ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Προγνωστικά σνούκερ: Διπλό κέρδος με Robbo

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Προγνωστικά σνούκερ: Διπλό κέρδος με Robbo

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Προγνωστικά σνούκερ: Διπλό κέρδος με Robbo

Προγνωστικά σνούκερ: Διπλό κέρδος με Robbo

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού... Έτσι κι εμείς δεν θα ξαναπάμε κόντρα σε μακροχρόνια πρόβλεψη, τώρα που έφτασε η ώρα της κρίσης στο Masters.

Οι προημιτελικοί της Πέμπτης μας έδωσαν ένα καλό μάθημα. Και στους δύο αγώνες κρινόταν από μία πρόταση για μακροχρόνιο που είχαμε δώσει πριν ακόμα αρχίσει το τουρνουά, αλλά επιλέξαμε να στηρίξουμε μόνο τη μία. Και η τιμωρία ήταν σκληρή.

Ο Μαρκ Γουίλιαμς πλήρωσε διπλά με τη νίκη του επί του Τζον Χίγκινς, αφού πέρασε και η πρόβλεψη για πρόκρισή του στους «4» (απόδοση 5.00 παρακαλώ). Η αντίστοιχη δυνατότητα χάθηκε στο ματς του Νιλ Ρόμπερτσον, αφού παρασυρθήκαμε από την εμφάνιση του Ο’Σάλιβαν στον 1ο γύρο. Γνωρίζαμε, βέβαια, ότι και να στράβωνε εκείνο το ματς, θα έμενε «ζωντανό» το μακροχρόνιο του 3.60. Και σήμερα θα ενεργήσουμε διαφορετικά.

Ο ημιτελικός Ρόμπερτσον-Γουίλιαμς αρχίζει στις 15:00. Το «φτωχό» 1.40 της νίκης του Αυστραλού δεν εμπνέει, όμως μέχρι αυτήν την ώρα δεν προσφέρονται για ποντάρισμα τα century breaks. Θα ήταν η καλύτερη εναλλακτική επιλογή.

Το χάντικαπ είναι ριψοκίνδυνο, διότι στους προηγούμενους αγώνες του Γουίλιαμς υπήρχαν πολλά σημάδια που θύμιζαν Παγκόσμιο του 2018. Εκείνη η στεκιά με το ένα χέρι κόντρα στον Γιαν, οι λαγοί από το καπέλο που τόσες φορές έβγαλε στο ματς με τον Χίγκινς, η επικοινωνία του με το κοινό… Μόνο υπόσχεση ότι θα πάει γυμνός στη συνέντευξη Τύπου αν πάρει το τρόπαιο, δεν έχει δώσει – αν το είχε κάνει, θα παίζαμε… σπίτια στην κατάκτηση.

Εξηγούσαμε, επίσης, ότι ποντάραμε στον Ουαλό επειδή χρωστούσε κάτι μεγάλο και στο Masters. Αλλά ως τέτοιο μπορεί να θεωρηθεί και η αποθέωση που του επιφύλαξε το κοινό πριν και μετά το decider με τον Χίγκινς. Ή και η ίδια η παρουσία του στον ημιτελικό, όπου έχει να βρεθεί από το 2010. Έτσι κι αλλιώς, ο τίτλος δεν θα είναι απλή υπόθεση ακόμα κι αν φτάσει στον τελικό. Ειδικά αν πετύχει εκεί τον φορμαρισμένο Τζαντ Τραμπ.

Ο Ρόμπερτσον έπαιξε καλά κόντρα στον Ο’Σάλιβαν, αλλά όχι τόσο εντυπωσιακά όσο υποδηλώνει το 96% ευστοχίας. Ο Γουίλιαμς, π.χ., είχε σίγουρα περισσότερες μεγαλειώδεις στιγμές στον δικό του προημιτελικό. Γνωρίζοντας, ωστόσο, την εξαιρετική παράδοση που έχει ο Αυστραλός στα μεταξύ τους παιχνίδια, νιώθουμε πιο άνετα να προτείνουμε το «2» με χάντικαπ. Εκτός από τις 10-3 νίκες (αφήνοντας έξω τα παιχνίδια του Championship League), έχει το απόλυτο και στις τρεις αναμετρήσεις του με τον Ουαλό στο Masters: 6-0 το 2007, 6-4 το 2012, 6-3 το 2019.

Αυτό το τελευταίο σκορ μας κάνει μεγαλύτερο κλικ για σήμερα. Μακάρι να κάνει την υπέρβαση ο 46χρονος Γουίλιαμς, αλλά εσχάτως μοιάζει να επιτελεί τον σκοπό του όταν νικά τον Χίγκινς. Θυμηθείτε και το περσινό Παγκόσμιο. Μετά το επιβλητικό 13-7 επί του Σκωτσέζου, κλάταρε στον προημιτελικό με τον Σέλμπι (3-13).

Μονό
15:00
Γουίλιαμς - Ρόμπερτσον
2 (-2,5)
2.20
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις