Ντέρμπι… δύναμης στη Λιόν

προγνωστικά

Στη Γαλλία πηγαίνει με τα προγνωστικά του ο Παπαστεφάνου σήμερα και πιο συγκεκριμένα στο ντέρμπι Λιόν - Σεντ Ετιέν.

Καλησπέρα σε όλη την στοιχηματική παρέα. Πολύ κοντά την προηγούμενη φορά στο ταμείο αλλά λίγο η ατυχία, λίγο οι συγκυρίες μας διέκοψαν το σερί. Αυτή την φορά αφήνω την Premier League στην άκρη και λέω να δώσω προγνωστικά για την Γαλλία και το μεγάλο ντέρμπι της Λιόν με την Σεντ Ετιέν

Προγνωστικά: Αντιπαλότητα και στο βάθος γκολ

Οι γηπεδούχοι είχαν ξεκινήσει πολύ δυνατά το πρωτάθλημα ωστόσο τις τελευταίες αγωνιστικές διανύουν μια κακή περίοδο που δεν χάνουν μεν, αλλά δεν μπορούν και να εκμεταλλευτούν το καλό φεγγάρι που περνάει η επίθεση τους, με αποτέλεσμα να έχουν να κερδίσουν στην έδρα τους από τις 4 Νοεμβρίου και το ευρωπαϊκό ματς με την Σπάρτα Πράγας. Μεγάλο μερίδιο βέβαια, η τιμωρία της έδρας μετά τα έκτροπα των οπαδών τους με την Παρί της Ligue 2 στο Κύπελλο. Σημαντικές απουσίες δεν θα έχουν, ωστόσο οι αμυντικοί Ντιομαντέ και Ντεναγέρ δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ήδη προβληματική τους άμυνα.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Οι «στεφανουά» πραγματοποιούν μια καταστροφική χρονιά με πολλά οικονομικά προβλήματα τα οποία έχουν αντίκτυπο στην απόδοση μέσα στο γήπεδο. Βρίσκονται στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς και έχουν μια από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Μέσα στην γενική τους μετριότητα φέτος, η επίθεση δείχνει να βρίσκεται σε καλό επίπεδο συγκριτικά καθώς στα τελευταία 4 παιχνίδια δεν σκόραραν μόνο σε ένα, στην εντός έδρας ήττα από την Ναντ. Σημαντικές οι απουσίες του αριστερού μπακ Τραούκο, του κεντρικού αμυντικού Χαμουμά καθώς και του επιθετικού Χαζρί.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και με δεδομένο ότι πάντα υπάρχει τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ των δυο ομάδων θεωρώ ότι το αμφίτερμα σε απόδοση 1.80 στην Novibet δεν πρέπει να μας αφήσει ασυγκίνητους. 

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
22:00
Λιόν - Σεντ Ετιέν
Goal/goal
1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις