Οι φιλοξενούμενοι τον πρώτο λόγο

στοίχημα

Στοίχημα στη Γαλλία και στο ελληνικό... clasico έχει στη στήλη του ο Νίκος Κεμανετζής, με δυάδα υπερδιπλασιασμού.

Καλημέρα στους φίλους. Στον σωστό δρόμο μπήκαμε ξανά την τελευταία φορά που τα είπαμε από εδώ με το ταμείο από το Ντόρτμουντ. Πολύ δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα και θα κινηθούμε σχετικά «safe». Ντεμέκ σέιφ δηλαδή (που λέμε και στα Σέρρας) γιατί σίγουρο στο στοίχημα δεν υπάρχει.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η ομάδα του Βόλου ήταν αυτή που σταμάτησε το σερί των νικών του «Τριφυλλιού». Άλλη ομάδα εκτός έδρας, χωρίς φάσεις, πολλά λάθη ενώ έχει και παράπονα από τη διαιτησία στο ματς με τους Θεσσαλούς. Εντός έδρας μεταμορφώνεται και θα βάλει δύσκολα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ακολουθεί αναμέτρηση για τον θεσμό του κυπέλλου την Τετάρτη με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Από την άλλη ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ντέρμπι με προβλήματα. Οι διεθνείς Σισέ, Ονιεκούρου και Αγκιμπού Καμαρά είναι στο Copa Africa, δεν παίζει ούτε ο Φορτούνης και πιθανότατα ούτε και ο Μπουχαλάκης. Η λευκή ισοπαλία στη Ριζούπολη έφερε νεύρα στον στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» που πιστεύουμε θα κυνηγήσουν να κρατήσουν το αήττητο και να φύγουν αλώβητοι από τη «Λεωφόρο».

Τρουά – Λυών

Οι φιλοξενούμενοι έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την ισοπαλία που απέσπασαν από την Παρί. Ωστόσο, έχουν τέσσερις σερί ισοπαλίες με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χαμηλά στη βαθμολογία και τώρα τρέχουν να προλάβουν το τρένο για την έξοδο της στην Ευρώπη. Σημαντικές οι απουσίες των Εκαμπί και Σλιμανί, οι οποίοι είναι κι αυτοί στο Καμερούν με τις εθνικές τους ομάδες.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Από την άλλη, η Τρουά είναι λαβωμένη από τον κορωνοϊό και είναι ερωτηματικό για το πώς θα εμφανιστεί στο χορτάρι. Πριν την διακοπή αντιμετώπιζε σοβαρά αμυντικά προβλήματα, αλλά την περιμένουμε βελτιωμένη σε αυτό το κομμάτι, μιας και ο νέος προπονητής, Μπρούνο Ιρλ, είχε πάρα πολύ χρόνο να τσεκάρει την ομάδα και να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Εκτός οι διεθνείς Μπαλντέ, Κουάμε και Τουζγκάρ.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Δυάδα απόδοσης 2.58
18:05
Τρουά - Λυών
X2 & over 1,5
1.55
19:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Χ2 & under 3,5
1.67
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις