Ταμείο δια της… «πλαγίας οδού» στην Zweite

Προγνωστικά

Προγνωστικά σε δυάδες από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας έχει ο Luca Toni με αποδόσεις μέχρι και 2.28.

Την καλημέρα μου σε όλους τους αναγνώστες! Μια διαφορετική προσέγγιση στα προγνωστικά των δύο απογευματινών αναμετρήσεων της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου, αναμένεται να μας οδηγήσει με ασφάλεια στο πολυπόθητο ταμείο.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Αμβούργο – Σεντ Πάουλι

Εκκίνηση της περιήγησής μας στα γερμανικά γήπεδα από το «Volksparkstadion» του Αμβούργου για το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την πρωτοπόρο Σεντ Πάουλι.

Στην 3η θέση της κατάταξης βρίσκονται οι «δεινόσαυροι», ισόβαθμοι με τη Σάλκε και μόλις στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Αήττητοι στην έδρα τους και με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεσοβδόμαδη πρόκριση στο Κύπελλο σε βάρος της Κολωνίας, ετοιμάζονται να βάλουν φρένο στη συντοπίτισσα Σεντ Πάουλι που προπορεύεται στη βαθμολογία. Παρά την καταπόνηση από τα 120 λεπτά αγώνα στην Κολωνία και την υψηλή κατανάλωση δυνάμεων, δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, καθώς το ντέρμπι είναι must win αν το Αμβούργο θέλει να ελπίζει στην άνοδο. Για το λόγο αυτό αναμένω να ασκήσει μεγάλη πίεση και να οδηγηθεί αρκετές φορές στο σημαιάκι του κόρνερ, όπως συνηθίζει άλλωστε. 8,6 κόρνερ/αγώνα κερδίζει το Αμβούργο στην έδρα του κατά μέσο όρο, με το over 4,5 κόρνερ γηπεδούχου να έχει επαληθευτεί σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του, όπως και στις τρεις τελευταίες απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο.

Στην αντίπερα όχθη έχουμε τους «αναρχικούς» του Αμβούργου που καλπάζουν για την άνοδο στη Bundensliga, όντες μόνοι πρώτοι. Προέρχονται από την επική πρόκριση στο θεσμό του Κυπέλλου επί της κατόχου αυτού Μπορούσια Ντόρτμουντ και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Αναμένεται να δώσουν τεράστια μάχη στην τοπική αναμέτρηση απέναντι στο Αμβούργο, προκειμένου να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους. Μακριά από το «Μίλερντορ» κερδίζουν 4,8 κόρνερ/αγώνα και παραχωρούν 5,1.

Λόγω των συνηθειών των δύο αντιπάλων (13,7 συνολικά κόρνερ στα εντός του Αμβούργου και 9,9 στα εκτός της Σαν Πάουλι), αλλά και της ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης αναμέτρησης, που εκτός από ντέρμπι κορυφής, αποτελεί και τοπική κόντρα, περιμένω υψηλή παραγωγικότητα σε κόρνερ. Πρώτη επιλογή μου τα over 4,5 κόρνερ για το Αμβούργο και αμέσως επόμενη τα over 9,5 συνολικά.

Προγνωστικά Φορτούνα Ντίσελντορφ – Νυρεμβέργη

Επόμενη στάση μας στο Ντίσελντορφ και συγκεκριμένα στο «Markus Spiel Arena», εκεί όπου η 14η της κατάταξης Φορτούνα υποδέχεται την 9η Νυρεμβέργη.

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το νέο έτος για τη γηπεδούχο, καθώς υπέστη ήττα με 3-0 στην επανέναρξη από τη Βέρντερ Βρέμης. Μόλις στο +3 από τη διακεκαυμένη ζώνη η Φορτούνα, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, με στόχο να αποσπαστεί από τους διώκτες της στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και να ανασάνει. Εκτιμώ ότι θα εμφανίσει μαχητικό αγωνιστικό προφίλ στο κυνήγι της δεύτερης εντός έδρας νίκης στη σεζόν και θα κερδίσει αρκετά κόρνερ στην προσπάθεια της αυτή. 7,11 κόρνερ ανά αγώνα κερδίζει η Φορτούνα στο Ντίσελντορφ και 10,89 συνολικά καταγράφονται ως μέσος όρος στα εντός της. Τα over 4,5 ομαδικά κόρνερ της φαντάζουν μια ασφαλής επιλογή.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Ήττα με 1-2 από την Πάντερμπορν στην αυγή του νέου έτους και για τη Νυρεμβέργη, η οποία αναμένεται να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στη φετινή Zweiteliga, καθώς ο ανταγωνισμός για την άνοδο είναι τεράστιος. Δεν είναι κακή η ομάδα του Ρόμπερτ Κλάους -κάθε άλλο- αν και στα μεγάλα ματς έδειξε ότι έχει ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσει ώστε να γίνει πραγματική διεκδικήτρια της ανόδου. Μακριά από το σπίτι της εμφανίζει χαρακτήρα μικρομεσαίας ομάδας (3-4-2), με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα των αγώνων της τον υψηλό αριθμό κόρνερ (10,45 συνολικά ανά αγώνα, 4,89 κερδίζει-5,56 παραχωρεί).

Στατιστική και παράδοση θα αποτελέσουν τον οδηγό μου και σε αυτή την αναμέτρηση και θα επιλέξω για τα προγνωστικά τόσο τα 4,5 ομαδικά κόρνερ των γηπεδούχων, όσο και τα over 8,5 συνολικά, γεγονότα που επαληθεύτηκαν και στις 4 πιο πρόσφατες μεταξύ τους μονομαχίες.

Δυάδα απόδοσης 2.28
19:30
Αμβούργο - Σεντ Πάουλι
Αμβούργο over 4,5 κόρνερ
1.51
19:30
Φορτούνα Ντίσελντορφ - Νυρεμβέργη
Φορτούνα Ντίσελντορφ over 4,5 κόρνερ
1.51
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.12
19:30
Αμβούργο - Σεντ Πάουλι
Οver 9,5 κόρνερ
1.52
19:30
Φορτούνα Ντίσελντορφ - Νυρεμβέργη
Οver 8,5 κόρνερ
1.40
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις