ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 20/1): Μάχες κυπέλλων και στο βάθος Copa Africa

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 20/1): Μάχες κυπέλλων και στο βάθος Copa Africa

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 20/1): Μάχες κυπέλλων και στο βάθος Copa Africa

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 20/1): Μάχες κυπέλλων και στο βάθος Copa Africa

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 20/01): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτή Ελεφαντοστού – Αλγερία (18:00): Στη πρώτη θέση του ομίλου η Ακτή Ελεφαντοστού με μια νίκη και μια ισοπαλία. Της κάνει και το Χ για να έχει σίγουρη θέση στα νοκ-άουτ. Η Αλγερία κινδυνεύει να μείνει εκτός Copa Africa, με μόλις ένα βαθμό σε δύο αγώνες. Επιτακτική η νίκη για τους νικητές του προηγούμενου Copa Africa, οι οποίοι μέχρι την ήττα από την Ισημερινή Γουινέα, έτρεχαν σερί 26 αήττητων παιχνιδιών. Υπάρχει ποιότητα εκατέρωθεν, έχει λογική το καλοπληρωμένο αφμίτερμα σε τιμή 2.09 στη Betshop.

Σιέρα Λεόνε – Ισημερινή Γουινέα (18:00): Με δύο ισοπαλίες στον όμιλο η Σιέρα Λεόνε θα ψάξει τη νίκη για να πάρει αυτή το εισιτήριο. Η Ισημερινή Γουινέα μετά το θρίαμβο με την Αλγερία, θέλει νίκη για να μην εξαρτάται από κανέναν. Είναι σε καλύτερη φάση οι τυπικά φιλοξενούμενοι, τα ρέστα τους οι τυπικά γηπεδούχοι, μακριά από σημείο, με το εύρος τερμάτων 2-3 σε τιμή 2.08 στη Pamestoixima να μας κάνει. 

Χετάφε – Γρανάδα (20:00): Έλαβε τέλος το αήττητο σερί 6 αγώνων της Χετάφε, απέναντι στη Σεβίλλη. Σημαντικές οι προσθήκες των Μπόρχα Μαγιοράλ (φορ) και Γκονθάλο Βιγιάρ (μέσος), από τη Ρόμα. Στα επτά ματς χωρίς ήττα το σερί της Γρανάδα. Ούτε από τη Μπαρτσελόνα έχασε αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δεν υπάρχει λόγος για τον έντονο φαβορητισμό της Χετάφε, ισοδύναμες οι ομάδες, προς το Χ κλείνει το ματς στο 3.10 στη winmasters. 

Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης (20:00): Νίκη απέναντι στη Βιγιαρεάλ και ανάσα στη μάχη για τον υποβιβασμό στην Έλτσε. Ανιμετωπίζει τη Ρεάλ και για κύπελλο και για πρωτάθλημα σε μια βδομάδα. Η Ρεάλ με το Σούπερ καπ στη βαλίτσα πηγαίνει σε ματς κυπέλλου, θέλοντας να βγει όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα. Δεν τίθεται θέμα φαβορί, αξία έχει ενδεχόμενη νίκη της Ρεάλ σε συνδυασμό με λίγα τέρματα. Combo 2 & under 4,5 στο 1.85 στη Betshop.

Γκάμπια – Τυνησία (21:00): Στη πρώτη θέση του ομίλου η Γκάμπια με μια νίκη και μια ισοπαλία. Τους αρκεί και η ισοπαλία για να είναι στα νοκ-άουτ. Η Τυνησία ψάχνει μόνο νίκη, ευρισκόμενη στη 3η θέση με 3 βαθμούς. Καλύτερη ομάδα οι Τυνήσιοι, αρκετά τυχεροί οι Γκαμπονέζοι μέχρι τώρα, δίκαιο το 2.05 στη Pamestoixima. 

Μάλι – Μαυριτανία (21:00): Τη νίκη που θα κλειδώσει τη πρόκριση θα ψάξει το Μάλι, απέναντι στην αδύναμη Μαυριτανία. Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί η Μαυριτανία στις απαιτήσεις, έχει ήδη αποχαιρετήσει τη διοργάνωση. Υπάρχει κίνητρο στους τυπικά γηπεδούχους, δε νομίζω να στραβοπατήσουν όπως με τη Γκάμπια, το combo 1 & over 1,5 στο 1.75 στη Betshop. 

Άρης – Λαμία (21:30): Ακόμη μια φορά που βρίσκεται σε εσωστρέφεια ο Άρης, μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα. Η Λαμία πήρε το εξάποντο με τον Ιωνικό με καλή εμφάνιση. Το κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο για τους Θεσσαλονικείς, αλλά αγωνιστικά είναι σε κρίση. Ζημιάρα ομάδα η Λαμία, προτιμότερο να στραφούμε στο εύρος τερμάτων 2-3 γκολ σε τιμές 1.91 στη novibet.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ (21:45): Επαναληπτικός του 0-0 του «Άνφιλντ», δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, Σε περίπτωση που το συνολικό αποτέλεσμα παραμείνει ίδιο στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί, πέναλτι. Από αναβολή εν μέσω αντιδράσεων του ματς με τη Τότεναμ η Άρσεναλ, από το 3-0 με τη Μπρέντφορντ η Λίβερπουλ. Καλύτερη η Λίβερπουλ, δεν έχει το βάθος που απαιτείται η Άρσεναλ, δύσκολο το σημείο, ακόμα και σαν πρόκριση της Λίβερπουλ στο 1.60 στη novibet έχει αξία. 

Ρόμα – Λέτσε (22:00): Μονό παιχνίδι κυπέλλου, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Από νίκη με τη Μπολόνια προέρχεται η Ρόμα, από νίκη με τη Πορντενόνε η Λέτσε. Έχει τις απουσίες της η ομάδα του Μουρίνιο, που συνεχώς δίνει δικαιώματα αγωνιστικά. Επιθετική ομάδα η Λέτσε, θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της. Προφανώς και έχει αξία το αμφίτερμα στο 1.98 στη Betshop.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (22:30): Ακόμη ένας χαμένος τελικός για τη Μπιλμπάο το 2-0 απέναντι στη Ρεάλ στο Σούπερ καπ, ο τρίτος σε ένα χρόνο. Υπάρχει επιβάρυνση αγωνιστικά και απογοήτευση. Πάντως ζουν για τέτοια παιχνίδια οι γηπεδούχοι. Από την ήττα απέναντι στη Ρεάλ προέρχεται και η Μπαρτσελόνα, για τα ημιτελικά του Σούπερ καπ. Πιο φρέσκια η ομάδα του Τσάβι που εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένη. Δε γίνεται να μείνουν εκτός όλων των στόχων οι «μπλαουγκράνα» παίζεται το διπλό στο 2.23 στη winmasters.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις από την σημερινή ακτινογραφία κουπονιού.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις