Survivor 2022 spoiler: Οριστικό, Αυτός αποχωρεί!

Survivor 2022

Survivor 2022: Η πλέον αναμενόμενη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης είναι γεγονός. Αυτός ο Διάσημος αποχωρεί.

Survivor 2022 αποχώρηση 18/1: Πανηγυρίστε όλοι αδέρφια. Είναι γεγονός, είναι μια πραγματικότητα, είναι η αλήθεια. Αυτός ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από το Survivor. Η κόκκινη φυλή του νησιού πήρε την απόφαση να παίξει στρατηγικά για την αποχώρηση του και τα κατάφερε. Survivor Spoiler που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Δεν θέλει και πολύ μυαλό. Ο Βαλάντης αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Βαλάντης λοιπόν μαζεύει τα πράγματά του από τον Άγιο Δομίνικο και μας αποχαιρετά. Η τοξικότητά του και ο τρόπος που μίλησε για το θέμα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τον έκανε μισητό σε όλους. Κόκκινοι, μπλε και τηλεοπτικό κοινό συμφώνησαν και ο γνωστός τραγουδιστής πάει για άλλες πίστες. Ας γυρίσει σε αυτές του τραγουδιού, διότι ήταν μια περίπτωση ανθρώπου που δεν χώραγε στον τηλεοπτικό δέκτη.

Survivor 2022 spoiler αποχώρηση 18/1

Η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα πάρει μια μεγάλη ανάσα μετά από όλα αυτά. Ο Βαλάντης ήταν το απόλυτο φαβορί για αποχώρηση, εξάλλου. Διότι πέρα από τα προβλήματα που δημιουργούσε ο Βαλάντης στην καλύβα, ήταν και πολύ κακός παίκτης αγωνιστικά. Δεν ήταν στα καλά του ο άνθρωπος τι να λέμε τώρα. Θα τον χαιρετίσει κανείς; Τι θα γίνει όταν Ο Γιώργος Λιανος πει το όνομά του για αποχώρηση; Θα έχει ενδιαφέρον. Με άλλα λόγια, προβλέπω μόνο τυπικές χαιρετούρες.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις