Super League: Η ήττα της ΑΕΚ πλήρωνε μέχρι και 101.00

Super League

Δύο σερί εντός έδρας ήττες με ανατροπή για την ΑΕΚ. Θα γίνουν τρεις κόντρα στον Βόλο στις 30 Ιανουαρίου; Ιδού οι αποδόσεις.

Δεν είναι και ό,τι πιο σύνηθες, μια ομάδα του Big-3 της Ελλάδας να χάνει δύο σερί εντός έδρας ματς στην Super League, με το ίδιο σκορ και μάλιστα με ανατροπή! Αυτό συνέβη στην περίπτωση της ΑΕΚ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ήταν Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, όταν η Ένωση υποδεχόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο τον ΟΦΗ. Ο Βράνιες την έβαλε μπροστά στο σκορ μόλις στο 14’, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Τα γκολ των Λάμπρου στο 23’ και του Καμάου στο 60’, έφεραν ένα μεγάλο διπλό για τους Κρητικούς, οι οποίοι κέρδισαν στην Αθήνα για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια!

Super League: Η ήττα της ΑΕΚ πλήρωνε μέχρι και 101.00

Χθες, δράστης ήταν ο Παναιτωλικός. Η ιστορία ξανά η ίδια. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Ανσαριφάρντ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως οι Αγρινιώτες κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο (79’ και 84’). Αυτή ήταν και η πρώτη εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ στην ιστορία του Παναιτωλικού! Η ανατροπή, παιζόταν pregame μέχρι και στο 101.00!

Πλέον, ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια για την ομάδα του Γιαννίκη. Στην Τούμπα την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και στο Περιστέρι την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο. Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για την ρεβάνς της Τούμπας (25/1) ενώ το επόμενο εντός έδρας για την Super League, είναι αυτό κόντρα στον Βόλο στις 30 Ιανουαρίου.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Θα τριτώσει τότε το… καλό; Η Stoiximan έχει βγάλει ήδη τις αποδόσεις της, με το 1 ημίχρονο/2 τελικό, να τιμάται στο εξωφρενικό 120.00, ενώ το ενδεχόμενο να βρίσκεται πίσω στο σκορ η ομάδα του Βόλου και να κερδίσει το ματς, παίζεται στο 55.00!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις