Εμβόλιμα σημεία μέχρι… 4.75

προγνωστικά Αγγλίας

Μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική και τα προγνωστικά Αγγλίας στο koubanezos.gr δε λείπουν φυσικά με σημεία μέχρι 4.75!!

Χαβ ε νάις ντέι λαντς!! Ανάμεικτα συναισθήματα μου άφησε το Σαββατοκύριακο, αφού το Σάββατο δε μου πήγε τίποτα, ενώ τη Κυριακή στις λεπτομέρειες χάσαμε το απόλυτο. Επιστρέφουμε σήμερα Τρίτη με προγνωστικά Αγγλίας, ελπίζοντας να επιβεβαιωθεί το διάβασμα μας. Πάμε στο ψητό…

Προγνωστικά Αγγλίας: Λάθος το σετ στο «Λάμεξ»

Στη League Two η Στίβενεϊτζ υποδέχεται τη Κρόουλι. Εμφανώς βελτιωμένη μετά την άφιξη του πολύπειρου Πολ Τίσντεϊλ η Στίβενεϊτζ. Δείχνει ένα σουλούπωμα επιθετικά, αφού παίζει πλέον ένα πιο άμεσο ποδόσφαιρο. Η Κρόουλι αποτελεί σταθερό σύνολο, με εξαιρετική παρουσία τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Από δική της αφέλεια και ενώ είχε ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς έμεινε στην ισοπαλία με τη Κάρλαϊλ. Προς απορία μου το σετ έχει ανοίξει με ξεκάθαρο φαβορί τη Στίβενεϊτζ. Δε ξέρω αν οι μπουκ γνωρίζουν κάτι που δε βλέπω εγώ, αλλά στα μάτια μου η Κρόουλι είναι καλύτερη ομάδα. Μπορεί να κάνουν καλύτερες εμφανίσεις επιθετικά οι γηπεδούχοι, αλλά γενικά αμυντικά έχουν τρομερά θέματα. Combo στήριξης στους φιλοξενούμενους. 

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Υπάρχει αξία στα γκολ

Στην ίδια κατηγορία έχουμε το παιχνίδι Κάρλαϊλ – Χάρτπουλ. Βήματα μπροστά κάνουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι εμφανίζονται σαφώς καλύτεροι επιθετικά, Έχουν συμπληρώσει τέσσερα παιχνίδια αήττητοι με αποτέλεσμα να έχουν μια απόσταση από τις τελευταίες θέσεις. Η Χάρτπουλ δε τα πάει καλά το τελευταίο διάστημα. Δυσκοίλια επιθετικά, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού της κατά παράδοξο τρόπο δημιουργεί αρκετές φάσεις. Από θέμα μομέντουμ φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά εμπιστεύομαι τους φιλοξενούμενους να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ. 

Στη League One τώρα και το παιχνίδι Ρόδεραμ – Λίνκολν. Βίοι αντίθετοι φέτος για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλή φάση αυτό το διάστημα, παρόλο την ήττα σοκ από τη Κέιμπριτζ. Και σε αυτό το ματς έδειξαν σαφή σημεία βελτίωσης. Σε σημείο υπεροχής βρίσκονται οι γηπεδούχοι, παρόλο που δεν τα πάνε καλά μετά τα Χριστούγεννα. Τρέχουν ένα καλό σερί έχοντας συμπληρώσει 9 εντός έδρας αήττητοι. Στοιχηματικά πιο ισορροπημένο απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις το σετ, δε πάει εύκολα το χέρι στη κόντρα, αλλά το αμφίτερμα θα το τιμήσω. 

Εμβόλιμα σημεία μέχρι... 4.75

Προγνωστικά Αγγλίας: Ε όχι και 4.75…

Μένουμε στη League One και στο παιχνίδι Κέιμπριτζ – Ντόνκαστερ. Ανέλπιστη νίκη για τη Κέιμπριτζ απέναντι στη Λίνκολν σε ένα παιχνίδι με παθητικό ρόλο σε όλο το 90λεπτο. Νιώθει σχετικά ασφαλής, αλλά το εντός έδρας σερί της φέτος είναι τραγικό με μόλις 3 νίκες σε 13 παιχνίδια. Η Ντόνκαστερ στον αντίποδα είναι τραγωδία φέτος. Ακόμη δεν έχει σημειώσει εκτός έδρας νίκη, ενώ στις 12 εξόδους της έχει 11 ήττες. Θα μου πείτε τώρα, δώρο το 1.70 στον άσο.. Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά αισίως οι φιλοξενούμενοι δείχνουν μεγάλη διάθεση να το παλέψουν. Στα συν και η πολύ καλή παράδοση απέναντι στη Κέιμπριτζ. Μια Κέιμπριτζ που σε ένα ματς είναι καλή, σε τρία σέρνεται. Με αυτά και με ‘κείνα, εντέλει το 1.70 ίσως και να μην αποτελεί ευκαιρία, σε αντίθεση με το 4.70 των φιλοξενούμενων. 

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Combo
21:45
Στίβενεϊτζ - Κρόουλι
Χ2 & over 1,5
2.36
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.60
21:45
Κάρλαϊλ - Χάρτπουλ
Goal/goal
1.92
21:45
Ρόδεραμ - Λίνκολν
Goal/goal
1.87
BET: 20 units
Μονό
21:45
Κέιμπριτζ - Ντόνκαστερ
2
4.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις