Ειδικά παικτών και γερμανικά κίνητρα

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Ξεκίνημα εβδομάδας με ειδικά παικτών και επιλογή από τη BBL κάνει ο Παναγιώτης Δογαντζής.

Καλημέρα σε όλους. Ξεκινάμε την  εβδομάδα σε ευρωπαϊκά μονοπάτια στα προγνωστικά μπάσκετ.

Μιτελντόιτσερ vs Όλντενμπουργκ

Η αναμέτρηση με τους Τάουερς ήταν δύσκολη για την Μιτελντόιτσερ, όμως κατάφερε μέχρι το 37′ να το έχει στην ισοπαλία (69-69). Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Κάλεμπ Χόμεσλι και η ήττα με 76-84 ήταν αναπόφευκτη. Το αποτέλεσμα αυτό την έριξε στο 4-12 κρατώντας τη μια νίκη μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ενθαρρυντικό είναι ότι γίνονται διαρκώς βελτιωτικές κινήσεις στο ρόστερ. Η τελευταία μεταγραφή του Αμερικάνου Άπσο δείχνει προς το παρόν να βγαίνει καθώς πέτυχε 27 πόντους. Ως ομάδα έχει 83 πόντους ενεργητικό. Ωστόσο δέχεται 93 και φαίνονται οι δυσκολίες. Τραυματίστηκε ο φόργουορντ Ρίχτερ και στη θέση του αποκτήθηκε ο 35χρονος Μπράιαντ, που αγωνιζόταν στην Γκίσεν.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Μετά τον κορωνοϊό ξεκινάει ο γολγοθάς για την Όλντενμπουργκ, όπου για να καλύψει το κενό θα πρέπει να παίξει 5 παιχνίδια σε 15 μέρες. Προχθές ηττήθηκε με 57-79 από τη Λούντβιγκσμπουργκ. Ήταν ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο και μετά κατέρρευσε. Εξαιρετικός ο Τάι Οντιάσε με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Εκτίμηση: Δυσκολεύει η κατάσταση για την Όλντενμπουργκ, καθώς πρέπει να αρχίσει τις νίκες επειγόντως. Από την άλλη, η Μιτελντόιτσερ έχει μία ευκαιρία, σε ενδεχόμενη νίκη, να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Εμείς θα πάρουμε μία combo επιλογή. To under 181,5 πόντων αγώνα σε συνδυασμό με το over 75,5 πόντων της Μιτελντόιτσερ σε απόδοση διπλασιασμού είναι αρκετά καλή στα μάτια μας, καθώς για να κερδίσει πρέπει να παίξει άμυνα (και ας δέχεται 93 πόντους μ.ο.).

ΥΓ: Έχω ξεχωρίσει δύο ειδικά παίκτη με αρκετές πιθανότητες στα μάτια μου. Ο Κάλεμπ Ταρζέφσκι έχει ευκαιρία να πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση της Αρμάνι με την Άλμπα. Η γερμανική ομάδα έχει τους χειρότερους ψηλούς της διοργάνωσης και σε συνδυασμό με τα προβλήματα κορωνοϊού, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Εμείς θα πάρουμε το over 1,5 πόντων του σε συνδυασμό με το over 1,5 ριμπάουντ του, προσδοκώντας στο να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Η άλλη επιλογή είναι η over 0,5 ασίστ του σέντερ Σιρίλ Λάνγκεβιν της Σλασκ στην αναμέτρηση με τη Λιετκαμπέλις. Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να παίξει αρκετά καθώς, στην αναμέτρηση του 1ου γύρου έκανε όργια. Έχει να βγάλει ασίστ πάνω από 4 αγώνες. Εμείς αγοράζουμε για μία ασίστ απόδοση τριπλασιασμού! Επομένως δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Ειδικό
19:00
Λιετκαμπέλις - Σλασκ
Σ. Λάνγκεβιν over 0,5 ασίστ
3.00
BET: 10 units
Combo
20:00
Μιτελντόιτσερ - Όλντενμπουργκ
Under 181,5 & Μιτελντόιτσερ over 75,5
2.10
BET: 10 units
Ειδικό
21:30
Αρμάνι - Άλμπα
Κ. Ταρζέφσκι over 1,5 πόντοι
1.70
BET: 27 units
Combo
21:30
Αρμάνι - Άλμπα
Κ. Ταρζέφσκι over 1,5 πόντοι & over 1,5 ριμπάουντ
2.92
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις