Άνοιγμα αυλαίας στο Australian Open

προγνωστικά

Εναρκτήρια παιχνίδια για το Αυστραλιανό Open σήμερα και ο Αλέξης Σουμπάλας ρίχνεται στα court με προγνωστικά από δύο αναμετρήσεις.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες μας επιστροφή στα γήπεδα του τένις μετά από καιρό καθώς σήμερα ξεκινάει το πρώτο Grand Slam της χρονιάς το Australian Open. Στον πρώτο γύρο έχουμε αρκετά δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια τόσο στο αντρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό, ένα από αυτά είναι και η αναμέτρηση του Μπερετίνι με τον Νακασίμα με την οποία θα ασχοληθούμε και στοιχηματικά. Το άλλο παιχνίδι αφορά το γυναικείο κομμάτι και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση της Κούζμοβα απέναντι στην Χίγιου Γουάνγκ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά:

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά: Ματέο Μπερετίνι – Μπράντον Νακασίμα

Δύο πολύ μεγάλα ονόματα, ο Ιταλός Μπερετίνι και ο ανερχόμενος Αμερικανός Νακασίμα θα βρεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στις 3:30 ώρα Ελλάδος στον πρώτο γύρο του AO σε ένα παιχνίδι που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ο 25χρονος Ιταλός παρόλο που δεν κατάφερε να βοηθήσει την χώρα του στο ATP Cup καθώς ηττήθηκε από τον Μεντβέντεφ και τον Ντε Μίνορ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε στα ATP Finals. Με όπλο το πανίσχυρο forehand του και το πολύ δυνατό σερβίς του θα προσπαθήσει να επικρατήσει και να προχωρήσει στον επόμενο γύρο. Απέναντι του θα βρεί όμως έναν πολύ καλό αντίπαλο σε ηλικία μόλις 20 ετών ο οποίος συμμετείχε στα Next Gen ATP Finals πριν μερικούς μήνες και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου τον απέκλεισε ο συμπατριώτης του Sebastian Korda. Ο Νακασίμα βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και διαθέτει εξαιρετικά χτυπήματα, αν καταφέρει να κρατήσει τα σερβίς του και να ασκήσει πίεση στον Μπερετίνι θα έχουμε έναν μεγάλο μαραθώνιο. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και βλέπω πιθανό να καταφέρει να κερδίσει τουλάχιστον ένα σετ απέναντι στον Ιταλό  Η επιλογή μου για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το over 3.5 σετ αγώνα σε απόδοση 1.65.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά Βικτώρια Κούζμοβα – Χίγιου Γουάνγκ

Η 23χρονη Σλοβάκα προέρχεται από τα προκριματικά όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και κατάφερε με 3 συνεχόμενες νίκες (χωρίς να χάσει σετ) να εξασφαλίσει μία θέση στο τουρνουά. Συγκεκριμένα ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκαζάνοβα, της Φετ και της Μπόλζοβα. Αυτήν την χρονική περίοδο είναι σε πολύ καλή φόρμα με υψηλή αυτοπεποίθηση και θεωρώ πως αν έχει την ίδια απόδοση με τα προκριματικά θα καταφέρει να περάσει στον επόμενο γύρο. Από την άλλη μεριά η Χίγιου θα αγωνιστεί με wildcard και τα τελευταία δείγματα της δεν είναι και τόσο θετικά καθώς έχει δύο ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια της στην Αυστραλία από την Μρντέζα και την Πέτερσον. Η νίκη της Κούζμοβα προσφέρεται σε απόδοση 1.65 και μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή.

Δυάδα απόδοσης 2,72
03:15
Νακασίμα - Μπερετίνι
Over 3,5 σετ αγώνα
1.65
05:30
Κούζμοβα - Γουάνγκ
1
1.65
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις