Ειδικά στοιχήματα στο Australian Open

προγνωστικά τένις

Ειδικά στοιχήματα στα προγνωστικά τένις ποντάροντας στο over στο ντέρμπι των μυστακοφόρων Τζόνσον και Τόμπσον!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του koubanezos.gr! Ξεκίνησε λοιπόν το 1ο Grand Slam της χρονιάς και φυσικά θα επικεντρωθούμε στα προγνωστικά τένις σε επιλογές από το σημαντικό αυτό τουρνουά. Έχοντας την ελπίδα ότι μπήκαμε με το δεξί στα early bets που είχαμε δώσει πριν το Σαββατοκύριακο στην σημερινή στήλη θα εξετάσουμε επιλογές από αγώνα που θα λάβει χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Το καλό με τα προγνωστικά τένις σε διοργανώσεις όπως το Australian Open είναι ότι υπάρχουν πολλές και καλές στοιχηματικές επιλογές και σε ειδικά στοιχήματα και σε αυτές τις κατηγορίες θα εστιάσουμε σήμερα.

Για την σημερινή μας επιλογή θα ρισκάρουμε αναζητώντας τον αγώνα που θα έχει πάνω από 3-4 σετ. Ένας από αυτούς που έχει αυξημένες πιθανότητες να πάει σε μάκρος όπως υποδεικνύουν και οι μοιρασμένες αποδόσεις είναι αυτός του Αυστραλού Τζόρνταν Τόμπσον εναντίον του Αμερικανού Στιβ Τζόνσον. Αμφότεροι βρίσκονται σταθερά στο top 100 τα τελευταία χρόνια (μεταξύ ~35 και 100) και προέρχονται από σχετικά μέτριες σεζόν το 2021 (11-17 ο Τζόνσον, 24-25 ο Τόμπσον). Η εκτίμηση είναι ότι θα δούμε πάνω από 42 games (4 σετ και πάνω), επιλογή που βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Winmasters στην τιμή του 2.25.

Προσφορά* μόνο για σένα στο ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Μονό
02:00
Τζόνσον - Τόμπσον
Over 41,5 games
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις