Κερδίζει η Νιουκάστλ, το παλεύει η Άστον Βίλα

Προγνωστικά

Προγνωστικά Σαββάτου: Μόνο την νίκη σκέφτονται στο Νιουκάστλ, ενώ στην Άστον Βίλα μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καλημέρα φίλοι/ες και κουβανέζοι/ες, ελπίζω να είστε καλά. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μου.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Νιουκάστλ στον διπλασιασμό

Θα ξεκινήσω από το Νιουκάστλ, εκεί που η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται στις 17:00 τη Γουότφορντ. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος μακράν. Έχει δεχτεί γκολ και στα 18 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στην Premier League. Απίθανο να μην δεχτεί σήμερα τουλάχιστον ένα. Η Νιουκάστλ προσπαθεί να δώσει ώθηση στον εαυτό της, ώστε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Από εδώ και πέρα κάθε νίκη είναι και ένα βήμα. Απόψε αν κερδίσει προσπερνάει στην βαθμολογία την Γουότφορντ και κάνει την αρχή. Ο άσος στο 2.00 μου αρέσει και θα το πάρω. Η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές έχω ποντάρει φέτος στην Νιουκάστλ. Σήμερα την πιστεύω πολύ, γι’ αυτό και υπάρχει στα προγνωστικά μου.

Κερδίζει η Νιουκάστλ, το παλεύει η Άστον Βίλα

Πολύ μαχητική για να χάσει η Βίλα

Το άλλο παιχνίδι είναι της Άστον Βίλα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τότε που ανέλαβε ο Τζέραρντ, οι «χωριάτες» πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η Βίλα έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της εντός έδρας , δηλαδή και στα 9. Το ίδιο αναμένω να κάνει και απόψε. Τα 4/5 τελευταία στην έδρα τους ήρθαν over 2,5 γκολ. Η Μάντσεστερ εκτός πραγματοποιεί καλύτερες εμφανίσεις απ’ ότι εντός. O συνδυασμός 1Χ μαζί με over 1,5 διπλασιάζει το ποντάρισμα μας.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
17:00
Νιουκάστλ - Γουότφορντ
1
2.00
BET: 20 units
Μονό
19:30
Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1Χ & over 1,5
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις