Survivor 2022 Spoiler 15/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Survivor 2022

Survivor 2022: Φήμες για ακόμα δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις. Ποιοι κερδίζουν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό; Έρχονται ανατροπές!

Νέα εβδομάδα ξεκινά στο Survivor 2022 με πολλές ανατροπές.

Είδαμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor 2022, πως στο στρατόπεδο των Μαχητών τα αίματα έχουν ανάψει μετά τις δηλώσεις του Κατσαούνη για «στημένο» αγώνα. Όλοι τα έχουν βάλει μαζί του και εκείνος ξεκινάει την «επίθεση». Δικαίως ή αδίκως, έχει έτσι η κατάσταση για τον αγρότη από τα Φάρσαλα, ο οποίος έχει φροντίσει να κεντρίσει το ενδιαφέρον στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτό σημαίνει πως η μπλε ομάδα θα πάει στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό έχοντας άσχημο κλίμα και αυτό πιθανώς θα φανεί και στο τελικό αποτέλεσμα. Οι Διάσημοι λοιπόν θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν και θα φάνε σήμερα και μένει να δούμε αν θα φτιάξει η κατάσταση στην καλύβα τους, μετά τη νίκη ή θα συνεχίσουν και εκείνοι να «τρώγονται». Δεν ήταν δα και λίγες οι φορές που η ομάδα των Διασήμων επικράτησε, αλλά οι αψιμαχίες συνεχίστηκαν…

Survivor 2022 – Ποιοι θα αποχωρήσουν;

Παράλληλα, από εχθές φροντίσαμε να σας ενημερώσουμε όχι για μία, ούτε για δύο, αλλά για τρεις αποχωρήσεις που πρόκειται να έρθουν στον Αγιο Δομίνικο και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα των «Μαχητών». Δείτε εδώ ποιοι θα αποχωρήσουν.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις