Με τη στατιστική στο Μιλάνο

Scorakias

Προγνωστικά στοιχήματος στην Ιταλία και στην αναμέτρηση της Μίλαν απέναντι στη Σπέτσια έχει ο Scorakias με μονό και ειδικό ποντάρισμα.

Καλησπέρες στους φίλους και στις φίλες της στήλης Scorakias και του koubanezos.gr. Καλή στοιχηματική, και όχι μόνο, εβδομάδα να έχουμε. Δεν πέρασε το ποντάρισμά μας στο Αστέρας Τρίπολης – Βόλος το Σάββατο, με την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να χάνει… μαλλιά στο πρώτο ημίχρονο. Προχωράμε με τα επόμενα προγνωστικά στοιχήματος.

Με τη στατιστική στο Μιλάνο

Δευτέρα σήμερα, ημέρα που δεν συνηθίζω να ποντάρω είναι η αλήθεια. Ωστόσο, η αναμέτρηση Μίλαν – Σπέτσια στις 19:30 μου κίνησε το ενδιαφέρον για ένα χαλαρό τζογάρισμα, ώστε να εκκινήσει θετικά η εβδομάδα.

Δυσκολεύτηκε αρκετά στο Κύπελλο κόντρα στη Τζένοα η Μίλαν, ωστόσο πήρε την πρόκριση στην παράταση με 3-1. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε περάσει εύκολα από την έδρα της Βενέτσια (0-3). Εκτός οι στόπερ Κιάερ, Ρομανιόλι και Τομόρι, όπως και ο χαφ Τονάλι, ενώ στην κορυφή αναμένεται ο να αγωνιστεί ο Ίμπρα.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη με το ίδιο σκορ (0-1), κόντρα σε μία ομάδα, όπως η Τζένοα, που παλεύουν για τον κοινό στόχο της παραμονής. Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά ο δρόμος για την παραμονή είναι ακόμα μακρύς.

Έχουμε και λέμε. Η Μίλαν φέτος έχει σημειώσει 46 τέρματα, από 23 σε κάθε ημίχρονο. Παράλληλα, έχει δεχθεί συνολικά 23 γκολ, 13 στο πρώτο μέρος, άλλα δέκα στο δεύτερο. Στην αντίπερα όχθη, η Σπέτσια στα πρώτα 45′ των αγώνων της έχει σημειώσει οχτώ τέρματα και έχει δεχθεί 16, ενώ στα δεύτερα ημίχρονά της έχει σημειώσει 13 τέρματα, έχοντας δεχθεί 25.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει ο καθένας, στα δεύτερα ημίχρονα των δύο ομάδων υπάρχει καλύτερος ρυθμός, μοιραία έρχονται και περισσότερα τέρματα. Το over 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο προσφέρεται στο 1.79 από τη Novibet και θα το τιμήσω στα προγνωστικά Scorakias.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
19:30
Μίλαν - Σπέτσια
Over 1,5 στο 2ο ημίχρονο
1.79
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις