Βερόνα στο μενού κι ένα δεύτερο ημίχρονο

Scorakias

Προγνωστικά στοιχήματος στο παιχνίδι της Βερόνα κόντρα στη Μπολόνια με δύο πονταρίσματα έχει στη στήλη της Παρασκευής ο Scorakias.

Καλημέρα στους λάτρεις της στήλης. Ελπίζω να είστε καλά, προσωπικά είμαι μια χαρά, εάν με ρωτήσετε. Προγνωστικά Scorakias σε ακόμη μία ημέρα. Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι και θα σας «ζεστάνω» ενόψει του Σαββατοκύριακου.

Στο μενού για σήμερα μία αναμέτρηση στη Serie A, με την οποία πληρώσαμε στα τρία τελευταία ταξίδια. Βερόνα – Μπολόνια απόψε, στο παιχνίδι που ανοίγει την αγωνιστική. Εμφανώς φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τη φιλοξενούμενη. Προχωρώ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ξεκινώ με τη γηπεδούχο που βρίσκεται στη 1οη θέση και προέρχεται από το εκτός έδρας 4-2 επί της Σασουόλο. «Σβήστηκε» εν πολλοίς η ήττα από τη Σαλερνιτάνα (2-1). Η ομάδα του Τούντορ έχει προηγηθεί στο 64% των εντός έδρας αγώνων της, ενώ έχει σκοράρει στα δέκα από τα έντεκα εντός της. Παράλληλα, στο σπίτι της έχει πετύχει 21 γκολ, δέκα στο πρώτο μέρος και έντεκα στο δεύτερο. Τέλος, εντός έχει δεχθεί 16 γκολ, εκ των οποίων τα 12 στα δεύτερα 45′.

Στην αντίπερα όχθη η 13η Μπολόνια, η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Νάπολι. Μέτρια στα εκτός της με απολογισμό 3-2-5, αλλά αυτές οι τρεις νίκες ήρθαν στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Εκτός έχει σκοράρει τρεις φορές στα πρώτα 45′ κι άλλες εννέα φορές στα δεύτερα ημίχρονα, ενώ 19 γκολ παθητικό της, τα έντεκα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος. Παράλληλα, έχει προηγηθεί στους πέντε από τους δέκα εκτός έδρας αγώνες της.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Στο διά ταύτα και στα προγνωστικά Scorakias. Δύο επιλογές στη σημερινή στήλη, όλες βάσει στατιστικής. Καλή τύχη σε όλους μας, δεν ενημερώνω για ποια ημέρα θα είναι το επόμενο… ραντεβού μας.

Ειδικό
21:45
Βερόνα - Μπολόνια
Anytime score: 1-0
1.75
BET: 20 units
Ειδικό
21:45
Βερόνα - Μπολόνια
Over 1,5 στο 2ο ημίχρονο
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις