Λούζεται η αγάπη μου στο Γουαδαλκιβίρ

Στοίχημα Σαββάτου

Στοίχημα Σαββάτου: Επιλογές σε έξι αναμετρήσεις σε Αγγλία, Ισπανία και Ελλάδα έχει ο Μαυρόπουλος για σήμερα στην στήλη του.

Στοίχημα Σαββάτου: Ποικιλία αγώνων και προγνωστικών

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πολλές οι επιλογές από για το στοίχημα Σαββάτου, για αυτό και θα ξεφύγουμε από την πεπατημένη και δεν θα αναλωθούμε σε αναλυτικά κειμενάκια,  αλλά λίγα λόγια και καλά. Για ξεκινήσουμε λοιπόν.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

  • Μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλία ανάμεσα σε Σίτι και Τσέλσι. Προβάδισμα για τους γηπεδούχους ναι μεν, όμως η Τσέλσι από παλιά αποτελεί βραχνά για τον Γκουαρδιόλα. Δεν θέλει να βγει από τώρα εκτός μάχης τίτλους και πιστεύω πως θα παλέψει μέχρι τέλους. Combo υπερτριπλασιασμού έχω για εδώ στην Winmasters.
  • Μένουμε Αγγλία και στην αναμέτρηση της Νιουκάστλ με την Γουότφορντ. Ντέρμπι στα χαμηλά με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς. Προβάδισμα στα μάτια μου έχει η γηπεδούχος ,στο ελκυστικό 2.07 της Novibet. Θα στηρίξω το… Νεόκαστρο λοιπόν!
  • Το κύπελλο Ισπανίας παίρνει σειρά και πρώτα πάμε στο ΧιρόναΡάγιο Βαγιεκάνο. Εξαιρετικά τα πάει η Ράγιο στην επάνοδο της στην μεγάλη κατηγορία, έχει ξεμπλέξει με την υπόθεση σωτηρία. Ευκαιρία για διάκριση λοιπόν το κύπελλο, σε μια αναμέτρηση που δεν θα είναι όλα εύκολα απέναντι στην μαχητική Χιρόνα. Θα πάρω το διπλό με κάλυψη στην Novibet.
  • Την ίδια ώρα, στις όχθες του Γουαδαλκιβίρ, λούζεται η αγάπη μου, εννοώ παίζει η Μπέτις με τη Σεβίλλη. Ένα ματς 50-50, όπου διακυβεύεται η πρόκριση στους «8»  της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα δεύτερη η Σεβίλλη, ακόμα μπορεί να κάνει όνειρα για τίτλο αν και η Ρεάλ δείχνει ασταμάτητη. Μπέτις στην 3η θέση καλοβλέπει μια έξοδο στο Champions League. Με όπλο την έδρα οι μεν και την ποιότητα τους οι δε, με combo διπλασιασμού στη Stoiximan εμείς.
  • Μερικά ζάρια και στην Ελλάδα. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ. Νίκησαν αμφότεροι μεσοβδόμαδα, πολύ καλός ο ΟΦΗ εφέτος, έχει βλέψεις για ψηλά, κόντρα σε ένα ΠΑΟΚ που νικάει μεν, όμως τα προβλήματα του στα μετόπισθεν είναι κάτι παραπάνω από φανερά. Οι Θεσσαλονικείς δέχονται γκολ από παντού και από σπόντα δεν δέχτηκαν και μεσοβδόμαδα από τους Αγρινιώτες, αφού το δοκάρι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αμφίτερμα στην Winmasters σε απόδοση 2.31
  • Κλείνω με Ριζούπολη, εκεί όπου διασταυρώνονται Απόλλων και Άρης. Πρόβλημα στο σκοράρισμα έχουν οι γηπεδούχοι, έχοντας μόλις επτά γκολ στο ενεργητικό τους. Ομάδα με χαμηλά σκορ και ο Άρης, αντιμετωπίζοντας προβλήματα μπροστά, έχοντας αυτή την φορά να διαχειριστεί και την απουσία του Καμαρά. Όπως και να έχει βλέπω πως θα περάσουν οι «κιτρινόμαυροι» νικηφόρα, ακόμα και αν ζοριστούν. Στο 1.90 η νίκη τους στη Stoiximan.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
14:30
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
X2 & goal/goal
3.35
BET: 5 units
Μονό
17:00
Νιουκάστλ - Γουότφορντ
1
2.07
BET: 20 units
Μονό
19:30
Χιρόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο
2 dnb
1.97
BET: 30 units
Μονό
19:30
Μπέτις - Σεβίλλη
1Χ & over 1,5
2.02
BET: 10 units
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
Goal/goal
2.31
BET: 20 units
Μονό
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Άρης
2
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις