ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ιταλικά combo με φόντο το ταμείο!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ιταλικά combo με φόντο το ταμείο!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ιταλικά combo με φόντο το ταμείο!

προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ιταλία επικεντρώνεται στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος ο Luca Toni με επιλογές από δύο παιχνίδια

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του Κουβανέζου! Δίνουμε το παρόν και σήμερα στα ιταλικά γήπεδα, με προγνωστικά στοιχήματος στις αναμετρήσεις Σασσουόλο-Βερόνα και Αταλάντα-Ίντερ, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία κέρδους!

Ιταλικά combo με φόντο το ταμείο!

Σασσουόλο – Βερόνα

Δείγμα των τεράστιων επιθετικών δυνατοτήτων της εμφάνισε η Σασσουόλο στην Τοσκάνη, εκεί όπου σκόρπισε την Έμπολι στους πέντε ανέμους κυριολεκτικά, επικρατώντας με το εμφατικό 1-5! Απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης οι «νεροβέρντι», δημιούργησαν 24 τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι με τις 11 εξ’αυτών εντός στόχου. Χωρίς καμία βαθμολογική πίεση η Σασσουόλο, είναι από τις ομάδες που αποδίδουν όμορφο και χορταστικό από πλευράς θεάματος ποδόσφαιρο. Μέτρια επίδοση καταγράφει έως τώρα στο «Μαπέι Στέιντιουμ»(3-3-4), ενώ σκοράρει και δέχεται γκολ με…συνέπεια(1,71-1,57). Θα στερηθεί την ποδοσφαιρική οξυδέρκεια και την εκτελεστική δεινότητα του αρχισκόρερ Ντομένικο Μπεράρντι, όπως και του ηγέτη Τζούρισιτς, μα δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις στην επιθετική προσέγγιση του παιχνιδιού.

Ήττα σοκ για τη Βερόνα από την ουραγό Σαλερνιτάνα με 1-2 στο πρώτο εντός έδρας ματς του νέου έτους κι ενώ είχε προηγηθεί το νικηφόρο 1-2 στη Σπέτσια. Απρόσμενη η ήττα στο «Μπεντεγκόντι», σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ κυριάρχησε, ολοκληρώνοντάς το με 71% κατοχή μπάλας, 17 κερδισμένα κόρνερ και 2 δοκάρια. Άκρως επιθετική η φιλοσοφία που έχει εμφυσήσει στη Βερόνα ο Κροάτης τεχνικός και αυτό αποτυπώνεται και στατιστικά, καθώς η ομάδα του σκοράρει 1,76 γκολ ανά αγώνα και δέχεται 1,67, με τα παιχνίδια μακριά από το σπίτι της να έχουν 3,5 συνολικά γκολ/αγώνα. Βαρύνουσας σημασίας η απουσία του βασικού χαφ Ίλιτς λόγω τιμωρίας. Προβληματισμό προκαλούν και τα 9 συνολικά κρούσματα covid στις τάξεις των φιλοξενούμενων, με 2 εξ’αυτών να αφορούν βασικές μονάδες (Μοντιπό γκολκίπερ και Φαραόνι δεξί μπακ).

Αρκετά τα αγωνιστικά ζητήματα που προέκυψαν στα δύο μέτωπα, παρόλα αυτά δε βλέπω να αλλάζει η προσέγγισή του αγώνα καθώς αμφότερες αποτελούν φύσει επιθετικές ομάδες και έχουν το γκολ στο DNA τους. Εκτιμώ ότι θα δούμε κάτι ανάλογο με το 3-2 του πρώτου γύρου και επιλέγω το συνδυαστικό goal/goal με over 2,5. Το 1,75 της Betshop είναι αποδεκτό τηρουμένων των αναλογιών.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά στοιχήματος: Αταλάντα – Ίντερ

Η σπουδαιότερη αναμέτρηση της τρέχουσας αγωνιστικής του Καμπιονάτο διεξάγεται στο «Γκεβίς Στέιντιουμ» του Μπέργαμο, εκεί όπου Αταλάντα και Ίντερ διασταυρώνουν  τα ξίφη τους, σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα και πολλές συγκινήσεις.G/G τα 14 από τα 17 τελευταία μεταξύ τους, 2-2 το ματς του πρώτου γύρου στο «Μεάτσα».

Πρόκριση για την Αταλάντα στην επόμενη φάση του Coppa Italia με το μεσοβδόμαδο 2-0 επί της Βενέτσια. Προηγήθηκε με τέρμα του Μουριέλ, δέχτηκε σοβαρές απειλές για την ισοφάριση σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις και εν τέλει διπλασίασε τα τέρματά της λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού, κλειδώνοντας έτσι την πρόκριση. Στο πρώτο ματς του 2022 για τη Serie A φιλοξενήθηκε από την ελλιπέστατη Ουντινέζε στο «Φρίουλι», περνώντας επιβλητικά ,με το 2-6 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Αμφίβολος και πάλι ο φορ Ζαπάτα ενώ παραμένει εκτός ο αριστερός χαφ Γκόσενς. 2 γκολ ανά αγώνα πετυχαίνουν εντός έδρας οι «μπεργκαμάσκι», την ώρα που η άμυνά τους δέχεται 1,67. Ευκαιρία της Αταλάντα να σπάσει το εκπληκτικό εκτός έδρας σερί της Ίντερ και να βάλει φωτιά στη μάχη του τίτλου, μειώνοντας τη διαφορά στους 5 πόντους. Σίγουρα το έργο της δε χαρακτηρίζεται εύκολο, αλλά θα διεκδικήσει με σθένος κάθε πιθανότητα που της αναλογεί.

Σερί απαιτητικών αναμετρήσεων για την πρωτοπόρο Ίντερ, που έκανε ποδαρικό στο νέο έτος με το δεξί, επικρατώντας της Λάτσιο με 2-1 την περασμένη Κυριακή. Ακολούθησε ο τελικός του Super Cup μεσοβδόμαδα, εκεί όπου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γιουβέντους στην παράταση(2-1 με γκολ του Αλέξις Σάντσες) και να κατακτήσει το τρόπαιο, καταναλώνοντας ωστόσο πολλές δυνάμεις. Πλήρεις παρατάσσονται στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αταλάντα οι «νερατζούρι» και θα επιδιώξουν να διευρύνουν το σερί των 8 νικών σε επίπεδο πρωταθλήματος, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.2,4 φορές ανά αγώνα σκοράρει μακριά από το σπίτι της η Ίντερ, την ώρα που δέχεται περίπου 1, ενώ καταγράφει την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση της Serie A με 8-2-0 και 27-7 τέρματα.

Δύσκολα μπορεί κανείς να περιορίσει τις επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων. Το υψηλό κίνητρο και η φόρμα αμφοτέρων καθιστούν το αμφίτερμα ως μια ασφαλή επιλογή. Αν σε αυτό προσθέσουμε τα over 2,5 κόρνερ για κάθε ομάδα (στατιστικό που η Ίντερ επαλήθευσε σε όλα της τα ματς και η Αταλάντα στο 89% των δικών της) λαμβάνουμε ως απόδοση τον αξιόλογο διπλασιασμό που προσφέρει η Stoiximan. 

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
13:30
Σασσουόλο - Βερόνα
Goal/goal & over 2,5
1.75
BET: 30 units
Μονό
21:45
Αταλάντα - Ίντερ
Goal/goal & over 2,5 κόρνερ Αταλάντα & over 2,5 κόρνερ Ίντερ
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις