Ο Βορράς συνεχίζει να πληρώνει

Ο Βορράς συνεχίζει να πληρώνει

Καλημερίζω την παρέα του koubanezos.gr. O Φινλανδικός… λαπάς χτες είχε λεμόνι και έτσι πληρωθήκαμε μια πολύ καλή απόδοση για κόρνερ, σε ένα χαμηλό line όπως ανέφερα και στη χθεσινή στήλη.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/177033787365192

Τα όρια στα κόρνερ συνεχίζουν ανοδικά σε πρωταθλήματα που μας πλήρωναν στην αρχή, όπως π.χ. αυτό των Νήσων Φερόε. Τα 12 κόρνερ όσο και αν το πρωτάθλημα τους τα ευνοεί γενικότερα, είναι αρκετά υψηλό όριο για να το προτείνεις.

Σήμερα θα επιμείνουμε στον βορρά που μας πληρώνει και θα μεταφερθούμε στην ισλανδική Urvalsdeild, όπου η Βαλούρ Ρέικιαβικ αντιμετωπίζει την Φιλκίρ. 7,6 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Βαλούρ εντός έδρας, 11,7 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,4 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Φιλκίρ εκτός έδρας, 11,4 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Και οι 2 ομάδες βρίσκονται στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και σε καλή φόρμα. Οι αποδόσεις των σημείων νομίζω αδικούν την φιλοξενούμενη, αναμένω και οι 2 ομάδες να είναι επιθετικές, με πολλές επιθέσεις από τα πλάγια και αρκετές σέντρες. Η ευκαιρία δεν είναι παρόμοια με την χθεσινή, αλλά πιστεύω και οι 2 ομάδες έχουν την δυνατότητα να καλύψουν το όριο. Επιλογή μας το over 10,5 σύνολο κόρνερ στο παιχνίδι.

Μονό

22:15 Βαλούρ Ρέικιαβικ – Φιλκίρ: Over 10,5 κόρνερ (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις