Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 17/1) – Στην Serie A το ενδιαφέρον

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 17 Ιανουαρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Πράσινο Ακρωτήρι – Καμερούν (18:00): Ήδη στην φάση των «16» το Καμερούν μετά τις δύο νίκες στα ισάριθμα ματς του ομίλους. Εξασφαλίζει την πρωτιά με ισοπαλία. Καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπουρκίνα Φάσο ψάχνει το Πράσινο Ακρωτήρι.

Μπουρκίνα Φάσο – Αιθιοπία (18:00): Εκτός συνέχειας οι Αιθίοπες μετά τις ήττες από Καμερούν και Πράσινο Ακρωτήρι. Ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από το Πράσινο Ακρωτήρι ψάχνει η ανώτερη Μπουρκίνα Φάσο. Δίκαιο το 1.57 του άσου στην Betshop.

Μίλαν – Σπέτσια (19:30): Να παραμείνει κοντά στην κορυφή και την Ίντερ θέλει η Μίλαν. Δυσκολεύτηκε κόντρα στην Τζένοα στο Coppa Italia, χρειάστηκε την παράταση για να πάρει την πρόκριση. Οι πολλές απουσίες παραμένουν. Διπλό-ανάσα στην μάχη της παραμονής για την Σπέτσια στην Τζένοα. Σωστό φαβορί οι «ροσονέρι».

Μπολόνια – Νάπολι (19:30): Αποκλεισμός-θρίλερ για την Νάπολι στο Coppa Italia κόντρα στην Φιορεντίνα. Ηττήθηκε με 2-5 στην παράταση, 2-2 στην κανονική διάρκεια. Πληρώνει τις απουσίες της. Δύσκολη η αποστολή της στην Μπολόνια, λογικά ξεκινάει από το 1-1. Στο 1.72 το αμφίτερμα στην Winmasters.

Παρί – Χάβρη (21:45): Ντέρμπι κορυφής στην γαλλική Ligue 2. Χωρίς ματς από την 21 Δεκεμβρίου η Παρί, η οποία ποντάρει στην έδρα της για την άνοδο (5-3-1), ωστόσο σήμερα είναι αναγκασμένη να αγωνιστεί στην ουδέτερη Λε Μαν λόγω τιμωρίας. Αποτελεσματική εκτός έδρας η Χάβρη (4-4-1), μπορεί να εκμεταλλευτεί την συγκυρία. Στο 1.72 το Χ2 στην Betshop.

Φιορεντίνα – Τζένοα (21:45): Επική πρόκριση στον Νότο κόντρα στην Νάπολι για τους «βιόλα». Κέρδισαν με 2-5 στην παράταση. Ντεμπούτο με γκολ για τον Πιόντεκ, πρώτη συμμετοχή και για τον Ικονέ. Τέλος ο Σεφτσένκο από τον πάγκο της Τζένοα, χρέη υπηρεσιακού ο Γάλλος Αμπντουλάι Κονκό, μέχρι πρότινος προπονητής της U17. Υπερδιπλασιάζει ο άσος σε συνδυασμό με το over 2,5 στο Pamestoixima.

Σέλτικ – Χιμπέρνιαν (21:45): Το σκωτσέζικο πρωτάθλημα επιστρέφει μετά την διακοπή τριών εβδομάδων λόγω κορωνοϊού. Τελευταίο ματς της Σέλτικ το 3-1 στην Σεντ Τζόνστον στις 26/12, ενώ την ίδια μέρα με το ίδιο σκορ είχε επιβληθεί η Χιμπέρνιαν της Νταντί Γιουνάιτεντ. Δραστήριοι οι «Κέλτες» στο μεταγραφικό παζάρι, ανακοίνωσαν τρεις Ιάπωνες!

Πορτιμονένσε – Γκιμαράες (22:15): Σφαλιάρα στο Κύπελλο για τους γηπεδούχους την Πέμπτη, αποκλείστηκαν από την Μάφρα της δεύτερης κατηγορίας. Με κακή ψυχολογία υποδέχονται την Γκιμαράες που ψάχνει αντίδραση στα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πολύ κακή στην έδρα της η Πορτιμονένσε με ρεκόρ 2-2-5, μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι. Στο 2.70 το διπλό στην Novibet.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις από την σημερινή ακτινογραφία κουπονιού.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις