Ο… βάφλας και ο τίμιος γίγαντας

Ο... βάφλας και ο τίμιος γίγαντας

Προγνωστικά ποδόσφαιρο: Μεσοβδόμαδη πανδαισία με τον Fidel να κάνει παιχνίδι με γκολ και combo σε Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία.

Ας τα πάρομεν με τη σειρά. Το funbetάκι εις στη Νόριτς ήτο το μόνο που πλέρωσε. Κόλλησε το ματς εις την Τρίπολην, ας είναι. Στη Λεωφόρο δεν έμπαινε γκολ όχι ενενήντα, εκατόν ενενήντα λεπτά να παίζανε. Αλλά ρε Μπιλμπάο, τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να βάλεις το πέναλτι να πάρουμε κανά ψιλό; Το έβγαλε ο βάφλας με το πόδι ρε φίλε… Τέσπα που λένε και οι νεολαίοι, πάμε να δώκουμε προγνωστικά ποδόσφαιρο με μεσοβδόμαδη δράση να ξεχαστούμε…

Προγνωστικά ποδόσφαιρο: Μεσοβδόμαδη πανδαισία…

Στάση πρώτη, Νησί. Η Μπράιτον είχε κάμει χαλάστρα κακή εις την Τσέλσι πριν κάτι βδομάδες, με τον τίμιο γίγαντα τον Γουέλμπεκ να ισοφαρίζει στο τέλος και να κόβει το τρίποντο των Λονδρέζων.

Απόψε φιλοξενάνε τα γλαρούδια τους μπλέδες και ιντριγκάρομαι για νέο goal betting στα ίδια γκολ. Εκεί μωρέ, δύο, άντε τρία, να διπλασιάσομεν.

Συνεχάμε με παπούτσι χιλιομπαλωμένο από τον τόπο μας. Ντερμπάρα έχομεν εις το Κύπελλο, παίζει ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ σε Τούμπα αδειανή. Σε αντίθετο φεγγάρι οι δύο δικεφαλαίοι. Ο μεν του Βορρά έριξε τρίμπαλο στον ΟΦΗ, ο δε της Νιού Φίλι κατάφερε με τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει να χάσει από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Φυσιολογικά φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά θα πάνε ψυλλιασμένοι οι κιτρινόμαυροι μετά και τη φόλα που είχανε φάει στο πρωτάθλημα εκεί πάνω. Πιθανολογώ πως θα έχομεν γκολάκι εκατέρωθεν, δίχως όμως να ξεφύγει το πράγμα.

Διπλό παιχνίδι λοιπόν, με αμφίτερμα αλλά και combo υπέρ των πιο ανεβασμένων κατόχων του θεσμού.

Και φυσικά, πάρτε και ένα φανμπετάκι με γκολάκια, για κάνα εξτραδάκι.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Fun Bet, Τρίτη
21:45
Σεντ Πάουλι - Ντόρτμουντ
Anytime score 1-2
2.90
BET: 3 units
Μονό, Τρίτης
22:00
Μπράιτον - Τσέλσι
2-3 γκολ
1.95
BET: 10 units
Μονό, Τετάρτης
19:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Goal/goal
1.90
BET: 10 units
Μονό, Τετάρτης
19:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
1Χ & under 3,5
1.75
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις