ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μάχη δικεφάλων στη Τούμπα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Πρώτη μάχη για τους «8» του κυπέλλου και το Bet of the Day έχει όλα τα στοιχεία του επερχόμενου προημιτελικού ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Ντέρμπι δικεφάλων ανέδειξε η κληρωτίδα για τους «8» του κυπέλλου. Διπλά παιχνίδια με το κανονισμό του εκτός έδρας γκολ σε ισχύ. Το σημερινό Bet of the Day έχει την ανάλυση της πρώτης μάχης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Μάχη δικεφάλων στη Τούμπα

  • Στάδιο «Τούμπας» (28703), Θεσσαλονίκη
  • Σταθερά το πλαφόν των 1000 ατόμων στις εξέδρες
  • Για το πρωτάθλημα στη Τούμπα (26/09/2021): ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: 2-0
  • Πρώτη φορά αντίπαλοι σε προημιτελικό μετά το 2002
  • Τρεις κερδισμένους τελικούς τα τελευταία χρόνια απέναντι στην ΑΕΚ  ο ΠΑΟΚ (2016-2019) και μια πρόκριση από ημιτελικό με δύο νίκες (2020 -21)
  • Στα τελευταία 14 εντός έδρας στο 9-5-1 το ρεκόρ του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ: Τις 7 σερί νίκες έφτασε ο δικέφαλος του βορρά με τις 6 από αυτές να είναι στο σπίτι του. Διανύει πολύ καλή περίοδο, αν και οι εμφανίσεις του μόνο πειστικές δεν είναι. Το κύπελλο αποτελεί κύριο στόχο, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες στην εν λόγω διοργάνωση.

Αγωνιστικά νέα: Δείχνει να ξεπερνά τη κατάσταση με τον covid ο ΠΑΟΚ, με τα κρούσματα να είναι μηδενικά. Σταθερά απόντες οι Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα. Πρόβλημα στη μέση ο Τσόλακ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο (Σβαμπ), Ζίφκοβιτς – Σφιντέρσκι (Ακπόμ).

Stat attack: Στα τελευταία 7 παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα 6 έχουν σημειωθεί over 2,5 γκολ, ενώ ο δικέφαλος του βορρά έχει σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ σε όλα.

ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: Σε τρομερή εσωστρέφεια και πάλι στην ΑΕΚ μετά την ήττα με ανατροπή από τον Παναιτωλικό. Μέχρι και ο κόουτς Γιαννίκης πλέον στο στόχαστρο. Άγρια γκάζια από Μελισσανίδη, ακόμη και σε πρόσωπα. Στόχος η επάνοδος σε καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αγωνιστικά νέα: Δύο νέα κρούσματα είχε η ένωση μέχρι τα τεστ της Τρίτης, που μπαίνουν στη λίστα των απόντων μαζί με τον Στάνκοβιτς. Εκτός τέθηκαν οι Βράνιες, Αραούχο, Αμραμπάτ, Λάτσι και Σάκχοφ. μετά τη τελευταία προπόνηση. Επιστρέφει ο Σιμάνσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τσιτώντας – Μοχαμάντι, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Μισελέν – Σιμάνσκι, Σιμόες, Λε Ταλέκ (Μάνταλος)- Τσούμπερ, Γκαρσία, Ανσαριφάντ

Stat attack: Από τα τελευταία 9 παιχνίδια της ΑΕΚ μονάχα σε ένα έχει σημειώσει πάνω από 2 γκολ, ενώ σε αυτά μόνο στα 4 έχει επιβεβαιωθεί το αμφίτερμα.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Μάχη δικεφάλων στη Τούμπα

Εκτίμηση: Με το κανονισμό του εκτός έδρας γκολ σε ισχύ το παιχνίδι αποκτά άλλο χαρακτήρα. Λογικά ο Γιαννίκης θα ανακατέψει τη τράπουλα μετά το στραπάτσο, για να χτυπήσει τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ. Άλλο αγωνιστικό χαρακτήρα ο δικέφαλος του βορρά πλέον, λογικά θα βρει γκολ απέναντι στην αφελέστατη αμυντική γραμμή της ένωσης. Σε τιμές κοντά στο διπλασιασμό το αμφίτερμα αποκτά αξία.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
19:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Goal/goal
1.94
Μονό
19:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Γκολ μεταξύ 76' - 90'
2.18
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις