Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Της απουσίας… το κάγκελο

Άρσεναλ - Λίβερπουλ

Δεύτερος αγώνας μεταξύ Άρσεναλ - Λίβερπουλ για την πρόκριση στον τελικό Carabao Cup.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ, πράξη δεύτερη! Μεγάλος αγώνας που θα κρίνει τον αντίπαλο της Τσέλσι στον τελικό του Carabao Cup.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

  • Πρώτος αγώνας: Λίβερπουλ – Άρσεναλ 0-0 (12/1).
  • Δεν μετράει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
  • «Έμιρεϊτς», Λονδίνο (60.704)
  • Έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 235 φορές στο παρελθόν, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Η Λίβερπουλ μετρά 92 νίκες, η Άρσεναλ 81, ενώ 62 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Μόλις 1 ήττα έχει ο Κλοπ, ως προπονητής της Λίβερπουλ απέναντι στην Άρσεναλ.
  • Φέτος για το πρωτάθλημα (20/11): Λίβερπουλ – Άρσεναλ 4-0
  • Η Λίβερπουλ έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς League Cup (12).
  • Η Άρσεναλ δεν έχει ηττηθεί ποτέ εντός έδρας από τη Λίβερπουλ σε αγώνα League Cup (3-3-0).

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακήης με την Τότεναμ μετά από αίτημα των «κανονιέρηδων». Έτσι, η Άρσεναλ είχε μια ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστεί για την αποψινή ρεβάνς. Στον πρώτο αγώνα, η αποβολή του Τζάκα στο 23′ ανάγκασε τον Αρτέτα να μην πάρει ρίσκα και η ομάδα του περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, φέρνοντας εις πέρας την αποστολή.

Απουσίες: Τιμωρημένος ο χαφ Τζάκα. Στο Κόπα Άφρικα οι Ελνένι και Πεπέ, αποκλείστηκε χθες το βράδυ η Γκάνα του πολύτιμου μέσου Πάρτεϊ, αλλά δε προλαβαίνει την αναμέτρηση. Πρόβλημα στην καρδιά εμφάνισε ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος επέστρεψε στο Λονδίνο για να εξεταστεί. Ταλαιπωρήθηκαν από μικροπροβλήματα οι Σακά, Σμιθ-Ρόου, Τομιγιάσου & Σεντρίκ Σοάρες και παραμένει ερωτηματικό η συμμετοχή τους στο ματς. Επιστρέφει ο Όντεγκααρντ μετά από καραντίνα. «Κλειστά» κράτησε τα χαρτιά του ο Αρτέτα για την ενδεκάδα, θέλοντας να εκπλήξει τον Κλοπ. Μοναδικός διαθέσιμος κεντρικός χαφ στην ομάδα ο Λοκονγκά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Τομιγιάσου, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Τίρνι – Λοκονγκά, Γουάιτ – Σακά, Μαρτινέλι, Όντεγκααρντ – Λακαζέτ

Stat Attack: Μετρά 11 νίκες στα τελευταία 13 εντός έδρας ματς (11-1-1).

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα κόντρα στην Μπρέντφορντ, αλλά σκόραρε στο 44′ και από εκεί κι έπειτα έφτασε σε μια άνετη νίκη με 3-0. Με αυτό το αποτέλεσμα σκαρφάλωσε στην 2η θέση, στο -11 από την Σίτι και με ένα ματς λιγότερο. Δεν τίθεται θέμα «μάχης» για τον τίτλο της Premier League σύμφωνα με τον Κλοπ.

Απουσίες: Συνεχίζουν στο Κόπα Άφρικα οι μεγάλοι σταρ της ομάδας Σαλάχ και Μανέ, όπως και ο χρήσιμος χαφ Κεϊτά. Προπονήθηκε αλλά δε θα είναι στην αποστολή ο φορ Οριγκί, καθώς και ο μέσος Τιάγκο Αλκάνταρα, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Πρόβλημα στον αστράγαλο αποκόμισε ο Τσάμπερλέιν και θα μείνει εκτός. Με βασικούς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Κλοπ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, φαν Ντάικ, Μάτιπ, Τσιμίκας (Ρόμπερτσον) – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τζόουνς – Μιναμίνο, Ζότα, Φιρμίνο

Stat Attack: Υπό τις οδηγίες του Κλοπ, η Λίβερπουλ έχει σκοράρει 43 φορές απέναντι στην Άρσεναλ, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Της απουσίας... το κάγκελο

Προγνωστικά Άρσεναλ – Λίβερπουλ:

  • Όσο λείπουν Σαλάχ και Μανέ η Λίβερπουλ θα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Οι δύο Αφρικανοί έχουν πετύχει τα 33 από τα 85 γκολ των «κόκκινων» και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που δείχνουν να γεμίζουν το κενό. Ερωτηματικό αποτελεί η ενδεκάδα που επιλέξει ο Αρτέτα, αφού από αυτήν θα εξαρτηθεί εν πολλοίς η έκβαση της αναμέτρησης. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, με το 2-3 γκολ να είναι σε πρώτο πλάνο.
  • Τον τελευταίο καιρό η Άρσεναλ έχει αρχίσει να δείχνει δείγματα ανάκαμψης, ενώ η μοναδική εντός έδρας ήττα εδώ και ένα πεντάμηνο ήρθε άδοξα από την Σίτι στο πρωτάθλημα. Έχουν τη δυναμική να κάνουν την έκπληξη οι «κανονιέρηδες» εδώ, για να αποδείξουν κιόλας ότι επιστρέφουν στον σωστό δρόμο. Καλοπληρώνει η πρόκριση τους στη Novibet. Αξίζει και μια funbetιά να κριθεί στα πέναλτι σε απόδοση 6.00, όπως συνέβη και προ-τριετίας στο μεταξύ τους για τον ίδιο θεσμό!
Μονό
21:45
Άρσεναλ - Λίβερπουλ
2-3 γκολ
2.00
Μονό
21:45
Άρσεναλ - Λίβερπουλ
Πρόκριση Άρσεναλ
2.35
Fun Bet
21:45
Άρσεναλ - Λίβερπουλ
Να κριθεί στα πέναλτι
6.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις