Ασταμάτητα «ζαχαρωτά»

προγνωστικά

Προγνωστικά Αγγλίας: Στην καλή φόρμα της Έβερτον για αυτή την περίοδο ποντάρει ο Παπαστεφάνου!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μετά την προηγούμενη επιτυχία επιστρέφουμε στα μονοπάτια της Premier League και τα προγνωστικά Αγγλίας για να ασχοληθούμε με ίσως το πιο αδιάφορο βάση ονομάτων, αλλά παράλληλα άξιο ανάλυσης και καλού σετ αποδόσεων ματς. Αυτό δεν είναι άλλο από το Νόριτς -Έβερτον.

Προγνωστικά Αγγλίας: Μεγάλη η διαφορά απόδοσης

Τα «καναρίνια» διανύουν μια από τις χειρότερες χρονιές τους με πολύ κακό ποδόσφαιρο. Ως αποτέλεσμα βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με την χειρότερη διαφορά τερμάτων και δίκαια θεωρούνται ως το πρώτο φαβορί που θα επιστρέψει στην Championship. Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχουν 4 ήττες και δέχονται πανω απο 2 γκόλ σε όλους τους αγώνες, έχοντας κερδίσει μόνο την Τσάρλτον, ομάδα 3ης κατηγορίας. Τραυματίες οι μέσοι Νόρμαν και Γκίλμορ.

Η Έβερτον με τον Ράφα Μπενίτεθ στο τιμόνι δείχνει ένα τελείως διαφορετικό προσωπό και παρά τον τραυματισμό του κομβικού επιθετικού Ριτσάρλισον, αρχίζει να σκοράρει και να θυμίζει την ομάδα που είχε ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά. Απουσιάζει εδώ και καιρό ο αμυντικός της ογκόλιθος Γέρι Μίνα.

Με βάση τα παραπάνω δεν μπορώ να αντισταθώ στο 2 και over 1.5 που στην Novibet δίνει 2.15 για τα προγνωστικά Αγγλίας.

Novibet – 0% Γκανιότα* Κάθε Μέρα

Combo
17:00
Νόριτς - Έβερτον
2 & over 1,5
2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις