αμφίτερμα. 

23/1 (19:30) Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός: Συνεχίζει χωρίς νίκη στο 2022, με τελευταία εμφάνιση την ήττα από τον Παναιτωλικό στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «8». Τρομερό προβληματισμό σε όλους από την εικόνα της ομάδας, λειτουργεί σαν μαξιλάρι η απόσταση ασφαλείας και το ότι δεν έχει χαθεί κάποιος στόχος. Σταθερά απόντες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής οι Σισέ (στόπερ), Κουντέ, Αγκιμπού Καμαρά (μέσοι), Ονεκιούρου, Ροντρίγκες (εξτρέμ). Απών επίσης ο Μπουχαλάκης (μέσος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ατρόμητο, ισοφάρισε γρήγορα, τον έπαιξε μονότερμα, αλλά η νίκη δεν ήρθε. Μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία για τους Ηπειρώτες, έχουν μείνει στη 5η θέση. Απόντες οι Λοντίγκιν (τεμρατοφύλακας), Πίρσμαν (μπακ), Γκαρντάφσκι (μέσος), Περέα (επιθετικός). Επιστρέφουν οι Σιόντης, Ντομίνγκεθ (μέσοι).

Εκτίμηση: Συνεχίζουν να μην πείθουν αγωνιστικά οι Πειραιώτες, οι οποίοι ψάχνουν το πρώτο τρίποντο της νέας χρονιάς. Κάνει κοιλιά ο ΠΑΣ, έχει και τις απουσιούλες του, δύσκολη γενικά η κατάσταση. Προφανώς δεν αγοράζεται ο άσος στο 1.35, προτιμότερο το under 2,5 βάσει των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

24/1 (19:30) Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης

Αστέρας Τρίπολης: Τυχερός κόντρα στον Βόλο, αλλά και κυνικός, πήρε πολύτιμη νίκη και πλησίασε την 6αδα. Παίρνει τις νίκες που χρειάζεται ο Αστέρας, τώρα που θεωρητικά έχει το «βατό» πρόγραμμα. Κάρτες έχουν συμπληρώσει οι Κανελλόπουλος (μέσος), Γκαρσία (μπακ), Μπαράλες (επιθετικός), άγνωστο πότε θα εκτίσουν.

Απόλλων Σμύρνης: Παίζει για να μη χάσει και αναμενόμενα δεν μπορεί να έχει σταθερότητα. Σταθερά ουραγός, σκοράρει με το σταγονόμετρο, δεν στρίβει αγωνιστικά. Απόντες οι Ντομίνγκες (στόπερ), Τσιλουλής (εξτρέμ), Ιωαννίδης (επιθετικός). Στο 50/50 οι Μπαξεβανίδης (μπακ), Λα Πάρα (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Καταπονημένος σίγουρα ο Απόλλων με το περιορισμένο ρόστερ του, μετά και το μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Ο Αστέρας παίρνει τα παιχνίδια που οφείλει να πάρει, αναμένω να κάνει το ίδιο και σήμερα. Νίκη σε συνδυασμό σε combo με γκολ αποκτά αξία στοιχηματικά. 

Συνοπτικά τα σημεία της 19ης αγωνιστικής
17:15
ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Goal/goal
1.97
19:30
Ιωνικός - Παναθηναϊκός
2
2.02
15:00
Άρης - Λαμία
1
1.71
17:15
Ατρόμητος - ΑΕΚ
2 & over 1,5
2.10
17:15
Βόλος - ΠΑΟΚ
Goal/goal
1.88
19:30
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα
Under 2,5
1.78
19:30
Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης
1 & over 1,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις