Ώρα για playoffs

Ώρα για playoffs

Προγνωστικά NFL: Έφτασε η ώρα των playoffs, με τo Wild Card round να ανοίγει την αυλαία.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, που η ομάδες θα αφήσουν τη χαλαρότητα και τις επιπολαιότητες. Ώρα για playoffs! Πρώτος γύρος της postseason, ή όπως λένε και οι Αμερικάνοι Wild Card Round. Δύο αναμετρήσεις χθες και τρεις για σήμερα, που θα μας κρατήσουν συντροφιά με αμείωτο ενδιαφέρον για ακόμη μια Κυριακή και ευελπιστούμε να μας στείλουν στο ταμείο. Δύο ματς με ξεκάθαρο φαβορί και ένα ιστορικό ντέρμπι είναι στο μενού μας για σήμερα στα προγνωστικά NFL.

Προγνωστικά NFL: Με τον καιρό για σύμμαχο

Οι Eagles (9-8) παίζουν καλά τον τελευταίο καιρό, έχοντας 6-2 στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, κλειδώνοντας έτσι το εισιτήριο των playoffs. Ταυτόχρονα, οι Buccaneers (13-4) ισοφάρισαν τους Packers για το καλύτερο ρεκόρ του NFL για φέτος και η ομάδα του Tom Brady είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του Super Bowl. Οι Eagles μπορεί να είναι ανταγωνιστικοί στην αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα που έχει πληγεί αρκετά από τραυματισμούς, αλλά δεν νομίζω πως είναι ικανοί να πάρουν τη νίκη από τον πολύπειρο Brady. Ο καιρός θα είναι κακός, με πολλά μποφόρ. Ο Brady όμως έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιες καιρικές συνθήκες σε αντίθεση με τον rookie quarterback των Eagles, Jalen Hurts. Η λογική λέει πως το σκορ θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, καθώς λόγω του αέρα οι δύο ομάδες θα παίξουν κυρίως στο έδαφος.

Άξιο πονταρίσματος είναι και το over 0,5 interception του νεαρού quarterback, αφού είναι το πρώτο του ματς σε playoff και αναμένεται νευρικότητα από μεριάς του.

Λάθος το φαβορί

Οι 49ers παίζουν καλά τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω κατά πόσο αποτελούν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Στα χαρτιά το Ντάλας δείχνει εξαιρετικό. Αλλά αυτή τη φορά αντιμετωπίζει μια σκληρή άμυνα στα πλέιοφς. Οι Niners επικράτησαν των Rams την περασμένη εβδομάδα, παρ’ όλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 17-0. Το ματς θα είναι μια επίδειξη κάποιων εκ των καλύτερων receiver της λίγκας, με τους Deebo Samuel και Brandon Aiyuk από τη μία και τους CeeDee Lamb και Amari Cooper από την άλλη. Αν οι 49ers βασιστούν στην άμυνα τους, έχουν αρκετές ελπίδες να περάσουν στην επόμενη φάση. Αν θέλετε να ρισκάρετε στην επιλογή σας, το χάντικαπ -2,5 υπέρ των 49ers πληρώνει καλά!

Παρών στη redzone

Μία εξαιρετικά ποιοτική στοιχηματική επιλογή είναι αυτή του Darrel Williams να σκοράρει ένα touchdown σε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην αναμέτρηση των Kansas City Chiefs με τους Pittsburgh Steelers. O Williams είναι ο πιο κομβικός παίκτης των Chiefs, όταν αυτοί πατάνε στη redzone. Η άμυνα των Steelers έχει επιτρέψει φέτος 13 touchdowns σε running backs στα τελευταία 9 ματς τους.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
20:00
Τάμπα Μπέι Μπακανίρς - Φιλαδέλφεια Ιγκλς
Under 49,5
1.60
BET: 30 units
Ειδικό
20:00
Τάμπα Μπέι Μπακανίρς - Φιλαδέλφεια Ιγκλς
Jalen Hurts over 0,5 interception
1.70
BET: 15 units
Μονό ρίσκου
23:30
Ντάλας Κάουμποις - Σαν Φρανσίσκο 49ers
2
2.50
BET: 15 units
Ειδικό
03:15
Κάνσας Σίτι Τσιφς - Πίτσμπουργκ Στίλερς
Darrel Williams να σκοράρει touchdown
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις