Ιταλοί επί 4.20, Άγγλοι επί 3.10…

Ιταλοί επί 4.20, Άγγλοι επί 3.10...

Γεια χαρά σε όλες τις φίλες και τους φίλους της σελίδας! Άκρως θετικά έκλεισε και η προηγούμενη στήλη μας, καθώς επιβεβαιώθηκαν δύο στα τρία μονά παιχνίδια με εξαιρετικές αποδόσεις. Ας όψεται η Κρίστας Πάλας που δεν κατάφερε να σκοράρει να πιάσουμε… 23άρι! Όπως και να χει, το ταμείο έγραψε πάλι συν! 

Το σημερινό πρόγραμμα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ημερών, ωστόσο βγήκαν κάποια σημεία άξια πονταρίσματος! 

Για τον βαθμό η Κάρντιφ, μόνο νίκη θέλει η Χαλ 

Την ισοπαλία χρειάζεται η ομάδα από την Ουαλία ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play offs, απέναντι στην ουσιαστικά καταδικασμένη Χαλ, η οποία ψάχνει νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα ματς που κρίνουν την παραμονή. 

Η Κάρντιφ προέρχεται από την εμφατική νίκη με 3-1 επί της Μίντλεσμπρο με την οποία ουσιαστικά τσέκαρε το εισιτήριο για τα play offs. Kόντρα στη Χαλ θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη ώστε σε περίπτωση γκέλας της Νότιγχαμ να την προσπεράσει στην κούρσα για την πέμπτη θέση, αλλά της κάνει και το Χ. Δυνατή στο “Κάρντιφ Σίτι Στέιντουμ” όπου έχει μόνο 3 ήττες.  

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μόνο στο πρώτο μέρος απέναντι στη Λούτον, αλλά στην επανάληψη κατέρρευσαν και δέχθηκαν φυσιολογικά την ήττα (0-1), η οποία ουσιαστικά τους οδηγεί στην League 1 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Η Χαλ χρειάζεται μόνο νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Λούτον και μη νίκη των Μπάρνσλεϊ και Γουίγκαν (η τελευταία θα δεχθεί -12 στο τέλος της χρονιάς αφού κήρυξε πτώχευση και μπήκε σε καθεστώς διαχείρισης). Απ’ τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας, δέχεται πάνω από δύο γκολ ανά παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα βρίσκει τρόπο να σκοράρει (28 γκολ ενεργητικό σε 22 αγώνες). 

Η Χαλ δεν έχει άλλη επιλογή απ’ το να βγει μπροστά και να διεκδικήσει ό,τι μπορεί από τον αγώνα. Η Κάρντιφ πρέπει να κατέβει στο παιχνίδι έχοντας ως στόχο τη νίκη και όχι να κάνει παιχνίδι αναμονής γιατί θα το πληρώσει. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.  

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο “Μέντεσκι 

Η αδιάφορη Ρέντινγκ φιλοξενεί τη Σουόνσι η οποία χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να ελπίζει για είσοδο στην εξάδα του πρωταθλήματος. 

Οι γηπεδούχοι εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην επόμενη σεζόν, μιας και φέτος ξέμειναν από στόχους νωρίς νωρίς. Προέρχονται από την υπερπροσπάθεια του Σαββάτου κόντρα στην Μπλάκμπερν, όπου κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-1 ισοφαρίζοντας, αλλά μόνο προς στιγμήν, καθώς στη συνέχεια δέχθηκαν και τέταρτο τέρμα γνωρίζοντας την ήττα. Στόχος να κλείσει η χρονιά με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σουόνσι. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο στην έδρα της η Ρέντινγκ. 

Η Σουόνσι από την άλλη, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπρίστολ Σίτι με 1-0, χρειάζεται νίκη σήμερα και ταυτόχρονα ήττα της Κάρντιφ για να μπει στην εξάδα. Στα εκτός έδρας ματς έχει έφεση στις ισοπαλίες (11 σε 22 αγώνες), σκοράρει πολύ αλλά έχει ταυτόχρονα πολλά κενά στα μετόπισθεν. Σε αρκετά καλή κατάσταση τελευταία, αλλά ο αποψινός αγώνας είναι δύσκολος… 

Θα αφήσει κενά στα μετόποσθεν η Σουόνσι στην προσπάθειά της να πάρει τον αγώνα και θεωρώ ότι η Ρέντινγκ θα βάλει τουλάχιστον ένα γκολ. Θα πάω με το αμφίτερμα.  

Τελευταίο χαρτί για τη Λέτσε… 

Λέτσε εναντίον Μπρέσια στο “Βία Ντελ Μάρε”, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς για να έχουν ελπίδες παραμονής στα υπολειπόμενα τέσσερα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για την Μπρέσια, αλλά εκείνη ουσιαστικά ψάχνει ένα θαύμα, καθώς έχει μείνει ήδη 9 βαθμούς πίσω από τη θέση που χαρίζει τη σωτηρία.  

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Τζένοα, με την οποία έχουν τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής. Ίσως αποδειχθεί καταδικαστική, αφού κρατούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στα χέρια τους, αλλά ένα αυτογκόλ στο τέλος του ματς, έδωσε τους βαθμούς στους γηπεδούχους και ταυτόχρονα αέρα τεσσάρων βαθμών. Είναι αυτονόητο ότι ψάχνουν μόνο νίκη απέναντι στην πεσμένη ουσιαστικά Μπρέσια, για να μειώσουν τη διαφορά. Αδύναμη και ασταθής εντός έδρας, δέχεται εύκολα το γκολ και κατά συνέπεια μετράει 10 ήττες σε 17 εγώνες. Διαθέτει μάλιστα τη χειρότερη άμυνα σε όλη την κατηγορία με 76 τέρματα παθητικό. Ξεχωρίζει ο Ιταλός μεσοεποθετικός Μανκόσου με 11 τέρματα.

Η Μπρέσια παρά τη νίκη της επί της τελευταίας ΣΠΑΛ με 2-1, εξακολουθεί να ψάχνει ένα θαύμα ώστε να σωθεί. Θέλει μόνο νίκες από δω και πέρα. Εκτός έδρας είναι ασύνδετη και συνήθως χάνει με κάτω τα χέρια. Θα προσπαθήσει να εξαντήσει, πάντως, τις πιθανότητές της, καθώς η Λέτσε δεν αποτελεί φόβητρο. Τελευταία νίκη εκτός έδρας πέρυσι το Δεκέμβρη ξανά επί της ΣΠΑΛ. Στα τελευταία ματς δείχνει να έχει βρει έναν ρυθμό επιθετικά, έχοντας πετύχει 7 γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας. 

Θεωρώ ότι θα γίνει ανοιχτό ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Θα επιλέξω combo bet, αμφίτερμα παρέα με over. 

Έξοδος κινδύνου για την Τζένοα 

Μετά την πολύ σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Λέτσε που την εδραιώνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, η Τζένοα επισκέπτεται το “Λουίτζι Φεράρις”, για να αντιμετωπίσει την αδιάφορη Σαμπντόρια, σε ένα τοπικό ντέρμπι που αναμένεται άκρως ενδιαφέρον. 

Η “Σαμπ” έχει φτάσει αισίως τις τρεις διαδοχικές νίκες που ουσιαστικά της χάρισαν την παραμονή στην Serie A. Έχει βρει εξαιρετικό ρυθμό επιθετικά σκοράροντας 9 γκολ στα τρία αυτά παιχνίδια, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο ανατροπές στις ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις εναντίον των Ουντινέζε και Πάρμα. Στο “Λουίτζι Φεράρις” τη φετινή σεζόν παρουσιάζεται ασταθής, μετρώντας 6 νίκες και 7 ήττες στα 17 παιχνίδια που έχει δώσει. Κουαλιαρέλα και Γκαμπιαντίνι οδηγούν την ομάδα της Γένοβα, έχοντας 11 και 10 γκολ αντίστοιχα.  

Η έτερη ομάδα της πόλης, Τζένοα, μετά την μεγάλη νίκη επί της Λέτσε την Κυριακή, ψάχνει τους βαθμούς που θα τη φέρουν πιο κοντά στη σωτηρία. Έρχεται με καλή ψυχολογία στο τοπικό ντέρμπι και θα προσπαθήσει να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, μιας και στα εκτός έδρας παιχνίδια το Χ κατέχει τη μερίδα του λέοντος (8 ισοπαλίες σε 17 παιχνίδια). Έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα τελευταία 7 εκτός έδρας παιχνίδια της και ευελπιστεί να διευρύνει το σερί.  

Πολύ μεγάλο ντέρμπι, που θα κριθεί στο ποιος θα πάρει τις περισσότερες μονομαχίες σώμα με σώμα. Φαβορί λόγω φόρμας οι γηπεδούχοι, αλλά σε ένα τοπικό ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Θα ποντάρω στην επίτευξη τέρματος προς το τέλος του ημιχρόνου, καθώς σε αυτό το διάστημα και οι δύο ομάδες βρίσκουν καλό ρυθμό πετυχαίνοντας αρκετά τέρματα στις αναμετρήσεις τους. 

Δυάδα (απόδοσης 3.10) 

21:30 Κάρντιφ – Χαλ: Goal/goal (1.80) 

21:30 Ρέντινγκ – Σουόνσι: Goal/goal (1.75) 

Δυάδα (απόδοσης 4.20) 

22:45 Λέτσε – Μπρέσια: Goal/goal & over 2,5 (1.72) 

22:45 ΣαμπντόριαΤζένοα: Over 0,5 από 30:00 ως ημίχ. (2.45)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις