Γιατί η Κυριακή θέλει τον Γερμανό της…

προγνωστικά

Προγνωστικά Κυριακής από τον PsyRadio σε γερμανικό φόντο με επιλογές από Bundesliga αλλά και Zweite Liga.

Καλημερούδια παικταράδες μου. Ένα γκολ από τη Χάνσα έλειψε για το απόλυτο στα προγνωστικά μας τη Παρασκευή. Μικρό το κακό, αφού το ζεστό ποντάρισμα στο ματς της Ντόρτμουντ, πλήρωσε τα δέοντα.  Αποφάσισα να μην ασχοληθώ με τα ματς του Σαββάτου, μένοντας μόνο σε προτάσεις από τα σόσιαλ, αφού μεσοβδόμαδα έχουμε και DFB Pokal, οπότε θα είμαστε παρόντες με στήλη. Πάμε να κλείσουμε λοιπόν το 3ήμερο με τα 2 ματς που ολοκληρώνουν τη 19η αγωνιστική στη Bundesliga, ενώ θα παίξουμε μπάλα και με τη Zweite.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Γερμανίας

  • Ήμουν ζεστός να στηρίξω τη Φρανκφούρτη στην εκτός έδρας αναμέτρησή της στην Άουγκσμπουργκ. Μπορεί να έχασε το ματς μέσα από τα χέρια της από τη Ντόρτμουντ, αλλά πιστοποίησε την ανοδική της πορεία το τελευταίο καιρό, πραγματοποιώντας άλλη μια πειστική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Οι απουσίες όμως του Τραπ από την εστία της και κυρίως αυτή του Κόστιτς με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Η Άουγκσμπουργκ μπορεί να βρίσκεται ακόμα στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δείχνει ανεβασμένη κυρίως επιθετικά το τελευταίο διάστημα βρίσκοντας πιο εύκολα το γκολ. Πάμε λοιπόν από ένα γκολ εκατέρωθεν και ο καλύτερος ας κερδίσει. Μπόρε από τους φιλοξενούμενους και Γκρέγκοριτς από τους γηπεδούχους είναι σε φόρμα και σκοράρουν ακατάπαυστα τις τελευταίες αγωνιστικές, άρα τα γκολ τους παίζονται άνετα, ιδίως στις αποδόσεις που κυκλοφορούν.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους

  • Δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερο αντίπαλο αυτό το διάστημα η Μπίλεφελντ. Το ματς εναντίον της Φιρτ είναι must win και αν αναλογιστεί κανείς τη φόρμα της γηπεδούχου, ο διπλασιασμός της νίκης της φαντάζει δώρο. Εύκολο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση, σημεία και δη σε ματς ουραγών εμπεριέχουν ρίσκο, αλλά όταν καταφέρνεις και κερδίζεις τη Λειψία ή ισοφαρίζεις μειονέκτημα 2 τερμάτων με τη Φράιμπουργκ, στη Φιρτ θα κολλήσεις; 
  • Κλείνω με μια δυάδα απόδοσης από τη Zweite με την ίδια λογική της Παρασκευής, με την ελπίδα αυτή τη φορά να περάσουμε από το ταμείο. Η Σάλκε υποδέχεται το Κίελο, θελει να μπει στο 22 με νίκη παραμένοντας έτσι σε τροχιά ανόδου. Πολύ δυνατή στο σπίτι της έχει παράσταση νίκης, αλλά η φιλοξενούμενη έρχεται θέλοντας να αποδείξει, ότι ο πρώτος γύρος ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Γκολ και στις δύο εστίες βλέπω, από κοντά και το over. 

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

  • Γκολ εκατέρωθεν βλέπω και στο ματς ανάμεσα στη Σάντχαουζεν και τη Ρέγκενσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σταυρώσει νίκη εντός έδρας στη φετινή σεζόν, η αλλαγή όμως προπονητή λίγο πριν τη δύση του 21 και το μικρό σερί των 3 αναμετρήσεων χωρίς ήττα, αποτελούν επανάληψη της περσινής χρονιάς, όταν και πάλι τέτοια εποχή βρισκόταν στην ίδια δεινή θέση αλλά με αντεπίθεση διαρκείας έσωσαν εν τέλει τη κατηγορία. Η Ρέγκενσμπουργκ, μετά τη τρελή πορεία των πρώτων αγωνιστικών, ξεφούσκωσε με συνεχόμενες ήττες, δεν έχει χάσει όμως την επαφή με τη κορυφή και  σίγουρα θα προσπαθήσει να βρει ένα θετικό αποτέλεσμα για ένα καλό ποδαρικό στο νέο έτος. Απέναντι σε μία από χειρότερες άμυνες της κατηγορίας ένα γκολ θα το βρει.
Δυάδα απόδοσης 2.59
14:30
Σάλκε – Χόλσταϊν Κίελ
Goal/goal
1.60
14:30
Σάντχαουζεν – Γιαν Ρέγκενσμπουργκ
Goal/goal
1.62
BET: 20 units
Μονό
16:30
Άουγκσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Goal / goal & over over 2,5
2.10
BET: 10 units
Μονό
16:30
Άουγκσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Γκολ Μπορέ
2.90
BET: 5 units
Μονό
18:30
Μπίλεφελντ – Γκρόιτερ Φιρτ
1
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις